• $32,3712
  • 34,9831
  • 2325.54
  • 9065.23
18 Mart 2017 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

En hit tasarımlar

Türkiye’nin en beğenilen ve takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan ve bünyesine yepyeni markaları katarak büyüyen Gizia Gate, ilkbahar yaz sezonuna en hit tasarım parçalarıyla eşlik ediyor.

Bebeklere sağlıklı banyo keyfi

Bioderma Laboratuvarları tarafından bebek ve çocukların cildine özel olarak geliştirilen formülüyle saçlı deri ve cildi tahriş etmeden temizleyen ABCDerm Foaming Cleanser, cildi nazikçe arındırırken aynı zamanda nemlendiriyor.

Bahar çiçeklerinden esinleniyor 

Bee Beauty, bahar çiçeklerinden esinlenerek hazırladığı Spring Flowers serisini satışa sundu. Gratis’in özel markası olan Bee Beauty tarafından geliştiren özel bahar serisinde vücut losyonu, vücut spreyi, sıvı sabunu ve duş jeli yer alıyor. 

Dudaklar parlıyor 

Make Up For Ever’ın yeni ürünü Artist Acrylip'in formülünün yüzde 50'si gerçek bir renk artırıcı... Botanik Hint yağından oluşan formülü, güçlü pigment konsantresi sayesinde dudakların parıltısını artırıyor ve dudakları mükemmel şekilde kaplıyor.

Evlerde bahar esintisi

Her tarz ve bütçeye uygun, birbirinden farklı konseptler içeren LCW Home yeni sunduğu İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla evlerinize baharı getiriyor. LCW Home, nevresim takımları, bornozlar, havlular, pikeler, kırlentler, masa örtüleri, mutfak önlükleri, paspas ve çocuk odası aksesuarları olmak üzere birbirinden farklı ürünleri ile evlerinizi baştan aşağı yenilemeye hazır.

Bereket sofralara geliyor 

Yudum, lezzet iddiasını şimdi de zeytinyağına taşıyor. Yudum ailesinin en yeni üyesi “Egemden”, zeytinyağının ana vatanı Ege’nin en kaliteli hasadıyla hazırlandı. Benzersiz kokusu ve tadıyla Ege’nin bereketini sofralara getiriyor.

Cilt tonunu eşitliyor

Janssen Cosmetics; BB ve CC kremlerinin yanı sıra  mineral renkli nemlendiricisi Optimal Tinted Complexion Cream ile cilt tonunu eşitleyerek yoğun nemlendirme sağlıyor. SPF 15 koruma faktörlü Optimal Tinted Complexion; içeriğindeki saccaharide isomerate (doğal şeker) ile cildin uzun süre nemini korurken, kızarıklıkların azalması ve cilt tonunun eşitlenmesi de destekliyor.

 

 

Yastığından ayrı kalamayanlar 

Magniflex, yeni nesil yastıklarını Türkiye’de de satışa sunuyor. Markanın koleksiyonundaki en dikkat çeken ürün ise Sushi yastığı. Visco malzemeden üretilen yastık, kıvrılarak rulo haline gelebiliyor ve özel kılıfında çok küçük bir alan kaplıyor. Bu sayede, yastığından ayrı kalamayanlar, uzun seyahatlerinde ya da kısa yolculuklarında kişisel konforlarını zahmetsizce yanlarında taşıyabiliyor. 

Farklı tasarımlar 

Tissot T-Wave Koleksiyonu farklı tasarım seçenekleri sunuyor. Dileyenler saten veya yıldıztaşı efektli sade kadranı tercih ederken, dileyenler daha çarpıcı ve şık kurdele donuşlarının yer aldığı, parlak saten yansımalı sedef veya saten bir yüze sahip tasarımı seçebilir.

 

 

Kapsül koleksiyonlar

Her sezon yeni bir marka işbirliğiyle sevenlerini onurlandıran Van by Vault, bu bahar Stochkholm çıkışlı erkek giyim markası Our Legacy işbirliğiyle yarattığı kapsül koleksiyonla sokaklara punk ruhunu salıyor.

Beklentileri karşılıyor 

İnci Deri, 100. yılını, orijinal ve farklı tasarımların bir araya geldiği özel bir İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla kutluyor. Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan ‘İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’, İnci Deri’ye özgün deriler, aksesuarlar ve materyallerle kadınların tüm beklentilerini karşılıyor.

Hacimli çantalar 

Polaris; aksesuar grubundaki rengarenk, trendy ve rahat kullanımlı çantalarıyla ilkbahar ve yaz aylarına da renk katıyor. Büyük çanta kullanmayı sevenler için birçok eşyanın rahatlıkla sığabileceği geniş hacimli çantalar; pastel tonların hakimiyetindeki modellerinin yanı sıra turuncu, mavi, pembe gibi en canlı tonlarla da yeni sezonda dikkatleri çekiyor.

Duşta profesyonel selülit masajı 

Elancyl Selülit Karşıtı Jel ve Aktif Masaj Kiti, duşta profesyonel selülit masajı imkânı sunuyor. Masaj başlığının içine konulan jelin formülündeki kafein ve sarmaşık ekstresinin ödem atıcı ve inceltici özelliği bulunuyor.

Evlere ilham kaynağı

Bahar mevsiminin gelişiyle birlikte renklenen yaşam alanları kendinizi daha enerjik hissettirecek. Modern, fonksiyonel, şık ve trend ürünlerin yer aldığı addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi evlerinizin ilham kaynağı olacak.

Işıltısıyla göz kamaştırıyor 

Atasay sade ve şık tasarımlarıyla romantik çekiciliği mücevher formunda kadınlara sunuyor. Romantik tasarımlarıyla Belle Atasay, şıklığını konuşturmak isteyen kadınlara yeni bir bakış açısı sunuyor.

Suyunuzu arıtın 

Amway, dünyanın en çok satan ev tipi su arıtma sistemleri markası eSpring Ev Tipi Su Arıtma Sistemiyle tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Bu özel sistemle evinizde suyunuzu kendiniz arıtabilir, eSpring’in kullanışlı şişesiyle arıttığınız suyunuzu yanınızda taşıyabilirsiniz

Katlansın hayaller 

“Katlansın Hayaller” diyerek gençleri yepyeni bir ürünle tanıştıran TAÇ, keşfetmeyi seven özgür gençlerin dünyasına renk katan ürünü TAÇ YastıkÖrtü ile 3 kişiyi, yanlarında 2 arkadaşıyla birlikte Avrupa’ya Interrail seyahatine gönderiyor… 

Erkeklere yeni bir bakış açısı 

Modern erkeğin zevk ve ihtiyaçlarına yanıt veren tasarımlar yaratan Cacharel, bu sezonda da erkek modasına akıllı çözümlerle yeni bir bakış açısı katan ürünler sunuyor. Erkekler için moda, beklentinin de üzerinde zekice yorumlanıyor.

Bahar konseptine uygun 

Paşabahçe, bahar konseptine uygun yeni Boho, Happy Sharing , Crochet, İznik ve Çini serileriyle portföyünü genişletmeye devam ediyor. Yılın trend renkleriyle bezenmiş bardak ve sofra takımlarından sürahilere, pasta takımlarından çay setlerine kadar birçok alternatifi kapsayan koleksiyonlar bahar havasını evlere taşıyacak. 

Farklılığıyla iz bırakıyor 

2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunu vitrine taşıyan AVVA, “farklılıklar iz bırakır” vurgusuyla, erkek modasındaki özgün duruşunu sürdürüyor. Farklı tasarımları, sıra dışı koleksiyonuyla benzersiz olmak isteyenlerin tercihi AVVA, yaptığı yeniliklerle de tüketiciyi kendine çekmeye devam ediyor. 

 

 

 

 

 

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı