• $32,349
  • 35,0996
  • 2320.93
  • 9079.97
8 Nisan 2017 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak"

EMİNE BIYIK

emine.biyik@aksam.com.tr

BUGÜN

KONSERLER-ÇOCUK

2017 yılının ilk büyük konseri

Türk Pop Müziği’nin kendine özgü yorumuyla en önemli kadın yorumcu ve söz yazarlarından Göksel, 2017 yılının ilk büyük konseri için, bu akşam 20.00’de Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor. 

Ceza MOİ Sahne’de

Rap sanatçısı Ceza, bu akşam 21.00’de Başakşehir Mall of İstanbul MOİ Sahnesi'nde...

Eğlenceye doyacaksınız

Başarılı pop sanatçısı İrem Derici, bu akşam 22.00’de Sakarya Fun Club Arena Sahnesi'nde.

Ezginin Günlüğü’nden ücretsiz konser

Türkiye’nin sevilen gruplarından Ezginin Günlüğü, bu akşam 18.30’da Trump Cadde’de dünden bugüne en sevilen şarkılarını sevenleri için söyleyecek. Üstelik konser herkesin ücretsiz katılımına açık olacak…

Çocuklar kaçırmasın!

Kedilerden korkmaktan bıktığı için kedi olmak isteyen sevimli farenin hikâyesini anlatan “Cesur Farecik Cik Cik” adlı tiyatro oyunu Mecidiyeköy Trump Çocuk Katı Sahnesi’nde saat 13.00’de sergilenecek.

YARIN

ETKİNLİK-KONSER

Sunay Akın oyuncak tutkunlarıyla buluşuyor

Yıllardır dünyanın dört bir yanından topladığı oyuncaklarla çocukluk coşkusunu yaşamaya devam eden, İstanbul Oyuncak Müzesi kurucusu şair ve yazar Sunay Akın, bugün 13.30-15.30 saatleri arası WEPUBLIC Tower’da (Akmerkez) gerçekleştirilecek keyifli sohbette çocukluk günlerini, müzecilik macerasını, geçmişten günümüze oyuncakların hikâyelerini katılımcılarla paylaşacak.

Emrah Karaduman & Aleyna Tilki

Emrah Karaduman & Aleyna Tilki ve dansçılarıyla birlikte bugün 17.00’de CK Farabi Hotel Fırat Salon sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor.

PAZARTESİ

Tiyatro

Komik bir aşk hikâyesi

Hayatın anlamını sorgulayan zengin bir iş adamının tesadüfen Sahibe Carol ile yollarının kesişmesiyle başlayan karanlık, ihtiraslı ve komik bir aşk hikâyesinianlatan “Sahibe” adlı oyun, bu akşam 20.30’da Asmalı Sahne’de…

Yeni yorumuyla "Ahududu" Mersin’de

Dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tiyatro tarihine geçen “Ahududu” Tiyatrokare’nin yeni yorumuyla bu akşam 20.00’de Mersin Kültür Merkezi sahnesinde.

SALI

Konser

Yıldızlar Topluluğu

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın daimi şefi Gürer Aykal yönetimindeki Yıldızlar Topluluğu, bu akşam 20.00’de CRR’de muhteşem bir konsere imza atacak. Sania Cheong’un solist olarak yer alacağı konser, İstanbullu klasik  müzikseverleri bir araya getirecek. 

Mutfakların yıldızı Arda Türkmen

Bugün mutfakların yıldızı, lezzetli yemeklerin sırdaşı Arda Türkmen, Antalya Akra’nın 10. katında bulunan Asmani restoranda keyifli bir sohbet gerçekleştirerek. Kendisine sıkça sorulan soruların cevaplarını bu kez Antalya’da 
misafirlerle paylaşacak.

Lara Di Lara

123’ün vokalisti olarak tanınan Dilara Sakpınar, solo projesi Lara Di Lara ile bu akşam 20.00’de IF Performance Hall Ankara'da müzikseverlerle buluşuyor.

ÇARŞAMBA

Konser

Eşsiz bir sahne şovu sizi bekliyor

Türk Pop Müziği’nin starı Gülşen, muhteşem repertuvarı ve eşsiz sahne şovlarıyla bu akşam 20.30’da Trabzon 
Yalı Park Otel'de sevenleriyle buluşacak.

Kürşat Başar Orkestrası

Yazar, gazeteci ve müzisyen Kürşat Başar, her çarşamba saat 21.30’da Alancha-Maçka’da sahne alacak. Kürşat Başar Orkestrası, müzikseverlere kendi bestelerinden, caz ve Latin müziğin klasiklerine ve Türk Hafif Müziği'nin 
unutulmaz eserlerinin farklı yorumlarına kadar çok geniş bir yelpaze sunacaklar.

PERŞEMBE

Tiyatro

Bir mobbing hikâyesi

Günümüz zamanında, hayatımızın her evresinde, yer yer nazik, kimi zaman zalim bir şekilde hayatımıza işleyen, bizleri ele geçiren, zorlayan ya da zorbalaştıran bir mobbing hikâyesini anlatan “Öküz” adlı tiyatro oyunu bu akşam 20.30’da Beşiktaş Ezop Sahne’de…    

CUMA

Konser

Demet’ten sevenlerine müzik ziyafeti 

Söylediği her şarkıyla listeleri altüst eden ve muhteşem sahne performansıyla müzikseverlerin günlünü fetheden Demet Akalın, Jolly Joker Bursa sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Viyolonsel resitali

Genç ve başarılı müzisyen Şule Berna Kontaş, bu akşam 19.30’da Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde sahne alıyor.

KİTAP

Mekân Feşmekân

Mekân Feşmekân, Georges Perec’in yapıtının tüm stratejilerini yeniden üreten, sonradan ortaya çıkacak kitapları birer düşünme alıştırması, fantezi, koza, potansiyel olarak barındıran olağanüstü bir laboratuvar. (Everest Yayınları)

İşte Cézanne

Hayatının sonuna doğru çift katarakt teşhisi konmasına rağmen fırçayı bir an olsun elinden bırakmamış, eserleriyle kendinden sonraki ressamlara sadece ilham değil, cesaret de vermiş bir adam. İşte Cézanne! (Hep Kitap)

Mekân

Haşlama içli köftenin İstanbul’daki adresi “Kiva” 

Anadolu’nun geleneksel lezzetlerini özüne sadık kalarak hazırlayan Kiva, misafirlerini, “Komşular Mutfakta” projesi kapsamında mönüsüne kattığı Diyarbakır usulü içli köfteyle buluşturuyor. Mezelerini, farklı kültürlerin lezzetleriyle zenginleştirmek üzere yola çıkan Kiva, bulgur, kıyma, kişniş ve onlarca baharatın harmanlanmasıyla yapılan bu geleneksel tatla, benzerlerinden farklı ve iddialı bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Mönüsünde, Anadolu’nun hemen her yöresinden özgün bir lezzetin bulunduğu Kiva Bomonti, 3 farklı bölümden oluşan odaları ve giriş katındaki kış bahçesinde keyifli bir atmosfer sunuyor. Bilgi ve rezervasyon için: (212) 296 20 08

Büyük şeflerin elinden kahvaltı keyfi

İş öncesi aceleci bir başlangıç için, hafta sonu keyifli bir aile buluşması için, lezzeti merkeze koyan toplantılar için, kısacası her anınıza uygun kahvaltı keyfi için Big Chefs’lere davetlisiniz. Her damak tadına hitap eden lezzetleriyle Big Chefs’in kahvaltı mönüsünde yüzünüzü güldürecek birbirinden leziz seçenekler yer alıyor. İster zeytininden peynirine dolu dolu karma bir kahvaltı, ister sağlıklı ve hızlı, ister doyurucu ve sıcak... Tercihinizi belirlemeniz yeterli... Big Chefs’lerde özenle belirlenmiş tüm seçenekler güne lezzet katmak için müdavimlerini bekliyor.

SERGİ

Su’dan HikÂyeler 2

“Su’dan Hikâyeler 2” Suluboya Resim Sergisi VENÜS Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Bu sene ikincisi düzenlenen, suluboyaya gönül vermiş öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen sergide, sanatçıların farklı hikâyelerini kendi üsluplarında yansıttıkları eserleri izlemek mümkün. Sergide sanatçıların 60 adet suluboya çalışması yer almaktadır. Sergide eserleri yer alan sanatçılardan birkaçı ise şöyle, Şebnem Altuntaş, Yasemin Korkmaz, Ayşe Sancar, Ayşenur Kaya, Ayla Uygun, Ayfer Sertadım, Betül Vergül, Benan Bayram, Bedia Bıçakçı, Canan Özdoğan, Emel Zeydan, Filiz Denizer… Sergi, 12 Nisan 2017 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Seni Ne Rehabilite Eder?

Osmanbey BUDE Psikoterapi Merkezi, nisan ayı boyunca “Seni Ne Rehabilite Eder?” adlı sergiyi ağırlıyor. Sergi, sanatın iyileştirici, yenileyici ve geliştirici yönünü hatırlatarak çağrı yapıyor. Resim ve fotoğraf çalışmalarından oluşan sergi, katılan sanatçıların kendi özgün konularıyla çalıştıkları işlerden oluşuyor, “Seni Ne Rehabilite Eder?” sorusu sergilenen işlerin teması değil, mekân ve sanat ilişkisinin insan ruhunu yenileyen ve geliştiren tarafını vurgulayan bir yaklaşımla sanata dikkatleri çekmek için yöneltiliyor. 29 Nisan’a kadar hafta içi 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık 
olacak olan sergiyi ziyaret etmeden önce merkezle iletişim kurulması öneriliyor. 

 

 

 

 

 

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar