• $32,3267
  • 35,0953
  • 2298.56
  • 8980.05
17 Eylül 2016 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Vitrinde bu hafta!

Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Meyvelerin karışımı 
Yeni trend edition “juice it!” ile esence, meyveli güzellik parçalarını sunuyor. Koleksiyondaki renkler şeftali, karpuz ve kiraz meyvelerinin karışımını andırıyor. Favoriler arasında yarı transparan formuluyla jel tint ruj özgün renk etkisiyle ve cool kivi görünümüyle detangle fırça geliyor.

Koruyucu tabaka oluşturuyor 
Saç ve cilt bakımında yararlanılan Ligne St.Barth Avocado Oil cildi nemlendirirken aynı zamanda yenilenmesine de yardımcı oluyor. Zor yetiştirilen ve sıcak iklim meyvesi olan Avocado’dan elde edilen yağ,  saç köklerinde koruyucu bir tabaka oluştururken saç neminin korunmasını sağlıyor. 

Değerli taşlar 
Mücevher tasarımcısı Ayşe Rodosludan “Yaz hiç bitmesin” dedirtecek Gipsy setler göz alıyor. Ayşe Rodoslu koleksiyonunu, altın zümrüt, yakut ve safir gibi değerli taşlarla süslediği Gipsy markasını tarz tasarımlarla sunuyor.

Gardıropların vazgeçilmezi 
Yenilikçi ve enerjik çorap tasarımlarıyla kadınların tercihi olan, trendlere yön veren Penti, Sonbahar/Kış koleksiyonuyla şaşırtmaya devam ediyor. Gardıropların vazgeçilmez parçası olan çoraplar bu sezon da stil sahiplerinin görünümünü tamamlayan önemli oyuncu rolünü üstleniyor. 

Sportif çizgiler 
Colin’s 2016 sonbahar kadın koleksiyonunda, kadınlara trendi yakalayan sportif çizgilerin yanı sıra gelenekselle moderni birleştiren bir tarzı ve enerjik renklerle rahatlığı bir arada sunuyor. 

Sonbahara enerjik bir giriş 
Gap Sonbahar Kadın, Erkek ve Çocuk Koleksiyonları şıklık ve rahatlığı bir arada sunarken, havaların soğumaya başladığı bu günlerde cool tasarımlarıyla sonbahara enerjik bir giriş yapmak isteyenleri bekliyor. 

Yaratıcı ve etkileyici seçenekler 
Türkiye’nin bir numaralı parfüm markası Avon, kadınlara ve erkeklere en sofistike, yaratıcı ve etkileyici seçenekleri sunan parfüm serisini Kenzo Takada’nın özel tasarımı olan “Avon Life” ile zenginleştiriyor.

Zamansız tasarımlar 
Rönesans ruhunun yansıtıldığı ‘NightZoom styled by Mert Aslan’ koleksiyonunda siyah, beyaz ve ekrunun yanısıra siklamen, güneş turuncusu, limon sarısı, antik dore, buz mavisi renkleri, İpek-satenler, taftalar, brokarlar, poplin ve krep kumaşlarda “zamansız” yorumlanan tasarımlarla şıklığınıza eşlik edecek birçok alternatifi beraberinde sunuyor.

Moda tutkunlarıyla buluşuyor 
Moda tutkularının vazgeçilmez adresi Harvey Nichols, 2015/16 Sonbahar-Kış Koleksiyonlarıyla trendlere öncülük etmeye devam ediyor. Sezonun en güçlü trendlerinden maskülen tasarımlar birbirinden seçkin markaların yeni sezon koleksiyonlarıyla Harvey Nichols’da moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Eğlenceli baskılar 
Canlandırılmış yeni kesimleri, üç moda denim modeli ve eğlenceli baskılarla süslenmiş taze, şık renk paletiyle Lee® Kadın Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonu, 125 yıllık tasarım ustalığını ve modern bakış açısını bir arada sunuyor. 

Renkli bir sezon 
Boyner, her sezon olduğu gibi sonbahar/kış sezonunda da yenilikler sunmaya devam ediyor. Boyner, iddialı, renkli ve özel tasarım koleksiyonlarıyla bahar aylarını kıskandıracak kadar renkli bir sezon yarattı.

Etkili koruma 
Deborah Milano, güneşi sevenler için Suncare serisine yeni bir ürün ekledi. SPF30 içeren sprey koruma sütü, hafif yapısı sayesinde kolayca emiliyor. Sprey şeklindeki ambalajıyla cilt üzerinde hızlı ve eşit oranda uygulama ve ‘nude görünüm’ formülüyle tüm vücut için etkili koruma sağlıyor.

Zenginleştirilmiş formül 
Nivea Creme Soft Vücut Şampuanı, yoğun kıvamıyla cildi sabun kadar iyi temizlerken, badem yağıyla zenginleştirilmiş formülü cilde bakım yapıyor ve yumuşatıyor.

Romantik siluetler 
Bu yıl sonbahara sarkan düğün sezonu halen devam ederken, Oleg Cassini tasarımcıları 2017 koleksiyonları için hazırlıklara başladı bile. Gelecek yılın gelinlik modellerinde romantik siluetler, gelinlerin ışıl ışıl görünmesini sağlayacak bezemeler, cesur ve çekici detaylar dikkat çekiyor. 

Sofraların en büyük yardımcısı 
Canlı renkleri kendine has tasarımlarıyla harmanlayarak hayata geçirdiği yüksek kalite ürünleriyle ‘en sevilen pişirme gereçleri’ unvanına sahip Le Creuset, yazın bitmesiyle şehre geri dönen geniş ailelerin, kalabalık sofraların en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. 

iPhone 7 ön satışa açıldı 
Uzun bir süredir gündemden düşmeyen ve geçtiğimiz günlerde bütün ihtişamıyla lanse edilen Apple’ın son gözdeleri iPhone7 ve Iphone 7 Plus n11.com’da ön siparişe açıldı.

Canlı renklerden ilham alıyor 
Fransız modasının gözdesi olan geometrik şekillerden, etkileyici desenlerden ve canlı renklerden ilham alan Perwoll, bu sonbaharda da yepyeni Perwoll Özel Üretim serisi 5.0 serisini piyasaya sunarak dünyanın dört bir yanındaki modaseverleri, modanın büyüleyici dünyasına bir adım daha yaklaştırıyor. 

Şık ve klasik modeller 
Sonbaharı yeni sezon koleksiyonuyla karşılayan Deichmann, her zevke uygun tasarımlarıyla yine kadınların kurtarıcısı oluyor. Ilık havanın ve sonbahar rüzgârlarının buluştuğu mevsimde kadınlar, markanın cool, şık ve klasik modelleriyle tarzlarını ortaya koyuyor.

Sakin görünüm 
Stil sahibi kadınlar için tasarlanan Lacoste Moon serisi soft renkleriyle zamansız bir tercih. Moon serisi, Lacoste’un yeni ikonlarından olma konusunda oldukça iddialı. Soft renkleri ve sakin görünümüyle Moon serisinde zaman yavaş ve huzurlu akıyor.

İlham veriyor 
DESA, 2016 2017 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda ikonik şehir ve merkezlerden ilham alıyor! Günümüzün hızlı şehir yaşantısından, doğanın hâkim olduğu huzurlu şehirlere uzanan temasıyla, DESA bu sezonun trendlerine öncülük ediyor.

 

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak