Fenerbahçe'nin dev hayali gerçek mi oluyor? Faker...

İsmi Fenerbahçe ile anılan Koreli League of Legends süperstarı Faker, kariyerine başka bir bölgede devam edebileceğinin sinyallerini verdi.

Haber; Sporx.com dış haberler
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Fenerbahçe'nin dev hayali gerçek mi oluyor? Faker...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
28 Kasım 2016 14:36
1907 Fenerbahçe E-Spor takımının kurulduğu günlerde, yönetim tarafından da doğrulanan Lee 'Faker' Sang-hyeok'u getirme hayali Güney Kore'de de yankılanmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Kore E-Spor Ödülleri'nde hem en iyi League of Legends oyuncusu ödülünün sahibi olan, hem de en iyi e-spor oyuncusuna verilen 'Grand Prize'ı kaldıran Faker'ın, ödül töreni sonrası yeni bir macera istediğine ve bunu Uzakdoğu bölgesinin dışında da yapabileceğini söylemesi sonrası söylentiler tekrar ayyuka çıktı.



FAKER, YILLIK 500 BİN DOLAR KAZANIYOR

Faker'ın yıllık 500 bin dolara yakın olan kazancını Kore ve Uzakdoğu bölgesi verebilecek çok az takım olduğu hatırlatılırken, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin de e-spor takımına 2 Koreli oyuncu transfer edeceği söylentileri aynı döneme denk gemişti.



LEAGUE OF LEGENDS'IN EN İYİSİ

League of Legends'ın en iyisi olarak kabul edilen orta koridor oyuncusu Faker, profesyonel olduğu günden bu yana SK Telecom T1 takımında oynuyor. Faker, takımı son 2 Dünya Şampiyonluğu'nu kazanırken, bu büyük başarının mimarı olarak gösterilmişti.

TÜRKİYE'NİN EN İYİLERİNDEN BİRİNİ TRANSFER ETTİ

İlk olarak League of Legends alanında mücadele edeceğini açıklayan 1907 Fenerbahçe e-Spor takımı, geçen sezonun finalisti Super Massive'in haklarını devralarak lige dahil olmuştu.

Fenerbahçe, ilk olarak Türkiye'nin en iyi üst koridor oyuncularından biir olan Berke 'Thaldrin' Demir'i transfer ettiğini açıklamış, ardından koç olarak Chris Würger'i takımın başına getirmişti.


GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam