• $32,3331
  • 35,0377
  • 2284.83
  • 8983.29
28 Ocak 2017 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta

Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Büyüleyici ve eşsiz görüneceksiniz

Sevgililer Günü’ne hazırlanırken büyüleyici ve eşsiz görünmenizi sağlayacak AKAY’ın kişiye özel tasarımını tercih edebilirsiniz. Aşkın rengi ateş kırmızısının kullanılacağı modeller, Sevgililer Günü’nün romantizmine çok yakışacak. 

Erkeklerin yepyeni çarpıcı kokusu 

Erkek bakım markası Axe’ın yepyeni çarpıcı kokusu Axe You, maskülen erkeğin elindeki en büyük koz olacak. Zamansız ve zengin notalarıyla klasikleriniz arasındaki yerini alıyor. Axe You modern şehir yaşamı içerisinde en 
karizmatik haliyle karşımıza çıkıyor.

Tek adımda temizlik 

Farklı cilt tiplerine özel geliştirilen L’Oréal Paris Micellar, yüz, göz ve dudak makyajını tek adımda temizlerken cildi tüm kirlerden nazikçe arındırıyor.

Sevgi dolu hediyeler 

English Home; sevgililer gününe özel renk ve desenleriyle kış romantizmini yeni temasıyla yaşam alanlarınıza taşıyor. Özel desenli pamuklu nevresim takımlarından yumuşacık Wellsoft sabahlıklara, sevgililer gününe özel mesajlarla sevginizi anlatabileceğiniz kalemli boyanabilir yastık kılıflarından, bakım setlerine, birbirinden şık ve sevgi dolu hediyeler English Home mağazalarında.

Yumuşacık kumaşlar

Penti’nin konfor ve şıklığı bir arada sunan yeni koleksiyonu, ev hayatına ayrı bir renk ve enerji katıyor. Yumuşacık kumaşlardan vazgeçemeyenlere özel kumaşlar sunan marka; pantolon, yelek, kapri, tişört, gecelik modelleriyle her zevke hitap ediyor. Çok tercih edilen pijama setlerine her ay yeni modeller ekleyen Penti’de bu ayın gözdesi ise gömlek ve pantolonuyla çiçekleri evlere taşıyan ‘Rosa’. 

Geleneksel duruş 

Moncler’in modernizimle kusursuz şekilde sentezlediği geleneksel duruşu ve her koşulda en üst derecede fonksiyonellik sunan ustalığını vurgulayan tasarımları şehir hayatının çekiciliğinden vazgeçmiyor. 

Cildin kurumasını önlüyor 

Sevdiklerinize saç, cilt ve vücut bakımları için besleyici, koruyucu ve rahatlık sağlayan yüzde 100 saf bir yağ olan Pure Coconut Oil ile evde SPA keyfi sunun... Cildin kurumasını önleyen, koruyan ve yoğun bir şekilde besleyen Ligne St.Barth Pure Coconut Oil ile Home SPA keyfi ve rahatlığı sevdiklerinizin ve sizin olsun… 

Çekici renkler

NARS sınırlı sayıda üretilen ve sadece Beymen Zorlu Center' da satılacak olan Pop Goes the Easel koleksiyonuyla yeni Sheer Pop Multiple’ları da tanıttı. Koleksiyonda evrensel olarak çekici renkler, dudaklar ve yanaklar için hayal ürünü seçenekler sunuyor. 

Beklenen indirim 

Yastık By Rıfat Özbek'in heyecanla beklenen geleneksel indirim günleri başladı. Ünlü tasarımcılar Rıfat Özbek ve Erdal Karaman’ın seçtiği özel kumaşlarla tasarlanan yastıklara yüzde 70'e varan indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. 

Kuru saçlara özel 

Avokado, boabab, jojoba, makadamya, argan ve Hindisan cevizi de dâhil olmak üzere içinde 24 farklı bitkisel yağ bulunan Ashley Joy Saç Bakım Yağı, boyalı ve yıpranmış kuru 
saçlara sağlık aşılıyor.

Saç dökülmesine karşı aktif mücadele 

Saç dökülmesiyle mücadele etmek ve tırnak dayanıklılığını güçlendirmek amacıyla PHYTO’nun mucizevi buluşu Phytophanere, tüm dünyada yarattığı etkiden sonra artık Türkiye’de meraklısıyla buluşuyor… Bir gıda takviyesi olan Phytophanere içeriğindeki bira mayası, hodan yağı ve pirinç kepeği yağıyla saç dökülmesine karşı aktif mücadele ederken, tırnak yapısını da güçlendirir.

Gece ve gündüz şıklığı bir arada

Dinamik ve şehirli kadınlardan ilham alan SANKT, tasarımlarına zarafet ve yüksek kalitenin vazgeçilmezlerinden olan ipek ile hayat verirken, markanın ilk koleksiyonunda aynı zamanda deri detayların da kullanılması, gece ve gündüz şıklığını bir arada taşımak isteyenlerin tercihi oluyor. 

Mükemmel cildin anahtarı 

Lierac, Hydragenist serisi içeriğindeki biomimetik oksijen, hyaluronik asit ve vernonia yapraklarıyla, ciltteki ince çizgileri azaltarak sağladığı daha ışıltılı, taze ve dolgun görünümle mükemmel cildin altın anahtarını sunuyor.

Bebekler eğlenceyle besleniyor 

Ergonomik ürünler hazırlayan Suavinex, renkli tasarımlarıyla da bebeklerin beslenmesini eğlenceli hale getiriyor. Suavinex'in sevimli kızılderili figürler ile bezeli yeni serisi Indians; biberon, emzik ve emzik zincirleri içeriyor. 

Fark yaratan modeller 

Cole Haan’ın kış mevsiminin soğuklarına dayanıklı, bir o kadar da stil sahibi modelleri arasında, kadınlar için ZERØGRAND Waterproof Hiker Boot, erkekler için de ZERØGRAND Water Resistant Wingtip Boot öne çıkıyor.  

Kış aylarının vazgeçilmezi 

Online alışveriş denilince ilk akla gelen alışveriş sitesi olan Lidyana.com, yeni sezonun tüm trendlerini sunan ürünleriyle gardırobunu kış günlerine hazırlamak isteyenleri bekliyor. Kış aylarının vazgeçilmezi, soğuk kış günlerini sıcak adımlarla ısıtan botlar, çizmeler içinizi ısıtıyor. 

Saç lifleriniz güçleniyor 

Yeni Gliss Magnificent Strength Serisi, ilk kez ayrı ayrı saç liflerini güçlendirmek için üç-protein kompleksinin onarım gücünü bir araya getiriyor. Sonuç; canlı, ışıldayan, güçlü, söz dinleyen, görkemli hacmiyle dikkat çeken ve kusursuz uzayan saçlar…

Dantel koleksiyonu 

Sofistike bir Venedik salonunu hatırlatan, zerafeti ve arzuyu çağrıştıran bir dantel koleksiyonu... Intimissimi’nin Sevgililer gününden esinlenerek yarattığı gizemli bir havaya sahip parçalar hemen hemen birçok kadının vazgeçilmezi olacak. 

Organik Pazar misafirlerini bekliyor 

Sıra dışı konseptiyle dünyada ilkleri içinde barındıran Watergarden İstanbul, her cumartesi Taze Pazar katında kuracağı 
Organik Pazar ile misafirlerine sağlıklı yaşam alanı sunuyor. 

Doğa içinde tazelenin 

Sapanca’nın zengin doğası içerisinde konumlanan NG Sapanca, sevdikleriyle doğada baş başa kalıp, yenilenip, tazelenmek isteyenler için ideal bir tatil vaat ediyor. "Luxury Resort Spa" ödüllü Aliva Spa’sı, yemyeşil doğası ve farklı lezzet alternatifleriyle şehir karmaşasından uzaklaşmak isteyenlerin imdadına koşuyor.

Düz renklere çarpıcı desenler 

Home Store’un tutkunun ve şehvetin dansı tangodan esinlenerek tasarladığı ayakkabıları, kış sezonunun favorisi oluyor. Kendine has ritim ve figürleriyle anlam olarak ‘buluşma yeri’ veya ‘özel yer’ anlamına gelen tangoyla bütünleştirilen ayakkabılar hem gündüz hem gece kıyafetlerine eşlik ederken; düz renkler üzerine çarpıcı desenler, adeta şıklığın özüne iniyor.

Yaratıcı girişimci

Yaratıcı girişimci Bünyamin Aydın tarafından kurulan modern zamanların giyim markası Les Benjamins, dün Paris 
Erkek Moda Haftası resmi takvimi kapsamında Sonbahar/Kış 2017-2018 koleksiyonunu göz alıcı bir sunumuyla tanıttı. Koleksiyonun sergilendiği Pagoda Paris sunuma zenginlik kattı.

 

 

 

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak