• $32,3857
  • 35,0415
  • 2326.43
  • 9142.4
9 Nisan 2016 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Vitrin'de bu hafta!

Vitrin'de bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Güneşi kaçırmayın 

Yaz kapıda, günler uzuyor. Daha enerjik, daha hareketli ve yoğun geçen bu sıcak günlerde cildinizi nemlendirmeyi asla unutmayın! Vaseline Nemlendirici Sprey Krem’le zamandan kazanın ve güneşi kaçırmadan dışarı çıkın!

Tasarımın doğru adresi 

Düğün öncesindeki en özel an olan nişan törenlerine hazırlanırken, hem tarzınıza uyacak hem de güzelliğinizi en zarif şekilde ortaya çıkaracak doğru tasarımı bulmak için Oleg Cassini’yi ziyaret edebilirsiniz. Yüzlerce modelin yer aldığı Oleg Cassini koleksiyonlarında hem göz alıcı ve ışıltılı modellere hem de daha yalın ve modern kesimlere yer var. 

Rüzgârlar estiriyor 

Home Store, ince kumaşlarla hazırlanan takım elbiselerden yüksek bel mini eteklere evaze elbiselerden geniş paça pantolonlara kadar uzanan 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla gardıroplarda sıcak rüzgarlar estirmeye hazırlanıyor.

Sıkılaşmayı hedef alıyor 

Lierac, basen ve bacak bölgesinde sıkılaşmayı hedef alan yeni ürünü Body Slim Global Slimming ikinci ürüne yüzde 50 indirim avantajı sunuyor. 

Ferahlatıcı serinlik 

Canlı saç derisi ve sağlıklı görünen saçlar için ferahlatıcı bir serinlik hissi sunan Clear Men Cool Sport Menthol, saç derisini sadece kepeğe karşı korumuyor, aynı zamanda derinlemesine besliyor.

En iyi fiyatlar 

Küçük dokunuşlarla evinizin havasını değiştirin renk ve desenlerin dansını evlerinize taşıyan Özdilek, ev dekorasyonu için aradığınız her şeyi en iyi fiyatlarla evlerinize taşıyor.

En iyi fiyatlar 

Küçük dokunuşlarla evinizin havasını değiştirin renk ve desenlerin dansını evlerinize taşıyan Özdilek, ev dekorasyonu için aradığınız her şeyi en iyi fiyatlarla evlerinize taşıyor.

Yeni bir efsane 

150 yılı aşkın zamandır, dünyanın dört bir yanındaki saat tutkunlarının bileklerini çok özel saat modelleriyle süsleyen Zenith, şimdi yeni modeliyle klasik araba modellerine gönül verenlere sesleniyor. Zamanın ustası Zenith, yeni saat modeli El Primero 36’000 VpH Classic Cars ile yepyeni bir efsane yaratıyor. 

Farklı desenler 

Lidyana.com’un bahar sezonunda, doğanın uyanışına eşlik eden canlı renklerin yanı sıra pastel tonlar dikkat çekiyor. Rengârenk ve farklı desenlerde diz üstü elbiselerin sıkça görüldüğü sezonda, babetler de gardıroplardaki yerlerini yeniden alıyor.

Renkli modeller 

Deichmann, ayakkabı dünyasının nabzını bu sezon da tutuyor. Birbirinden renkli, eğlenceli ayakkabı modelleriyle 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonları moda tutkunlarının gönüllerini fethetmeye hazır.

Gülen Ciltler Festivali 

Sephora, güzellik tutkunlarını kendileriniiyi hissettirecek etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen ‘Gülen Ciltler Festivali’ nisan ayının sonuna kadar Sephora mağazalarında.

Yeni ambalajında

Şeftali ve limonun eşsiz tadının soğuk çayla birleştiği Nestea, yeni ambalajında. Günün her anında ferahlanmanız için özel olarak hazırlanan yeni Nestea, yüzde 5 şeker oranıyla formuna özen gösterenler için kurtarıcı oluyor.

Zarif tasarım 

İşlevselliğin ve stilin mükemmel dengesi olan Mima Bebek Arabaları, elegans ve vintage tarzıyla stil sahibi annelerin tercihi. Seride bulunan mima xari ise ultra kopmak zarif tasarımının yanı sıra zor zeminlerin sarsıntısını azaltan süspansiyon sistemiyle de kullanıcısına rahat bir sürüş keyfi yaşatıyor.

Ödüller sahiplerini buldu 

Sunduğu ürünler ve hizmetlerle ebeveyn adaylarının ve anne-babaların vazgeçilmezi haline gelen ebebek; kendi bünyesinde satışı gerçekleşen ürünleri ebebek.com internet sitesi üzerinden annelerin oylamasına sundu. Bebekleri için daima en iyisini düşünen annelerin oylarıyla belirlenen anne bebek sektörünün beğenilen ürünleri; ödül töreniyle sahiplerini buldu. Ödüller, ebebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş tarafından sahipleriyle buluştu.

İlham verecek 

Enza Home; Mimarlık, Moda ve Tasarım Danışmanlığı konularında başarılı çalışmalara imza atan 9 stil sahibi başarılı ismin önerileriyle oluşturduğu “Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği”  sunan “Enza Home Book” projesini hayata geçirdi. 1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz olarak ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak “Enza Home Book”, dekorasyon tutkunlarına ev yaşamlarını güzelleştirmek için elerinden düşürmeyecekleri bir kaynak olacak.  

Isınan havaların tadını çıkarın 

Merkezi konumu ve hizmet kalitesiyle şehrin içinde bir kaçış noktası konumunda olan Ramada İstanbul Asia, ısınan havaların tadını çıkarmak ve kış aylarının yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenleri bahçeli odalarında konaklamaya davet ediyor.

Cilt hasarlarına yüksek koruma

BioderSuncare serisi, güneş korumasında bitkisel ve bilimsel bir konsepti benimserken UVA ve UVB’ye karşı çok yüksek koruma sağlar. Güneş kaynaklı cilt hasarlarına (cilt yanığı, kahverengi güneş lekeleri, güneş alerjisi, cilt kanseri vb.) karşı savaşır.

Özel setler hediye 

Makyajında tarzını konuşturmayı hedefleyen kadınlar için; kolay uygulanabilir, pratik ve sağlıklı ürünleriyle Türkiye’nin favorisi olan Flormar, şimdi de hazırladığı özel hediye setleriyle ilgi görüyor.

Lüks bir dokunuş 

Lufian koleksiyonunda geometrik ögelerin ve kesitlerin kusursuz hakimiyeti, iş dünyasının güçlü krallarına asil ve lüks bir dokunuşta bulunuyor. Lufian 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonu keskin hatlarıyla, rafineri zevklere hitap ediyor.

Dış mekânlara zarafet katıyor

Belçikalı bahçe mobilyası markası Oasiq’in ödüllü Sandur Koleksiyonu ile konforu en sade ve en zarif haliyle sunuyor. İnce paslanmaz çelik gövde, el örgüsü ip dokuma ve rahat minderleriyle tüm dikkatleri üzerine toplayan Sandur Koleksiyonu, dış mekânlara zarafet katıyor.

Nem dengenizi korur 

Skincode, son teknoloji kullanarak geliştirdiği Daily Defence Recovery Veil Spf 30 ile cildi zararlı serbest radikallere karşı koruyarak cildin ihtiyaç duyduğu nem dengesini yeniden kazandırıyor.  

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi