• $32,3726
  • 34,968
  • 2325.57
  • 9140.92
30 Aralık 2017 Cumartesi 00:01 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Çocuklara en renkli hediyeler 

Toyzz Shop; ‘’Yılbaşı alışverişinde adres belli: Toyzz Shop’’ sloganıyla sunduğu her yaş ve bütçeye uygun en güzel yılbaşı hediye seçenekleriyle bu yıl da   yeni yıl alışverişlerinin adresi olacak. 

Lezzetler paketi

Yeni yıla girerken kendinize bir iyilik yapıp sağlıklı ve doğal beslenme kararı alın! Tertemiz topraklarda yeşeren tohumlardan tabaklarımıza gelene kadar doğallığını koruyan artizan ürünlerin adresi eskitadinda.com, Yılbaşı Lezzetler Paketi hazırladı. Zeytinden tahin pekmeze, katkısız salepten şekersiz fındık püresine uzanan zengin paket, yarına kadar yalnızca 238 TL’ye satışa sunuluyor.

Yeni yıla özel koleksiyon

Caudalie yılbaşı setlerine özel yeni koleksiyonuyla sizlerle… “Bizim en güzel hediyemiz doğa” diyen Caudalie ile duyularınızı harekete geçirin ve yeni yılı en güzel hislerle karşılayın…

Trendy görünüm sevenlere 

American Tourister’ın Wavebreaker serisinden çarpıcı bir tasarım: Wavebreaker Sparkle! Çünkü çok fazla parıltı diye bir şey yoktur! American Tourister Wavebreaker Sparkle kabin boy valizler, trendy görünüm seven moda tutkunları için mükemmel bir yılbaşı hediyesi olacak!

Dudaklardaki nemsizliğe son

İhtiyaç duyulan sıklıkta kullanıma uygun olan Atoderm Lip Stick, pratik kullanımıyla çantaların vazgeçilmez ürünleri arasında yerini alıyor. İçeriğindeki shea yağı ve vazelin sayesinde dudakların beslenmesine ve onarılmasına yardımcı olurken, dudaklardaki nemsizliği gideriyor.

Her âna uygun modeller 

Günün her saati ve her anına uygun modelleriyle şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşatan Camper, kreatif direktörlüğünü dünyaca ünlü tasarımcı Romain Kremer’ın üstlendiği sonbahar - kış 2017 / 2018 koleksiyonu ile moda dünyasında fark yaratıyor! 

Işıltılı takılar 

Forever New’un birbirinden şık hediye seçeneklerinden geçiyor. Kozmetik ürünleri, ışıltılı takılar, çantalar, telefon kılıfları, defterler, kışı sıcacık yapan eldiven, bere ve şallar, şehirli kadınların güçlü ve feminen stilini zarif dokunuşlarla tamamlıyor.

Yılbaşı özel 

Yeni yılın en tatlı mesajı Toblerone’dan geliyor. Dünyanın önde gelen, ilk üçgen şeklindeki çikolatası Toblerone’un yılbaşı özel paketleri ‘Mutlu Yıllar’ diliyor. 

Soyulabilen maske

Cosmed Complete Benefit Matlaştırıcı Soyulabilen Maske, cildin yağ, ölü hücreler ve kirden arındırılmasını sağlarken, gözeneklerin sıkılaştırılmasına, sebum salgısının dengelenmesine ve cildin mat bir görünüm kazanmasına da yardımcı oluyor.

Özel hissedeceksiniz

Palmolive Aroma Sensations Banyo ve Duş Jelleri, ihtiyacınız olan hisse yönelik güçlü bir etki sunuyor. Yeni yılın ilk gününe enerjik başlamak, yeni yılın ilk davetinde göz kamaştırıcı hissetmek ya da geceyi özel bir hisle sonlandırmak… Seçim Sizin!   Yeni yıla nasıl girmek istediğinizi seçin ve kendinizi Palmolive‘ in etkisine bırakın! 

Kırmızı altın konsantre yumuşatıcı

Temizliğin ABC’si sloganıyla hayatımızda olan ABC Deterjan, yerel değerlerin kadınlar aracılığıyla geliştirilmesini desteklediği ABC ile Yerli Yerinde projesi kapsamında yeni bir ürün geliştirdi: ABC Parfumia Safran: Kırmızı Altın Konsantre Yumuşatıcı…

Sevdiklerinizi mutlu edin 

Yılbaşı gecesi şıklığınızı Ayakkabı Dünyası’nın Sonbahar- Kış 2017 Koleksiyonu’nda yer alan ayakkabı modelleriyle tamamlayabilir ya da yeni koleksiyondan seçeceğiniz hediyelerinizle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 

Özel indirim müjdesi

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, yılbaşına şıklığıyla damgasını vurmak isteyenlere çok özel bir indirim müjdeliyor.

Aynı gün kargo

Lidyana.com’dan satın aldığınız ürünler İstanbul içi teslimlerde aynı gün içerisinde elinizde oluyor. Sipariş verdiğiniz ürün aynı gün isterseniz adresinize teslim ediliyor veya isterseniz ürünü yine aynı gün Zorlu Center Easy Point noktalarından alabiliyorsunuz.

Daha sıcak ve samimi 

Sevdiklerimizle beraber harikulade sofralarda birlikte olmanın, vakit geçirmenin sizleri ne kadar mutlu ettiğini biliyoruz. Bu nedenle Le Creuset olarak, yılbaşı sofralarınızın atmosferini daha sıcak ve daha samimi bir hale getirecek, uzun ve keyifli sohbetlerinize eşlik edecek lezzetli tarifleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Lezzetli ve hafif

Yılbaşı sofraları peynirle daha güzel… Göz kamaştıracak yılbaşı sofralarına özel lezzetli ve hafif bir tarif paylaşan Ekici Peynir, sıcak krep katlarını hindi eti ve peynirle buluşturdu.

Moda tarihinde bir ilk 

Victoria’s Secret şovu, bu sene moda tarihinde bir ilke imza atarak, Fransız moda evi Balmain ile kapsül koleksiyon hazırladı. Punk Angel temasıyla hazırlanan bu koleksiyonda, Balmain Kreatif Direktörü Olivier Rousteing hout-couture detaylarını farklı dokunuşlarla zenginleştirerek punk-rock bir konsept sunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı