• $32,4232
  • 35,1183
  • 2325.52
  • 9079.97
16 Aralık 2017 Cumartesi 00:01 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak"

MEHMET EMİN DEMİREZEN

emin.demirezen@aksam.com.tr

BUGÜN

KONSERLER

Romantik prens

Mabel Matiz, sevilen şarkılarıyla Dorock XL sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. Konser bugün saat 22.00’de!

Hard rock

İsveçli heavy metal grubu Sabaton, bugün saat 21.00’de Uniq İstanbul, Glass Room sahnesinde. 

Ustadan davul dersleri

Model grubuyla büyük çıkış yapan yetenekli davulcu Kerem Sedef, 7’den 70’e, her yaştan müziksevere davul dersleri veriyor. Dersler her cumartesi olmak üzere Akasya AVM’de yer alan Zuhal Müzik’te gerçekleşiyor.

İrem Derici  Jolly Joker’de

Başarılı pop sanatçısı İrem Derici, bugün saat 22.00’de Jolly Joker Beyoğlu sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. 

Nev-i Müzik

Türk pop müziğinin önemli seslerinden  Nev, bugün saat 21.30’da Beyrut Performance’da sahne alacak.

YARIN

KONSER-TİYATRO

LATİN GECESİ 

Ülke sınırlarını aşan müzik ve şovlarıyla Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars sizlerle… Konser, bugün saat 19.00’de KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde.

İSTANBUL’DA ANATHEMA RÜZGÂRI

Onbirinci albümleri The Optimist ile isimlerinin en beklenmedik, karanlık ve deneysel yönlerini açığa vuran ambient rock topluluğu Anathema, bugün saat 21.30’da Volkswagen Arena’da!

MELODİK ROCK FESTİVALİ

Melodik Rock Festivali, bugün saat 18.30’da IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde rock müzikseverlerle buluşacak. 

PAZARTESİ

Konser

Sıla ile 10 Yıl…

Sıla ON’dan Kalan Şarkılar ile Maslak TİM Show Center’da sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşatacak. Konser bugün 21.00’de!

Konser

Novus String İstanbul’da

Hem seyirci hem de eleştirmenler tarafından övgülerle karşılanan Novus String Quartet, bugün saat 20.00’de CRR Konser Salonu’nda...

SALI

Konser

“Dönersen Islık Çal”

Manuş Baba, “Dönersen Islık Çal” adlı ilk albüm turnesiyle bugün saat 20.30’da Mall of İstanbul MOİ Sahne’de sahne alacak. 

Konser

Nadas gecesi

Nadas, bugün saat 22.00’de Dorock XL sahnesinde...

ÇARŞAMBA

Konser

Güçlü sesiyle…

Kendine özgü ses rengi ve tarzıyla pop müziğin güçlü isimlerinden Gökhan Türkmen, bugün saat 21.00’de BKM Mutfak – Uniq’te!

Konser

Hakan Altun Beyoğlu’nda!

Romantik şarkıların usta ismi  Hakan Altun, bugün saat 21.00’de  Jolly Joker Beyoğlu’nda! 

PERŞEMBE

Konser

Buika ile aşk şarkıları

Aşk şarkılarını en tutkulu yorumlayan isimlerden Buika, bir kez daha,  İş Sanat sahnesine çıkıyor. Konser  bugün saat 20.30’da.

Konser

Genç yetenek

Evrencan Gündüz, bugün  saat 21.00’de IF Performance  Hall Ataşehir’de!

CUMA

Konser

Kalben heyecanı

Son dönemlerin en çok dinlenilen isimlerinden Kalben, bugün  saat 22.00’de Dorock XL  sahnesinde sahne alacak. 

Konser

“Bir Gece Yarası”

“Bir Gece Yarası” adlı yepyeni albümüyle dönüş yapan rock grubu Zakkum, bugün saat 21.30’da Beyrut Performance sahnesinde şarkılarını sevenlerinin beğenisine sunacak. 

KİTAP

Piyano Eşlikli Keman Parçaları 

Günümüzün, geçmişle harmanlanmış ve hızlı sonuçlar almaya odaklanmış eğitim anlayışının neticesi olarak bir an önce sahnede performans sergilemeyi istemek her keman öğrencisinin isteğidir... (Gece Kitaplığı)

Hercümerç

Ogan Güner’in ‘Hercümerç’ adlı romanı, tarihin en civcivli dönemi sayılabilecek 20. yüzyıl başında geçiyor. Dönemin siyasi atmosferi arka planda akarken, gizemli bir komiserin ve ilginç karakterlerin başından geçenleri nefes almadan okuyacaksınız. (Bilim ve Gelecek Yayınevi)

MEKÂN

AL SHARQ İLE ORTADOĞU’NUN GİZEMİNİ KEŞFEDİN...

Kozyatağı Hilton Otel’in içinde yer alan Al SharQ İstanbul lezzetli yemek, kaliteli servis ve iyi müziği tercih edenlerin yeni ‘buluşma noktası’ oldu. Yeme-içme dünyasında birbirinden farklı konseptlerin yaratıcısı Ergun Yıldız ile İlgi Gövsa ve Şefika Kaya birikimlerini şimdi de Al SharQ İstanbul için birleştirdi. Şık ama rahat bir atmosfer vaad eden mekân, misafirlerine kusursuz servis anlayışıyla bütünleşen bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Ortadoğu ve Türk mutfağının sentezi olan Al SharQ İstanbul, envai çeşit mezesiyle damak tadınıza olduğu kadar çalınan müziklerle ruhunuza da hitap ediyor. Günlere ve saatlere göre değişiklik gösteren mekânın açık mutfağından taşan enerji tüm salona yayılıyor. 

“Must” 1 yaşında

Geçen yıl açılan ve hızla şehrin en popüler mekânlarından biri olan Must, 27 Aralık Çarşamba günü, 1. yılını kutluyor. “Black Night” konseptiyle o gece herkesi siyah giymeye davet eden ve renkli sürprizlerle konuklarını ağırlayacak Must’ta, setin başında partiye özel İstanbul’a gelen ünlü Dj Florian Rietze olacak. Yenilenen mönüsü ve zengin içecekleriyle dünya mutfağından seçkin lezzetler sunan mekândaki büyük kutlamayı sakın kaçırmayın. Girişindeki zengin botanik bahçesiyle müşterilerine farklı bir atmosfer yaratan mekân hem lezzet hem de eğlenmek isteyenleri davet ediyor. Mutlaka uğrayın…

SERGİ

Şehrin En Yaratıcı Sergisi

British Council ile Digi.logue’un yaratıcı ve eğitici işbirliğiyle düzenlenen AltCity İstanbul projesi şehrin en yaratıcı sergisi “Across the Line”a imza atıyor. Daha önce Sao Paulo, Mexico City ve Bogota’da yapılan AltCity’nin, İstanbul’da gerçekleştirilen dördüncü ayağı, dijital sanatları odağına alarak; farklı disiplinlerden gelen ve Türkiye’de yaşayan sanatçıların dijital sanat projeleri üretme becerilerini ve bu konudaki işbirliği potansiyellerini artırma amacı taşıyor. Salford Quays merkezli dijital sanat programcıları Quays Culture’ın yapımcılığını üstlendiği projeyle sanatçılar, yaratıcı, teknik danışmanlarla birlikte “İstanbul” teması ekseninde 8 adet dijital sanat eseri oluşturdu. Sergi, 25 Aralık’a kadar Zorlu PSM’de. 

Yaratıcı Dünyanın Başarılı İsimleri

Küratörlüğünü ünlü prodüktör ve koreograf Uğurhan Akdeniz’in üstlendiği “Blender is the New Black” sergisi, yaratıcı endüstrilerin farklı alanlarından tanınmış isimleri buluşturuyor. Yönetmen Ali Bilgin, stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, müzisyen ve gazeteci Melis Danişmend, illüstratör Sedat Girgin hayatlarının farklı dönemlerinden yaratıcılıklarını şekillendiren kişisel hikâyeleri çeşitli objeler aracılığıyla ziyaretçilerle paylaşıyorlar. #walktoBLACK etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen sergi, 19-30 Aralık tarihlerine kadar Room & Rumours’da sergilenecek.

 

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!