• $32,3726
  • 34,966
  • 2325.48
  • 9079.97
26 Kasım 2016 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta!

Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Sıkı ve taze bir cilt

gülsha,yeni 'Gece Gül İksiri'yle, kadınlara gerçek güzellik uykusunu vaat ediyor… gülsha Gece Gül İksiri, sıkı ve tazelenmiş bir cilde uyanmak için tasarlanan formülüyle, zamanla oluşabilecek kırışıkları ve sarkmaları önlüyor; aynı zamanda nemi hapsederek, cildin su ihtiyacını karşılıyor.

Özgün tasarımlar

Türkiye’nin en beğenilen ve takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan ve bünyesine yepyeni markaları katarak büyüyen Gizia GATE, yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla sizi heyecan verici bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

Güzelliğe ithaf ediyor

Francis Kurkdjian’dan Tutku ve Güzelliğe İthaf Edilen “À la rose body line”  serisi artık Türkiye’de. Elie Saab Le Parfum, Jean Paul Gaultier Le Beau Male, Carven Le Parfum, Burberry My Burberry gibi en çok satan 40’ın üzerinde parfümün yaratıcısı… Zamanımızın en beğenilen parfümörü Francis Kurkdjian’dan 'À la rose body line' ekim ayı itibarıyla La Déesse, Harvey Nichols Kanyon ve Ankara mağazalarında ve Beymen Zorlu'da satışa sunuluyor.

Şıklık pekiştirecek parçalar

Trendlerin öncü markası Trendyol, yeni yılda sezonun nabzını tutacak. Her tarza hitap eden parçalardan oluşan koleksiyonda birbirinden farklı ve şık ürünler yer alıyor. Şıklık pekiştirecek parçalarla, yeni sezonda göz kamaştırmak Trendyol.com ile artık çok kolay.

Ambalajı yenilendi

NIVEA, NIVEA Vücut Sütü ile NIVEA Onarıcı ve Bakım Vücut Losyonu’nun ambalajını yeniledi. Yeni pompalı tasarımlar; kremin gerektiği kadar kullanılmasını sağlayarak tüketicilere pratiklğin yanı sıra tasarruf imkânı da sunuyor.

Bakışlarda derinlik

Makyaj trendlerine yön veren L’Oréal Paris; Color Riche La Palette Nude far paletiyle bakışlara derinlik katıyor. Özenle tasarlanan 10 farklı ton içeren L’Oréal Paris Color Riche La Palette, profesyonel fırçası ve şık tasarımıyla farklı bir makyaj deneyimi vaad ediyor.

Kış aylarının vazgeçilmezi

Kış aylarının vazgeçilmezi çizmeler; topuklu, sportif, diz altı, diz üstü gibi yüzlerce alternatifiyle Polaris koleksiyonunda yerini aldı. İster gündüz ister gece her türlü kombininize kolaylıkla uyum sağlayabilecek çizmelerin en rahat ve en şık alternatiflerini Polaris sonbahar-kış koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Mükemmel görünüm

Nubia mağazaları bünyesinde bulunan Sothys’in yüz kontürünü V Shape görünüme sahip olacak şekilde düzenleyen ve dekolteyi pürüzsüzleştiren yepyeni ürünü Perfect Shape Youth Serum ile gençleşerek mükemmel görünebilirsiniz.

Özel fırsat

Forever New, her yıl tüm dünyada büyük heyecan yaratan Black Friday için çok özel bir fırsat sunuyor. 25 Kasım’da başlayacak ve dört gün boyunca sürecek kampanyayla www.forevernew.com.tr üzerinden yapılacak tüm alışverişlerde yüzde 25 indirim, trend ve sofistike görünüm kazanmak isteyen kadınları bekliyor.

Sokak stiline dokunuyor

Penti’de birbirinden farklı takı ve saç aksesuarları, soğuk havaları hissettirmeyecek eldivenler, bereler, atkı ve şallar
sizi bekliyor. Dış giyim koleksiyonuyla sokak stiline de dokunuş yapan Penti, bu sezon birbirinden farklı hırkaları, trikoları ve sweatshirtleri koleksiyona ekliyor.

Zengin kadın koleksiyonu

Dünya moda trendlerini koleksiyonlarına taşıyan FLO, zengin kadın koleksiyonunda son dönemlerin vazgeçilmezi olan maskülen tarza da onlarca modeliyle geniş bir yer veriyor. Maskülen tarzın şık bir yorumla sunulduğu koleksiyonda, ayakkabı ve botlar ön plana çıkıyor.

Tencere yemeklerinin tercihi

40 yıldır yemeklerin lezzetine lezzet katan Knorr Tavuk Suyu Bulyon yenilendi. Lezzet küpleri bulyonlar, yeni formülüyle mutfaklarda yer almaya devam ediyor.

Hem şık hem rahat

Daffari yeni yılda da modaya dair stilinizi tamamlayacak birçok ürünle karşınıza çıkıyor ve hem şık hem rahat olmak isteyenlere çeşitli alternatifler sunuyor. Sabah büyük bir toplantıdan akşam özel bir yemeğe… Her ortama sizinle gelebilecek; akıllı kombinlerle günlük koşturmaca da ne giysem derdine son veren Daffari hem stil sahibi hem de rahat olmak isteyen erkeklerin seçimi…

Enerjik yorum

Vakkorama 2016-17 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, sezonun kilit ve vazgeçilmez parçası sıcacık kazaklara desenleri, renkleri, mesajlarıyla genç ve enerjik bir yorum getiriyor.

Annelere yardımcı

Yeni doğan bebeklerin ve ona göz bebeği gibi bakan annelerinin en büyük sorunlarından birisi hiç şüphesiz uykusuzluktur. İyi bir gece uykusunun sağlık için önemli olduğu bilen Humana, 'İyi Geceler Bitki Çayı'yla anneler ve bebeklerinin uyku sürecini düşünüyor.

Eşsiz lezzet

‘Üstün Lezzet Ödüllü’ İçim peynir ailesi, yepyeni üyesi İçim Simitle ile büyümeye devam ediyor. Krem peyniri Cheddar lezzetiyle buluşturan İçim Simitle, eşsiz lezzeti ve yenilikçi ambalajıyla ‘simit, peynir ve çay’ üçlüsünün vazgeçilmezi olacak.

Özel sırt çantaları

Eastpak’in 40. Yılına özel tasarladığı çok özel sırt çantaları Beymen’lerde yerini aldı. İkon haline gelmiş Eastpak sırt çantaları kırkıncı yaşını sınırlı sayıda üretilen ve doğduğu senenin, yani 1976’nın ruhunu taşıyan özel tasarım sırt çantasıyla kutluyor.

Yaşam alanlarına keyif katıyor

Yaşam alanlarına keyif katan Crate and Barrel, bu yıl 25 Kasım Cuma günü kapılarını tüm ürünlerde sunduğu yüzde 20 indirimle açıyor.

Lezzetlerde fark yaratıyor

Türkiye’nin en büyük ve en köklü sıvı yağ üreticisi Yudum, kendi alanında benzersiz yeniliklere imza atan inovatif yaklaşımları, fark yaratan lezzetleri ve sektördeki önemli bilgi birikimiyle Lovemark 2016’da tüketiciler tarafından ‘Türkiye’nin En Sevilen Sıvı Yağ’ markası seçildi.

Gününüz güzel geçsin

Beslenme uzmanlarının büyük önem verdiği ve sağlığımız açısından en çok dikkat etmemiz gereken öğün kahvaltı oluyor. Tüm günün güzel geçmesini sağlayacak kahvaltının adresi Bolulu Hasan Usta, sıcacık ekmeğin mis gibi kokusu, malzemenin en bolu ve tazesiyle dolu dolu bir kahvaltı keyfi yaşamak isteyenleri bekliyor.

 

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür