• $32,4604
  • 35,5946
  • 2327.26
  • 9079.97
12 Kasım 2016 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta!

Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Kışa şık giriyoruz

Boyner’de her ruh haline uygun içinizi ısıtacak mont, palto ve kaban koleksiyonları ve her stile uygun bot ve çizmeleri rahatlıkla kombinleyerek bu kışa şık giriyoruz.

Saç parfümü podyuma çıkıyor

Baştan aşağı moda felsefesinin yaratıcısı TONI&GUY ikonik kokusuyla sezonun yeni güzellik kodunun belirleyicisi oluyor. TONI&GUY Işıltı Veren Saç Parfümü’nün içeriğinde yer alan vanilya çiçeği, misk ve sandal ağacı notalarının büyüleyici kokusu, stil sahibi ve bakımlı kadının saçlarında yaratacağı dokunuşla stil yolculuğunun final noktası olmaya aday.

Pratik uygulama

Göz çevresindeki kusurları gizleyen güçlü etkisiyle tüm dünyada çok sevilen Maybelline New York Instant Age Rewind Kapatıcı, 3 güçlü etkisiyle Türkiye’deki makyaj çantalarına hızlı bir giriş yapıyor… Instant Age Rewind kapatıcı, binlerce yumuşak mikro-fiber içeren yüksek teknolojiye sahip uygulama ucuyla pürüzsüz ve pratik bir uygulama sağlıyor.

İkinci ürüne yüzde elli indirim

Sephora günlük makyajın olmazsa olmazı dudak makyajını güzellik tutkunları için daha da keyifli hale getirerek, 4 Aralık tarihlerine kadar Made In Sephora tüm dudak ürünlerinde ikinci ürüne yüzde indirim fırsatı sunuyor.

Ezber bozuyor

İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi Ecco, Shape Koleksiyonu ile ezberleri bozuyor. Topuklu ayakkabılara ‘şık ve konforlu’ kavramını getiren İskandinav ECCO, son koleksiyonu Shape ile güçlü bir stile sahip kadınların favorisi olacak.

Hikâyesini yansıtıyor

Sırça; abartısız, güçlü tasarımlarla kendini ifade eden ve her biri kendi hikâyesini yansıtan koleksiyonların yer aldığı çok özel bir dünya… Sırça’nın koleksiyonlarında yer alan tasarımlar ışığın enerjisini de taşıyan bir formda üretiyor.

Cesur ve kışkırtıcı

Her parçası cesur, kışkırtıcı ve karakter sahibi özelliklere sahip olan ‘AW16 FENTY PUMA by Rihanna’ koleksiyonu, bugünden itibaren PUMA İstinyepark Mağazası’nda limitli stoklarla satışa sunuluyor.

Yeni yıl heyecanı tasarımlarda

Kendine özgü tasarımlarıyla fark yaratan Maji Tasarım, yeni yılda sevdiklerinizi mutlu edecek birçok hediye alternatifi içeriyor. Maji Tasarım Yılbaşı Koleksiyonu yeni yıla giriyor olmanın heyecanını ve neşesini yansıtırken; umuda ve hayallere de gönderme yapıyor.

Doğa etkinliklerine konfor katıyor

Kinetix’in outdoor tutkunları için tasarlanmış outdoor koleksiyonu, şık modelleri ve renkleriyle şehir hayatının da vazgeçilmezi olmayam aday. Su geçirmez modelleriyle şehrin yağmurlu günlerinin tadını çıkarmanızı sağlayan Kinetix outdoor bot ve ayakkabılar, her türlü doğa etkinliğine de konfor katıyor.

Yaşlanmaya son

Dünyaca ünlü dermokozmetik markası Mesoestetic, hücrelerin gençliğini korumak için, radiance DNA serisini yarattı. Mesoestetic* cilt DNA’nızı koruyacak, cildinizi canlandıracak ve yeniden yapılandıracak iddialı bir seriyle karşınızda... Radiance DNA Serisi ile yaşlanmaya son.

Eşsiz seçenekler

Özel gün hediyelerinin vazgeçilmezi Vakko, eşsiz seçenekleriyle yepyeni yılın ilk anlarına eşlik ediyor. Size ve sevdiklerinize özel pek çok hediye seçeneği, Vakko’nun şık ve zarif koleksiyonlarında sizleri bekliyor…

Dikkat çekici aksesuarlar

The Hopes, dünyanın farklı köşelerinden toplanan orijinal  anahtarları, üzerilerine farklı dillerde kazınan mesajlarla zenginleştiriyor ve ortaya günün her anı kullanabileceğiniz, yaratıcı ve dikkat çekici aksesuarlar çıkıyor.

Yeryüzünün en güzel tonları

D’S Damat 2016/17 Sonbahar - Kış Koleksiyonu bu sezon ilhamını yeryüzünün en güzel tonlarından alarak sizidoğal bir şıklığa davet ediyor. Sezonun trendi multimelanj kumaşlarla renklenen takım elbiseler vazgeçilmezleriniz arasında olacak.

Enerjiniz yükselecek

S’ra Home, butik ve zarif ürünleriyle evlere yepyeni bir hava katıyor. Vücut losyonu, el kremi ve el sabununun doğal esanslarıyla büyülüyor. Kolonya, mum ve oda kokusu ise, ev ve işyerlerinin enerjisini yükseltiyor.

Eğlenceli etkinlikler

Hayatımızın en değerli varlıkları çocuklarımızı emanet edebileceğimiz güvenilir ve işinde uzman eğitmen kadrosuyla hayatımızı kolaylaştıran elimkolum.com, onları bir anne gibi koruyacak, eğlenceli etkinliklerle oyunlar oynatacak.

Birbirinden şık tasarımlar

Fonksiyonel olduğu kadar eğlenceli de tasarımlar hazırlayan Suavinex; Happy Bunny, Lovely Biscuits, Petit Secret serileriyle bebekleri ve annelerini mutlu ediyor. Birbirinden şık tasarımlı biberon, emzik ve emzik zincirleri, bebeklerin beslenmesini keyifli hale getiriyor.

Hayalleri süslüyor

Genç kızların hayallerini onun tasarladığı gelinlikler süslüyor. İddialı tasarımlarıyla gelinlerin vazgeçilmez ismi Aslı Kongel, Avrupa'da gelinlik zinciri kurmak için çalışmalara başladı…

Cildinizi şımartın

Yaklaşan yeni yılı keyifli bir bakımla kutlamanın tam zamanı… Avrupa’nın lider kozmetik şirketlerinden LR Health & Beauty tüm senenin yorgunluğunu atacağınız Milk & Honey bakım setini yarattı. Gerçek bal ve kuzu sütü içeren peeling sabunu, badem yağıyla zengin içerikli bakım sunan vücut kremi ve ipeksi yumuşaklık veren köpük banyosundan oluşan bakım setiyle yeni yılda hem kendinizi hem de cildinizi şımartın.

 

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür