• $32,3885
  • 35,3253
  • 2324.16
  • 9079.97
9 Mayıs 2015 Cumartesi 02:00 | Son Güncelleme:

Oğlak burçları bu hafta aşırı harcamalar yapmamalı

Oğlak burçları bu hafta aşırı harcamalar yapmamalı

9-16 MAYIS NİSAN 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

İletişim trafiği yoğun. Sonra dinlenecek ve yeni bir şeylere hazırlanacaksınız. Yeni fikirler aklınızda uçuşacak, eyleme dökmek için sabırsızlanacaksınız. Yaratıcı veya girişimci işlerle uğraşanlar için son derece üretken, ilham dolu zamanlar. Parlak bir iş planı umut vaat ediyor. Ailenizle güzel paylaşımlar mutlu edecek. Dışarıda yediğiniz, içtiğinize vs dikkat edin. Aşkta heyecanlı duygular hâkim, güzel bir iletişim var, ancak kafanızda oturtamadığınız bir şeyler de var.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

Parasal kazancınız artıyor. Yeni bir plan veya mevcut işle ilgili bir takım pürüzler var. Ya işin kendisi somut değil ya da detayda sorun var, bunu çözmek için kafa yoracaksınız. Daha önce yaptığınız işten gelecek parayla ilgili de bir pürüz çıkabilir, sinirleriniz bozulacak ama sonunda halledeceksiniz. İş değişikliği düşünebilirsiniz ama bekleten bir durum var. Aşksal cephede duygusal baskıdan uzaklaşıp, hislerinizle gidişatı görmeye başlayacaksınız. 

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )

Marsın baskısı üzerinizde, kaza riski, sakarlık ve ani beliren öfke durumlarına dikkat edin hafta sonuna kadar. Gizli düşmanlık, gizli işler konusuna da dikkat. Öte yandan sizi arkadan destekleyen önemli biri de olacaktır. İletişimde de dikkat gerekir, sonradan pişman olacağınız sözler sarf etmeyin. Olaylara keskin ve gerçekçi bir gözle bakabilirsiniz eğer duygularınıza hâkim olabilirseniz. Güzel bir iş teklifi var. Aşkta karşı tarafı dinleyip öyle hareket etmek gerekir. 

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )

Hafta boyunca sizi endişelendiren, kafanızı kurcalayan konular var, ancak, ayakları havada düşünceler bunlar. Yapabileceğiniz en iyi şey, yazmak, spor, yurt dışı veya uzak bir yerlere seyahat etmek, kafa dağıtmak. Öte yandan gittiğiniz yerlerde yediğinize, içtiğinize dikkat edin. Parasal konuda endişeleriniz yersiz. Yine de, iş ve para konusunda detaylara önem verin, düşünüp sonra kulak arkası etmeyin bir detayı. Aşkta kararsızlık ve ikilem var.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )

Dost veya yakın dayanışması bir hedefi gerçekleştirmenizde faydalı olacak. Biri size danışabilir, hatta sizden destek isteyebilir. Karşılıklı dayanışma ve işbirliği kazandıracaktır. Kiminiz işte, kiminiz aşkta bir yol ayrımına giriyorsunuz. Bir seçim yapmanız gerekiyor. Hayırlı ve doğru kararı vermeniz karşınızdaki insanla kuracağınız sağduyulu iletişime bağlı. Sözler vereceksiniz karşılıklı ancak arkasında duramayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )

Yeni bir işe girebilirsiniz, kariyerde bir yol ayrımındasınız, seçim yapmak üzeresiniz. Kiminiz aşkta kiminiz işte ne yapacağınızı bilmez halde beklerken, size adeta görünmez bir el yardım edecek, arkanızdan itecek ve doğru seçime yöneltip harekete geçirecek. Buna rağmen, ısrarla yanlış yapmaya meyledebilirsiniz. Sezginize kulak verin, doğru yanıt orada. Gereksiz tartışmaya dikkat. Resmi bir konuda belirsizlik var, çözüm için biraz daha sabır lazım.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )

Seyahat, resmi işler, eğitim, uzaklarla yoğun iletişim, iş veya başka konuda yetkili kişilerle görüşmeler gündemde. Sağlık önemli, kafanızda kuruntular, endişe ve sabırsızlık yaratan düşünceler psikolojinizi negatif etkiliyor. Gittiğiniz bir yerde bir sorun yaşayabilirsiniz, bu da sizi gerebilir. Para konusunda pürüzleri çözmeniz için biraz daha zaman var. Bir yakından güzel haber moralinizi yükseltecek. İlişkide yanlış anlamaları doğru bir iletişim çözecek.  

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )

 Para, sigorta, borç vs konuda alternatif çözüm üretmek için bir fırsat doğabilir. İş değişikliği düşünebilirsiniz veya mevcut işte önemli bir projeyi bir an evvel bitirmek isteyebilirsiniz, ancak detaylar sizi uğraştırır bir süre daha. Çünkü iş sadece sizi bağlamıyor, işbirliği söz konusu anlaşılan. Kafanız bir konuda karışık, bir yakın kişinin size desteği ile karışıklık giderilecek. Gerek aşkta gerek işte duygusal ve maddi destek var size. Seviliyorsunuz.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )

Sizi ikilem veya yol ayrımına getiren bir şey var, ya duygusal ilişki ya da işle alakalı. Olayları tarafsızca görmeniz gerekebilir, karşınızdaki kişiden netlik bekleyebilirsiniz ancak asıl ikilem karşı tarafta yaşanmakta. İstediğiniz netliği görmeniz için zaman vermelisiniz. Belki de sizin net olmanız karşı tarafın da net olmasını teşvik edecektir. İşbirliği, iletişim ve anlayış önemli. Başarılı bir işbirliği var ufukta. Kiminize güzel bir iş teklifi var. Bir seyahat planı mutlu edecek sizi.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )

Bazı konuda aşırılıkları dengeleme zamanı gelmiş. Kiminiz lüks harcamada kiminiz yeme içme de aşırıya kaçmış olmalısınız, şimdi denge zamanı. Sağlık için dikkat edilmesi gereken zaman, özellikle ne içtiğinize ve ilaçlara dikkat edin. Düzenli spor, nefes egzersizi iyi gelecektir. Çalışma temponuzu sağlıklı bir hıza getirmek için kafanızdaki karışıklığı toparlamak durumdasınız. Ailenize, sevdiklerinize sevgi ve ilgi göstermeyi unutmayın.  

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )

Çevrenizdeki insanlarla sağlıklı güzel bir iletişim, dayanışma ve işbirliğine ihtiyacınız var. Bunu başarabilmeniz hem işlerinizi kolaylaştıracak hem mutlu edecek. Sevgi alışverişi moralinizi yükseltecektir. Bir taşınma var veya evde tamirat, düzenleme yapabilirsiniz. Size veya ailede birine bir seyahat var ayrıca. Aşkta önemli bir gelişme ilişkinin gidişatını etkileyecek. Yeni aşk doğabilir kiminiz için, bu önemli bir aşk olabilir. Hediye alıyorsunuz.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Yeni fırsatlar ufukta, ancak karışıklık da devam ediyor. Karışıklığı kiminiz aile ortamında, kiminiz işle ilgili yaşayabilirsiniz. Bir yerden ayrılmanız söz konusu, taşınma, ev veya iş değişikliği gibi. Her neyse hareketlilik getiren konu, detaylarda oluşan pürüzleri çözmek gerekecek sonuca ulaşmak için. Verilen veya söylenen sözlere inanmayın, işinizi sağlama alın. Bir yakın veya dostun desteği sizi bir beladan kurtarabilir. Aşkta güzel duyguları paylaşacaksınız.  

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Başkan Erdoğan ile görüştü: O anları 24 TV'ye anlattı: Saliha Gündüz'den 'birlik olalım' mesajı
Başkan Erdoğan ile görüştü: O anları 24 TV'ye anlattı: Saliha Gündüz'den 'birlik olalım' mesajı

Başkan Erdoğan ile görüştü: O anları 24 TV'ye anlattı: Saliha Gündüz'den 'birlik olalım' mesajı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür