• $32,3887
  • 35,0826
  • 2326.74
  • 9105.45
3 Aralık 2016 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta!

Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Gizli ışıltılar

Yoğun pigmentli ürünleriyle dikkat çeken İngiliz markası Sleek MakeUp, sınırlı sayıda ürettiği The Rockstar Collection ile yılbaşı makyajında gizli bir mücevher ışıltısı sunuyor.

Harika hediye alternatifleri 

Güzellik kaynağı olarak dünyanın kendisinden ilham alan ve her ürünüyle çevreyi ve canlıları koruyan The Body Shop, yeni yıla özel ürünleriyle sevdiklerinize ve kendinize harika hediye alternatifleri sunuyor. Kızılcık, Baharatlı Elma, Vanilya Chai aramolı sınırlı sayıda üretilen yeni yıl serileri, çekici kokuları ve makyaj ürünleriyle de yeni yılda çevrenize ışık saçın.

Değişmeyen moda 

Colgate Optik Beyaz, her sezonun değişmeyen modası beyazı merkeze koyarak tasarladığı ‘Kalıcı Beyazlık’ı beyazlatıcı bir diş macunundan çok bir güzellik ürünü olarak geliştirdi.

Kırışıkları dolduruyor 

Yaşlanma belirtilerinin en hızlı ve belirgin bölgesidir göz çevresidir. Kırışıklık, sarkma, koyu halkalar ve şişlikler, koyu lekeler, ışıltı kaybı gibi nedenler daha yaşlı bir görünüme neden olur. Lierac Premium serisi; hyaluronik asit teknolojisiyle hücreleri uyararak derin kırışıklıkları doldurur  ve etkisiz hale getirir.

Göz alıcı modeller 

Faik Sönmez'in birbirinden şık ve rahat 2016-17 Sonbahar-Kış ürünlerine indirimle sahip olmanın tam zamanı. Şimdi Faik Sönmez'den tek seferde 350 TL ve katları değerinde alışveriş yapanlar anında 50 TL ve katları indirim kazanıyor.

Uzun ve serin geceler için

Türkiye’nin en büyük iç giyim ve mayo markalarından Ayyıldız, uzun ve serin gecelerde, ev keyfine pijamalarıyla eşlik ediyor. İçimizi ısıtan koleksiyonda cilt dostu yüzde 100 pamuk, kullanışlı ve şık modeller dikkat çekiyor. 

Sihirli trend

Wes Anderson’un yarattığı sihirli kış treninde yolculuk, H&M’in rahat, sıcak ama sofistike yılbaşı koleksiyonu için mükemmel ortamı yaratıyor. Koleksiyon, günlük parçaları özel bir güne uyacak şekilde birleştirerek, hem kutlama sezonunun havasını yakalamak hem de sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. 

Konfor sahibi olun 

Yeni yılın ilk günlerinde, sporun DNA’sını keşfe çıkarak kendini yenilemeyi isteyenlere New Balance, tasarımlarıyla şık, sportif ve konfor sahibi olmak isteyen kullanıcılarına özel modeller öneriyor.

Farklı dokular 

Camper’ın anakronizmal yaratıcılığı içinde kullanılan üç tarihi zamandan biri, Taş Devri ilhamı olan, prehistorik yaratıkların teknik versiyonuna, asit renklere ve spor karaktere sahip olan Dino. 

Şıklık garanti 

Şehirli kadınların zamansız ve zarif stiline hitap eden seçkin markalarıyla Harvey Nichols, yeni yıl gecesinde şıklığı garantileyen parçalarla karşımızda. Trend öncüsü çizgisiyle 2016/2017 Sonbahar Kış koleksiyonları yılbaşı gecesi için modern ve zarif kombin önerileri sunuyor.

Cool bir görünüm

Vakkorama 2016-17 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’na ait kazaklarıyla soğuk kış günlerine sıcacık bir hava katarak cool bir görünüm vadediyor. Koleksiyonda zamansız boğazlı kazaklara alternatif V yakalar dikkatleri çekiyor.

Şehvet uyandırıyor 

Nubia mağazaları bünyesinde bulunan Ligne St.Barth’ın Karayiplerin gün batımı sıcaklığını ve şehvetini uyandıran vanilyalı parfümüegzotik kokusuyla yılbaşı gecesinin vazgeçilmezi olacak…

Tüylere veda 

Yaz gelmeden tüylerinizle sonsuza dek vedalaşmak istiyorsanız COSMED size kolay bir çözüm sunuyor. Epilasyon sonrası kullanılan COSMED GLABROUS Tüy Azaltıcı Serum ve Vücut Losyonu, tüylerin yapısını inceltmeye, 
yoğunluğunu azaltmaya ve yeniden oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

Atıştırmalık alternatifi

Lezzetli makarna çeşitleri ve soslarıyla tüketicilerin kalbini fetheden Pastavilla, ürün ailesini genişleterek Pastavilla Grissini’yi piyasaya sundu. Formunu koruyanlar için sağlıklı bir atıştırmalık alternatifi olan Pastavilla Grissini, sade, kepekli ve tam buğday çeşitleriyle raflarda yerini aldı.

İpeksi dokunuş 

Uni Baby, besleyici içeriklere sahip bebek yağı çeşitleriyle soğuk kış aylarında bebeğinizin ve sizin cildinizi yumuşacık yapıyor. Uni Baby Bebek Yağı, klasik, zeytinyağlı ve havuç yağlı çeşitleriyle kış aylarında cilde ipeksi bir dokunuş kazandırıyor.

Saç dökülmelerini önlüyor 

Birçok alanda pozitif oluşum aulaşmayı sağlayan quantum, Bioxcin’in son ürünü Quantum Bio-Activ Serum’un da esin kaynağı oldu. Daha kalın, gür saç telleri sağlayan ve dökülmeyi önleyen etkisiyle öne çıkan Quantum Bio-Activ Serum;saçlarda uyanışın, gücün ve sağlığın gücünü simgeliyor.

Yüksek kalite

Kiton, kusursuz detayları ve yüksek kaliteli materyali ilk defa sunulan gözlük koleksiyonuna yansıyor. Kusursuz detaylarıyla hem kadın hem erkek için tasarlanmış koleksiyon inovatif detaylarıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Şık bir başlangıç 

2017’ye şık bir başlangıç yapmak ve sevdiklerinizi mutlu etmek için harfli rengârenk cüzdanlardan göz alıcı clutch’lara, payetlerle süslü kadife ayakkabılardan ışıltılı kolye ve küpelere uzanan farklı fiyat aralıklarındaki hediye seçeneklerini 
Tory Burch'de yapabilirsiniz. 

1 Alana 1 Bedava

Yarından itibaren Pierre Cardin mağazalarındaki tüm ürünlerde ‘1 Alana 1 Bedava’ kampanyası için geri sayım başladı. Sezon boyunca beğenilen ürün gruplarında çapraz alışveriş imkânı sunan büyük kampanyaya bu yıl da yoğun ilgi olması bekleniyor. 

Özel tasarımlar

Cacharel, yeni yılda da fark edilecek stil sahibi erkekler için çok özel tasarımlar ve kendi içinde akıllı kombin seçenekleri sunuyor. Yaşamdan keyif almasını bilen gusto sahibi Cacharel erkeğinin kendini özel hissetmesi için tüm detaylar özenle düşünülmüş.

Orijinal sunumlar

Tureks Stone'un banyolara görsel zenginlik ve estetik kazandıran koleksiyonları doğanın tüm renklerini barındırıyor. Koyu ve açık renk tonlarından karma renklere kadar geniş bir renk skalasında orijinal tasarımlar sunan Tureks Stone, banyo büyüklüklerine uygun ebatlarıyla en ideal çözümleri sunuyor. 

 

 

 

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi