• $32,345
  • 35,1651
  • 2311.7
  • 9079.97
17 Şubat 2018 Cumartesi 00:01 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Zenginleşen koleksiyon 

MACHKA 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, sofistike silüetleri modern dünyanın renk kartelasıyla buluşturarak sizi yaz günlerine doğru masalsı bir yolculuğa davet ediyor. Parıltılı, hareketli ve narin detaylarla zenginleşen koleksiyon, Machka kadınının zamansız ve sakin tavrına tazelik katıyor.

Çocukların hep yanında

Tam tahıl, vitamin ve mineral dolu içeriği ile çocukların güne sağlıklı ve aktif bir başlangıç yapmalarını sağlayan Nesquik kahvaltılık gevrekler, yeni formu ‘Nesquik Tam Tahıllı Bar’ olarak çocukların hep yanında.

Saçlar nemleniyor 

Ashley Joy Argan & Zeytinyağlı Mor Şampuan, hem erkek hem kadın kullanımına uygunluk gösteriyor. İçeriğindeki argan sayesinde saçlarınızı nemlendirerek daha parlak ve canlı görünmesini sağlarken içeriğindeki zeytinyağı ise saç uçlarının kırılmasını önlemeye yardımcı oluyor.

Tıkalı buruna son 

Tıkalı burnun temizlenmesini kolaylaştıran Mustela Serum Fizyolojik*, burun içi mukozasını nemlendirerek bebeklerin, çocukların ve yetişkinlerin rahat nefes almasına yardımcı olur. Yenidoğan ve bebeklerin günlük göz temizliğinde de güvenle kullanabilecek olan ürünü Mart ayından itibaren yetkili Mustela Eczaneleri’nde bulabilirsiniz.

Arzu nesnesi tasarımları 

Tasarımcının en sevdiği renkler olan zümrüt yeşili, siklamen, yakut, soluk mavi, siyah beyaz ve altın tonları stil alfabesini kimono kolları, pagoda kolları, bükülmüş ya da alevlenen modeller, yassı yaylar ve geometrik kesikler ortaya çıkarıyor. Lanvin’in yaratıcı, çağdaş ve arzu nesnesi tasarımları, İlkbahar-Yaz sezonunda yenilenerek dönüyor.

Kurumuş saçları nemlendiriyor

Sephora sayesinde soğuktan kurumuş bir cilt ve günlük yoğun tempodan yıpranan saçlar artık sorun olmaktan çıkıyor. Kurumuş saç uçlarını nemlendirmek, saçları tazelemek ve cildinizin nem oranının artmasına yardımcı olmak için Sephora Collection en yeni cilt bakımı ürünlerini İlkbahar için sunuyor…

Tüm ailenin kışlık ihtiyacını karşılıyor

Gencallar; mont, kaban, palto, bot demeden kadın, erkek, çocuk ayırt etmeden tüm ailenin kışlık ihtiyacını karşılamak üzere sizi mağazalarına bekliyor.

Erkeklerin yardımcısı

Moda dünyasının en sevdiği trend olan sneaker ayakkabılar; tasarımları, renkleri ve geniş kullanım alanıyla her mevsim sokak modasının gündeminden düşmüyor. 

Yaşam alanlarınızı baştan yaratın 

addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi ile yaşam alanlarınızı baştan yaratabilirsiniz. Kusursuz dokunuşlarla eviniz için a’ dan z’ye tüm ihtiyaçları sunan addresistanbul’ da sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz.

Klasik çizgiler 

MER’S, yeni koleksiyonu “Lost in Paradise” ile doğal, asil ve klasik çizgilerin yanı sıra çok renkli taşlarla yarattığı büyüleyici cennetinin hâkimiyetindeki benzersiz yaz mevsiminde sıcak ve tropikal hisleri hafızalarda canlandırıyor.hayat müşterektir deyip sevdiklerinizi de iş paylaşımına davet ediyor. 

Genç görünüm 

Yeni Zeitgard Beauty Diamond Yüz Bakım Yağı içerdiği A, E ve F vitaminleri ile cildi besliyor ve cildin yenilenmesine yardımcı oluyor. Değerli yağlar ile ciltte nem kaybını önlerken zengin yağ içeriği ile cilde ışıltı katıyor. 

Daima en iyisini kullanıyor 

Modern teknoloji ve el işçiliğini ustaca birleştiren, doğal taş ve madenlerin daima en iyisini kullanan JUJU küpelerinin her biri birbirinden farklı taşların özelliklerinden ilham alıyor.

Şıklığı hedefliyor 

Gülnur Güneş GİGİİ’S ile ulaşılabilir şıklığı hedefliyor. Tasarımlarıyla kadınların günün her diliminde anı yakalamalarını ve daima göz alıcı olmaları için tasarladığı kıyafetlerini hem sade hem de iddialı kombinlerle buluşturuyor.

Cilt tonu farkına meydan okuyor

Güneşin zararlı ışınlarından, gebelikten kaynaklanan hormonal değişimlerden, doğuştan veya çocuklukta oluşan lekeler, kurtulmak için yoğun çaba gösterilen cilt sorunlarının başında geliyor. 

Kusursuz görünüm 

COSMED, kusursuz bir görünüme sahip olmak isteyenlerin yanında oluyor. Sağlıklı bakımın herkesin hakkı olduğuna inanan COSMED, birbirinden özel dört farklı ürünüyle hem kadınlara, hem de erkeklere kusursuz bir görünüm sunuyor.

Daha İyi Malzeme Daha İyi Pizza

Kurulduğu ilk günden itibaren “Daha İyi Malzeme, Daha İyi Pizza” Sloganıyla hareket eden Papa John’s, restoranlarında sunduğu farklı menü alternatifleri ile vazgeçilmezlerinizden olacak…

Göz kuruluğunu giderir

Gözyaşının doğal yapısında bulunan sodyum hiyalüronat içeren Artelac Splash göz kuruluğunun giderilmesine doğal olarak yardımcı olur. Herhangi bir koruyucu madde içermediğinden, kullanıldığında gözde bulanıklık yapmaz.

Şık dokunuş isteyenlere

Linens,  Nevresim Takımı ve Yatak Örtüsü ile hem duygulara hem de yatak odalarına şık bir dokunuş yapıyor. Pudra ve ekru gibi soft renkleri, özenle işlenmiş güpür detaylarıyla Linens yatak örtüsü ve nevresim takımları yatak odasına neoklasik bir hava katmak isteyenlerin gözdesi olacak. Linens, her ihtiyacı karşılayacak ürün çeşitlerinin yer aldığı tasarımlarıyla ev modasına farklılık katmaya devam ediyor.

Kadınları şımartıyor 

2018 yılının rengi seçilen Ultra Violet rengine özel hazırladığı ürünlerini kadınların beğenisine sunan Dagi, mor ve tonlarıyla kadınları şımartmaya hazırlanıyor.

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'