• $32,4334
  • 35,0367
  • 2325.79
  • 9079.97
30 Eylül 2017 Cumartesi 00:01 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Şıklığından ödün vermeyenlere

 İtalyan çizgisini, sezonun trendleriyle birleştirerek göz alıcı bir koleksiyon sunan Liu Jo, günün her saatinde rahatlığından ve şıklığından ödün vermek istemeyen moda tutkunu kadınlara 2017-2018 Sonbahar Kış koleksiyonlarıyla cevap veriyor.

Cildinizi sonbahara hazırlayın 

Yazın güneşten ve denizden yıpranan cildinizi sonbahara hazırlamak için en ideal zaman geldi. Lierac laboratuvarları tarafından geliştirilen; peeling ve maskeler mineraller bakımından zengin, anında etki gösteren özel içeriklerin cildi arındıran killerle birleşiminden oluşuyor. 

Kahveden vazgeçmeyenlere 

Paşabahçe Mağazaları’nda Türk kahvesinden vazgeçemeyenlerden; espresso tutkunlarına, filtre kahve tercih edenlerden, kahvesini kendisi demlemek isteyenlere kadar tüm kahve severler için yüzlerce çeşit kupa, fincan, bardak ve kahve aksesuarı bulunuyor. 

Uygun fiyatlar 

Geçmişten günümüze modada yerini kimselere bırakmayan trençkot modellerini uygun fiyatlarla Morhipo.com’da.

Göz alıcı renkler 

Koton’un 2017-2018 Sonbahar-Kış sezonu için hazırladığı yeni kapsül koleksiyonlar, modern kadının şehir hayatına hızlı dönüşünü simgeliyor. Her farklı tarz için bir kapsül koleksiyon sunan Koton, sezonda seçkin kumaşlar ve göz alıcı renklerle de dikkat çekiyor.

Siyah noktalara son 

L’Oréal Paris, 3 saf kilin eşsiz birleşimi ve özel içeriklerden oluşan Saf Kil ailesine, Siyah Nokta Karşıtı Maske’yi ekledi. Hem kadınların hem de erkeklerin en önemli cilt sorunu olan siyah noktalar için geliştirilen bu yeni maskeyle siyah noktalarınızdan kurtulmaya hazır olun!

Nemlendirici seri

NUXE’ün nemlendirici serisi Crîche de Beauté® yenilendi. Nemsiz ciltlere 48 saat etkili nemlendirme ve kirlenme karşıtı etki vadeden Crème Fra  a de NUXE’ün ikonik nemlendirici serisi içeriğinde teknoloji ürünler yer alıyor.  

Temiz, ferah ve dolgun saçlar 

URBAN Care, saçlarını yıkamaya vakit bulamadığında saçlarını yeni yıkanmış gibi temiz, ferah ve dolgun hissetmen için üç farklı kokuya sahip yeni kuru şampuanlarını geliştirdi. Her URBAN Care saç bakımında olduğu gibi kuru şampuanlarda içerdiği bitkisel keratinle aynı zamanda bakımını sağlarken, UV filtresiyle de çevresel faktörlere karşı saçını her an her yerde 7/24 korumanı sağlayacak.

Çoklu bakım setleri 

Braun Series 3 tıraş makinesi ve çoklu bakım setleriyle kişisel bakımda önemli olan her şeyi Braun’a bırakın, siz esas önemli olan şeylere odaklanın!

Dikkatleri üzerinize çekin

Mevsim geçişleri, şehrin yoğunluğu derken saç bakımını ihmal ederiz.  Clear ’ın saç derisini kepeğe karşı koruduğu ve aynı zamanda bakım yaptığı serisiyle sadece bu özel günde değil yılın 356 günü dikkatleri üzerinize çekin.

Stilini ortaya koyuyor 

Boyner tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel markalar yenilenen DNA’larıyla sonbahar kış sezonunda stilini ortaya koyan erkeklere güçlü bir koleksiyon sunuyor.

Özel tasarım parçalar

Gizia GATE, en iddialı, göz alıcı ve özel tasarım parçalarıyla yeni sezonda birçok seçenek sunuyor. Bora Aksu, Dilek Hanif, Dice Kayek gibi ünlü Türk tasarımcılarına ek ayakkabı tasarım markalarının aralarında bulunduğu özel parçalar Gate’te sonbahar stilinize eşlik ediyor. 

Çekiciliği elden bırakmıyor 

Butigo, 2017-2018 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden farklı ve günün her saatine uyum sağlayan modelleriyle çekiciliği elden bırakmıyor. Sezonun renk ve detaylarının ön planda olduğu hakiden bordoya, süetten kadifeye, çift renkli modellerden trok detayına kadar Butigo’nun yeni sezon koleksiyonu, göz alıcı kombinlere eşlik edecek…

Yüzlerce ürüne indirim

İnci’nin 100. Yıl kutlamaları devam ediyor. Şehrin yansımalarından ilham alan 2017-2018 Sonbahar – Kış Koleksiyonu’ndan yüzlerce seçili yeni sezon ürünü 100 TL indirimle satışa sunuluyor.

Çatlak karşıtı bakım 

Elancyl Hamilelik ve Emzirme Dönemi Çatlak Karşıtı Bakım Yağı, içeriğinde bulunan ketencik yağı, çuha çiçeği yağı ve aspir yağı gibi yüzde 100 doğal bitkisel yağlarla, ciltte kolayca emilir ve ipeksi bir his bırakır.

Kampüs şıklığına farklı boyut 

Levi’s, 140 yılı aşkın süre boyunca madenciler, kovboylar, punk rockçılar ve müzisyenlerle özdeşleşti. Denimin simgesi, bu sezon gençlerin kampüs şıklığına farklı bir boyut kazandırıyor. 

Hayatınızı planlayın

GET Estilo ajanda alışkanlıklarınızı değiştiriyor! Birbirinden güzel modelleri, kişiselleştirme seçenekleri ve takım ürünleriyle GET Estilo Hayat Planlayıcı Ajandalardan vazgeçemeyeceksiniz.

Günlük kullanıma uygun 

Flormar’ın yeni koleksiyonu “Snapstar”, hafif dokusu ve günlük kullanıma uygun yapısıyla sezona damgasını vuruyor. Maskaradan, fondötene, kapatıcıdan, kaş kalemine, eyelinerdan,  rujlara, ojelerden, farlara kadar geniş bir ürün yelpazesi olan “Snapstar”, bu sezon seni baştan yaratmaya hazır!

Lezzet şöleni

Özsüt, sonbaharda ihtiyacımız olan enerjiyi, artık hepsi birer klasik haline gelen Karaorman serisindeki leziz pastalarla veriyor. Vişne, Antep fıstığı, muz, krokan ve frambuazın özel Özsüt kreması, gerçek çikolata ve taptaze kekle buluştuğu pastalar, hem tatları hem de görüntüleriyle şölen yaşatıyor.

Kızartmalarda imdada yetişiyor 

Selpak tarafından geliştirilen yeni yağ emici havlu kızartmalarda imdada yetişiyor. Türkiye’de ilk ve tek olan Selpak Yağ Emici Havlu, tek yaprağıyla 180 kilokaloriye kadar yağı emiyor, kızartmaların tadı da keyfi de size kalıyor.

Sonbaharın dingin etkisi

Linens, son dönemin renk ve desen trendlerini buluşturduğu koleksiyonuyla yaşam alanlarına hayat katıyor. Sıradanlığın lükse dönüştüğü, sezonlar arasındaki sınırların kalktığı, sıcak renkler bir arada. Sonbaharın dingin ve serin etkisi yatak odalarında.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür