• $32,3604
  • 35,3834
  • 2323.69
  • 9079.97
14 Ekim 2017 Cumartesi 02:52 | Son Güncelleme:

Vitrin!

Vitrin!

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Her yıl sıcaklığını koruyor

Sonbaharın kendini göstermeye başladığı Ekim ayında her yıl muhakkak sıcaklığın mevsim normallerinin üzerine çıktığı “Sarı Yaz” olarak adlandırılan günler yaşanır… 

Ayyıldız da “Sarı Yaz”ı son indirim rüzgarı ile karşılıyor…

Dış giyimiyle dikkat çekiyor

Timberland, 2017-18 Sonbahar/Kış sezonunda, şehrin değişken hava yapısından ilham alarak tasarladığı;  ceket, yelek ve puffer montu bir arada bulunduran, 3 katmanlı, CLS (Compatible Layering System) dış giyim koleksiyonuyla dikkatleri çekiyor.

Dolgunluk kazandırıyor

Lierac Laboratuvarları tarafından cilt sıkılaştırma ve enjeksiyon tekniğine dayanarak geliştirilen yeni Lift Integral serisi cildinizde sarkma meydana gelen bölgelere sıkılığını, hacmini kaybeden bölgelere ise dolgunluğunu yeniden kazandırıyor.

Asil metalik tonlar 

Sonbaharın toprak tonlarından ve kızaran yapraklardan ilham alan ulaşılabilir lüks yeni sezon Gc saatleri, Sonbahar 2017 sezonunda asil metalik tonlarını pembe altının cazibesiyle buluşturarak saatseverleri büyülüyor.

Retro rüzgârlar 

Hotiç 2017-2018 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla karşınızda! İddialı feminenliği maskülen çizgilerle dengeleyen zarif etki, koleksiyonun en dikkat çekici notasını oluşturuyor. Süetler, kehribar ve taba tonları ve krokodil derilerle birleşerek hazırlanan koleksiyon ile Hotiç, 70’li yılların Retro rüzgârını günümüze taşıyor. 

Vücuda şekil veriyor 

Banana Republic’in gardıroplara eşsiz bir stil katan şık yeni sezon ürünleriyle, sonbaharın alışkın olmadığı büyülü bir stile sahip olmak mümkün. Sonbahar kadın koleksiyonu kapsamında sloan pantolonlarla fark yaratan Banana Republic’in “power strech” özellikli kumaşları, vücuda şekil veren, düşük belli ve dar kesimli fit bir görünüm sunuyor.

Fark yaratan detaylar

Gap, bu yıl sonbaharda enerjinizin düşmesine izin vermeyecek. “Gap’te Buluşalım” mottosuyla sunulan Gap markalı yeni kadın, erkek, çocuk ve bebek koleksiyonları sonbahar stilinde fark yaratan detaylarla dikkat çekiyor.

Göz alıcı görünüm 

Vakko Couture 2018 Sonbahar/Kış sezonunda da stil sahibi ve göz alıcı bir görünüm vadediyor. Danteller, kadifeler, tül ve ışıltılı detayların ön planda olduğu koleksiyonda asil siyahlar, kışkırtıcı kırmızılar, cazibeli bordolar ve zümrüt yeşilinin en sofistike tonları başrol oynuyor.

Aydınlanmayı simgeliyor 

MER’S, yeni koleksiyonu Soul Searcher’daki göz, yıldız ve kanat sembolleriyle harmanladığı şans, umut ve inanç yazılarıyla; farkındalık, gelişim ve içsel aydınlanmayı simgeliyor.

Bire bir nemlendirme 

Atoderm serisiyle, cilt bariyerinin bütünlüğünü yeniden sağlayarak cildi onarıyor. Temizleyici vücut jeli Atoderm Intensive Foaming Gel ve nemlendirici bakım kremi Atoderm Intensive Balm yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltler için etkili günlük bakım sağlıyor.

Şık ve yaratıcı sunumlar 

Ekim ayı, zengin içeriğiyle özgün lezzetlerimiz arasında yer alan Aşure tatlısıyla renkleniyor. Camın yenilikçi markası LAV, şık ve yaratıcı sunum önerileriyle aşure servisine yepyeni bir yorum ve estetik katıyor.

İhtiyaçlara uyum sağlıyor 

Marks & Spencer’ın zengin tonlar, sıcak dokular ve göz alıcı desenlere sahip “Modern Heritage” ve “Soft Touch” temalarının damgasını vurduğu ürünler, inovatif özellikleriyle modern kadının ihtiyaçlarına ve değişen hızlı yaşam tarzına uyum sağlıyor. 

İnce dokulu kumaşlar

Hemington, 2017-2018 nefes alan ince dokusu ve yumuşak yapısıyla yünün en kaliteli şekilde işlenmiş hali extra fine merino triko koleksiyonu dört mevsim konfor ve şıklık sunuyor.

Renkli stilinizi açığa vurun

Değişik ve tasarım modelleri ile de her sezon adından söz ettiren Caterpillar, yeni Saga Walala modeli ile de sokakta tarzınızı konuşturacak. Tasarımcı Camille Walala tarafından sınırsız enerji ile üretilen ayakkabılar, renkli stilinizi açığa vurmanızı sağlayacak.

Yaşlanma karşıtı

Çiçeği asla solmayan ve yaşlanma karşıtı özelliğiyle ünlü olan ‘Ölmez Otu’nun sırrı, L’OCCITANE Laboratuvarları’nda çözüldü. Efsanevi cilt bakım serisi Divine’in formülünde bulunan özel konsantre içerik, aynı çiçeğin kendi doğal formülüyle zamanı durduruyor ve kış aylarının zorlu havalarına karşı cildi koruyor.

Etkili koleksiyon

The North Face, 50 yıldır bilinmeyeni keşfetmeleri, sınırlarını zorlamaları için hazırladığı koleksiyon ve sağladığı ekipmanlarla sporcuların hedeflerine ulaştıkları yolda yanlarında. Karşınızda ise markanın etkili bir Sonbahar / Kış koleksiyonu bulunuyor. 

Çağdaş stiliyle fark yaratıyor

Tasarım ve trendler konusunda öncülük ederek, modern ve kullanışlı ürünler üreten Doğtaş, 18 Ekim’de Makedonya’da Doğtaş Exclusive mağazasını açıyor. Makedonya’ya konforu getirecek olan Doğtaş, ürün çeşitliliği ve çağdaş stiliyle de fark yaratıyor.

Kukla Festivali

Çocukların ve yetişkinlerin eğlenceli dünyasına renk katan Watergarden İstanbul, Karagöz’ün 500. Yaşına özel gerçekleşecek 20. Uluslararası Kukla Festivali’nin Anadolu Yakası etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. 

Tasarımlar görücüye çıktı

Mancherster’da yaşayan, Lady Gaga ve Cherly Cole gibi dünya yıldızlarına tasarımlar yapan başarılı Türk tasarımcı Zeynep Kartal, Londra Moda Haftası’nda görücüye çıkardığı yeni koleksiyonunun özel sunumunu Manchester’da düzenlenen VIP bir etkinlikte gerçekleştirdi.

Vazgeçilmez aksesuar 

Modanın ve Vakko kadınının vazgeçilmez aksesuarı Vakko eşarp, şıklığınızı tamamlayacak son dokunuşu yapıyor. Tamamı hassas el işçiliği ve özel dokunmuş yüzde 100 ipek kumaşlarla üretilen Vakko Eşarp, renklerin, dokunun ve desenlerin uyumunu hissettiren 2018 Sonbahar- Kış koleksiyonu ile bu sezon da şık bir duruşun eşsiz tamamlayıcısı olacak.

Çikolata yemek artık daha keyifli

Beyaz Fırın, butik çikolata markası Chocolat Chez Nathaile’ye “POP-UP” adını verdiği yepyeni bir çikolata ekledi. Özel tasarlanan rengârenk, cıvıl cıvıl ambalajlarıyla dikkat çeken Pop-Up çikolata grubu çikolata yemeyi daha da keyifli hale getiriyor.

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Başkan Erdoğan ile görüştü: O anları 24 TV'ye anlattı: Saliha Gündüz'den 'birlik olalım' mesajı
Başkan Erdoğan ile görüştü: O anları 24 TV'ye anlattı: Saliha Gündüz'den 'birlik olalım' mesajı

Başkan Erdoğan ile görüştü: O anları 24 TV'ye anlattı: Saliha Gündüz'den 'birlik olalım' mesajı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür