• $32,3258
  • 35,1555
  • 2299.7
  • 9059.59
23 Aralık 2017 Cumartesi 00:01 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Ayakkabı tutkunlarını şımartıyor

2018’in gelişini büyük indirimlerle kutlayan Hotiç, yaptığı kampanyalarla ayakkabı tutkunlarını şımartıyor.

Yoğun nemlendirme

Flormar’dan soğuk kış aylarında dudaklarınızın kuruyup çatlamasını önlemenin en şımartıcı ve eğlenceli yolu “Care4Lips” dudak bakımı! Yoğun nemlendirme özelliği ve içeriğindeki birbirinden lezzetli tatlıların kokularıyla çekici ve bir o kadar da kusursuz dudakların keyfini çıkaracaksın!

Yıldız detaylı kumaşlar

Tommy Hilfiger, yılbaşı özel koleksiyonuyla moda severleri yılbaşında da yalnız bırakmıyor… Metalik tasarımlar, yıldız detaylarıyla tasarlanmış kumaşlar ve Tommy Hilfiger ruhunu en iyi şekilde tamamlayan aksesuarlarıyla yılbaşı koleksiyonu yine çok iddialı. 

Kahveseverlere hediye

Yılbaşı öncesi, yılın en renkli dönemlerinden biridir. Hediyeler alınır, özel planlar yapılır ve büyük bir heyecanla yeni yıl beklenir… Starbucks da kahveseverlerin yılbaşı heyecanına, her yıl yeni hediye alternatifleriyle ortak olur.

Sezonun en çarpıcı parçaları 

PUMA birçok üründe geçerli olacak yüzde 25 indirimi başlatıyor. Yeni yıla yenilenen spor stiliyle girmek istiyorsan ve sporu hayatının merkezine almaya kararlıysan seni sezonun en çarpıcı parçalarını keşfetmeye çağırıyoruz. 

Derinlemesine temizlik  

Yeni yılda çarpıcı bir güzellik elde etmenin ilk aşaması derinlemesine temizlenmiş bir cilt! Sensibio H2O Misel Solüsyon eşsiz temizleme ve makyaj çıkarma gücüyle suya dayanıklı makyaj dâhil tüm makyajı, kiri ve yağı cilde zarar vermeden temizliyor ve cildi derinlemesine arındırıyor.

Sağlık hediye edin 

Yeni yıla sağlıklı bir başlangıç yapmak isteyenler “Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası organik ödüllü keçi çiftliği “Mutlu Keçiler Çiftliği”nin yılbaşı sepetini sipariş edebilir. Saklı Cennet markalı süt ve süt ürünleri, saf kafkas arısından organik bal çeşitleri, zeytinyağları ve yüzlerce çeşit organik ürünleri yılbaşı sepetlerinde sevdiklerine sağlık hediye etmek isteyenler için hazırlandı.

Kolayca pişirilebilir 

Hafif fakat bir o kadar da lezzetli ve yaratıcı tariflerin hazırlanışı Tefal ürünleriyle çok pratik. Tefal Actifry Original ile sadece 1 kaşık yağ kullanarak etten balığa, sebzeden atıştırmalığa çeşitli besin gruplarını kolayca pişirebilir; çıkarılabilir zamanlayıcısıyla evinizin her noktasında pişirme süresini takip edebilirsiniz.

Büyüleyici bir dünya 

L’Occitane, dünyanın çizgilerle en iyi hikâyelerini tasarlayan Rifle Paper Co ile bir araya geldi ve Shea Ürün serisini birer sanat eseri haline dönüştürdü. Kâğıttan kaleme akan sonsuz fikirleriyle Rifle Paper Co. Bu çalışmaya “Shea ve aşkın birlikteliği” ismini verdi ve renklerle büyüleyici bir dünya yarattı.

Vücudunuz neme kavuşsun  

Lierac Laboratuvarları tarafından özel olarak geliştirilen Body-Hydra sayesinde vücudunuz gün boyu ihtiyacı olan neme kavuşurken sıkılaşarak pürüzsüz bir hal alıyor.

Kendinizi şımartın

Atasay Lovever, yeni yılda kadınları baget pırlantanın eşsiz ışıltısıyla yeni başlangıçlara davet ediyor. Göz alıcı ihtişamıyla büyüleyen Lovever yüzük, bilezik, kolye ve küpelerine yeni yıla özel fiyatlarıyla sahip olup kendinizi şımartın.

Yeni yılı ışıl ışıl karşılayın 

NGSTYLE, 2017-18 Sonbahar-Kış sezonuna damga vuran ‘Güneşe Davet’ koleksiyonuyla, size yılbaşı gecesi ışık saçacağınız alternatifler sunuyor! Canlı renklerin hâkimiyetindeki ‘Güneşe Davet’ koleksiyonunda yer alan, farklı tarzlardaki birbirinden şık parçalarla yeni yılı ışıl ışıl karşılayacaksınız.

Kuru ciltlere özel

Soğuk havalarda daha fazla bakım isteyen hassas ve kuru cildinizi, Cetaphil’in çok kuru ciltler için özel olarak geliştirilen Restoraderm Serisi ile koruyun, yeni yılı daha sağlıklı bir ciltle karşılayın...

İçiniz ısınsın 

Aloe Vera üreticilerden LR Health & Beauty özellikle kış mevsimi için ürettiği lezzetli çayı Cistus Incanus ile hem içinizi ısıtacak hem de vücudunuzun direncini artıracak.

Eğlenceli yansımalar

Yılın en heyecanlı gününü, evlerin keyifli atmosferinde veya sokakların eğlenceli yansımalarında geçirecek olan erkekler rotasını Timberland tasarımlarına doğru çeviriyor.

Sıcaklık ve şıklık bir arada

Love my body, 2017 sonbahar/kış sezonunda yer alan birbirinden renkli palto ve kaban modelleriyle sıcaklık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Zarif ve şık seçenekler 

DeFacto, yılbaşında da dünya trendlerini moda severlerle buluşturuyor. DeFacto, yılbaşı gecesinde göz kamaştırmak ve sevdiklerini hediyelerle mutlu etmek isteyenlere zarif ve şık seçenekler sunuyor.

Özenle hazırlanan sofralara

Uludağ Premium Doğal Maden Suyu yılbaşı sofralarının şıklığını tamamlıyor. Yeni yıla girerken özenle hazırlanan yılbaşı sofralarına tarz ve şıklığını yansıtmak isteyenlerin yolu Uludağ Premium Doğal Maden Suyu’ndan geçiyor.

Lezzetli paketler 

Beyaz Fırın, 2018 için farklı dilekleri ve farklı kişilikleri yansıtan Yılbaşı paketleri hazırladı. Her biri şık görüntüleri, yeni yıl için size özel dilekleri ve zengin içerikleriyle hem göze hem damak tadına hitap eden Beyaz Fırın Yılbaşı paketleri, sevdiklerinizi mutlu edecek hediye seçeneği.

Her detay bir arada

Kalitesi ve modern çizgileriyle evlere ışıltı katan Linens, yılbaşı koleksiyonuyla yeni yıl desenlerini evine taşımak isteyenler için her detayı bir arada sunuyor.

 

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'