• $32,38
  • 34,9787
  • 2325.55
  • 9079.97
3 Eylül 2016 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak!

Bu hafta ne yapsak!

BUGÜN

KONSERLER

Zirveye yürüyor
Müzikal yolculuğunda emin adımlarla zirveye doğru yürüyen Mabel Matiz, bu akşam 20.00’de IF Performans Hall Ataşehir'de sevenleriyle buluşuyor.
Ziya’nın evlilikle imtihanı
Akasya Kültür Sanat bu akşam 20.30’da ‘Başarılarımı Karılarıma Borçluyum’ adlı tiyatro oyuna ev sahipliği yapıyor. Oyun, birçok kez evlenen ve her evliliği kötü ve komik bir şekilde sonuçlanan Ziya'nın hayatını anlatılıyor. 
Kıyıya Oturmanın Böylesi
Bir oyuncunun masklarla 11 ayrı karaktere büründüğü ve Commedia Gabriellina türünün Türkiye’de ilk ve tek örneği ‘Kıyıya Oturmanın Böylesi’ adlı tiyatro oyunu, bu akşam 20.30’da Cihangir-Bo Sahne'de izleyicisiyle buluşuyor.
Müzikte sınır tanımıyor
Müzikte sınırları dışlayan, kendi çizdiği çizgilerde yürüyen sanatçı Cem Adrian, bu akşam 22.30’da KadıköySahne'de!

PAZAR

GÖSTERİ-Konser

Bir şizofrenin iç dünyası
Bir şizofrenin iç dünyasının anlatıldığı ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ oyununu bir de Metin Zakoğlu yorumuyla izlemek için bu akşam 19.00’da Ankara-Kent Park Avm Moral Sahne'de yerinizi alın.

Biletinizi almayı unutmayın
Any Peaceful Day, sağlıklı yaşam, kişisel gelişim, dans ve eğlence etkinlikleriyle bu sabah 09.00’da Kemer Golf & Country Club'ta! Festival kapsamındaki ‘Pool Party’ ve ‘Workshop’ alanları için sınırlı sayıda sunulan biletleri erkenden almayı unutmayın!

PAZARTESİ

Tiyatro

İki dul kadının trajikomik hikâyesi
En sevilen komedi klasiği ‘Hadi Öldürsene Canikom’, bu akşam 21.00’de Bostanlı Suat Taşer Salonu İzmir’de sahnelenecek. Oyun, bir apartmanın zemin katında yalnız yaşayan iki dul ve yaşlı kadının trajikomik hikâyesini anlatıyor.
Sanatla iç içe bir yaz gecesi
UNIQ Açıkhava Sahnesi Sarıyer, bu akşam 20.30’da ‘Bütün Çılgınlar Sever Beni’ adlı tiyatro oyununu ağırlıyor. Sanatla iç içe geçen bir yaz gecesi yaşamak isteyen tiyatro tutkunları, trajikomik bir evlilik hikâyesini anlatan bu oyunu kaçırmasın!

SALI

Konser

Şimdi Tarkan zamanı
Harbiye Açıkhava'da ‘Tarkan zamanı’ için geri sayım başladı! Megastar bu akşam saat 21.00’de sevenleriyle hasret giderecek. Megastar, konserlerinin ilk yarısında Ahde Vefa'da yer alan şarkıları, ikinci yarısındaysa sevilen pop şarkılarını söyleyecek.

ÇARŞAMBA

Tiyatro-Konser

Herkesi etkisi altına alacak!
‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’ adlı tiyatro oyunu bu akşam 21.00’de Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu İzmir’de sahneleniyor. Oyun, her türlü baskı altında verilen yaşam mücadelesini, kadınlarının kafasındaki sistemli karışıklığı sorguluyor. Kadınların bunalım komedisi herkesi etkisi altına alacak!
Kalbe Kördüğüm’le ‘Gece’
Alternatif rock müziğin sevilen grubu Gece, yeni albümleri ‘Kalbe Kördüğüm’ün tanıtım turnesi kapsamında bu akşam 22.00’de Hayal Kahvesi Kocaeli’de sahne alıyor.

PERŞEMBE

Konser

Hayranları için söyleyecek
Aşkın Nur Yengi, Kaya Palazzo Belek Antalya sahnesinde bu akşam 22.00’de en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek.

CUMA

Konser

Müziğin efsane ismi Antalya’da 
Müziğin efsane ismi Sir. Elton John, bu akşam 22.00’de Antalya Expo 2016 Kır Aktivite Alanı’nda müzikseverle buluşacak.
Berkay Ankara’da sahne alıyor
Pop müziğin güçlü yorumcularından Berkay, bu akşam 22.00’de Jolly Joker Ankara sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

KİTAP

Böcek
Polis figürü edebiyatta ele alınması en güç karakterlerden biri olsa gerek. Erhan Bener, kahramanla düşman arasında gidip gelen genel algıyı dengeli bir şekilde ele alıp  derinlikli bir kurmaca ortaya koyuyor. Böcek, herkesi böcek gibi görmeye başlayan temizlik hastası bir polisin açmazlarını büyük bir başarıyla dile getiriyor. (Everest Yayınları)

Sanal Aşk
Bu kitap sanal aşkları ve gerçek duyguları her yönüyle ele alarak, bir ‘internet profili’nden fazlası olan bizlere anlatan ilk kapsamlı eser. Her şeyin bir ‘tık’la değiştiği bir zamanda aşk da bir ‘tık’la buharlaşıyor. Geride kalan duygular ne kadar gerçek ve uzun ömürlü peki? (Kapı Yayınları)

Mekân

Doğa ve lezzetleriyle harikalar yaratıyor
Zekeriyaköy’ün popüler mekânı ‘ZSK.Kantin’, yeme-içme dünyasına yeni bir soluk getirdi.  Zengin mönüsüyle misafirlerini lezzet yolculuğuna davet eden mekânda sadece lezzet değil, doğa ve huzuru da bulacaksınız. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar günün her saatine uygun lezzetli alternatifler sunan şehrin yeni gözdesi ZSK.Kantin’de keşfedemediğiniz daha çok şey var. Bu ‘kantin’ sizin bildiğiniz ‘Kantin’lere hiç benzemiyor. 
Bilgi ve rezervasyon için: (212) 202 84 54

Güneşin keyfini açık havuzda yaşayın
Wyndham Grand İstanbul Levent, şehrin büyüleyici manzarasına sahip yarı olimpik yüzme havuzuyla, misafirlerine eşsiz havuz keyfi sunuyor. Gün boyu güneşlenme imkânıyla size sıcak İstanbul havasını unutturacak ayrıcalıklı bir ortam sunan Wyndham Grand İstanbul Levent, havuz keyfini doyasıya çıkarmak isteyen misafirlerini bekliyor. Ayrıca miniklerin güvenliğini göz önünde bulundurarak, 40 cm derinliğe sahip özel çocuk havuz imkânı sağlayan otel, çocukların güvenliğinden emin olmak isteyen ebeveynlere ve çocuklarına muhteşem bir eğlence ortamı sunarak, tatillerini unutulmaz kılıyor. Bilgi ve rezervasyon için: (212) 386 10 00

SERGİ

‘Gelişi Güzel’ bir dünyaya tanıklık etmeye var mısın?
Galeri 5, Kıvılcım Güngörün’ün ‘Gelişi Güzel’ başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, şehrin yapay, sıkışık, geometrik formlarıyla doğanın dağınık, asimetrik ve öngörülemez halinin ikilemi üzerine kurguluyor. 16 Kasım’a kadar devam edecek sergide Kıvılcım Güngörün, ilk serisinde gri tonlara ve geometrik formlara yer veriyor. Diğer seride renkli doğa fotoğraflarını tuvallerin içinde renklendirilmiş topraklarla harmanlayarak yere yansıtan sanatçı, yeşil bir inşaat tentesinin ardından izlenen üçlü fotoğraf serisinde ise binalar arasında sıkışan bir ağaç, ağaçların arasında kalan bir araba, betonların üzerinde bir şehir lambası, arka planda gökyüzü ve deniz manzarasının uyumunu fotoğrafına yansıtıyor. 

Kozmos’u anlamanın yolu insandan geçiyor
Nişantaşı-Bozlu Art Project yeni sezonu son dönemin dikkat çeken çağdaş sanatçılarından Ali Alışır’ın ‘Kozmos’ adlı sergisiyle açıyor. Sanatçı, yeni sergisinde insana, evrene ve mikrokozmos ile makrokozmos arasındaki ilişkiye odaklanan bir izlek sunuyor. Alışır, Kozmos’u anlamanın yolunun insanı anlamaktan geçtiğini, aynı şekilde bunun tam tersinin de pekâlâ mümkün olduğunu belirtiyor. Sanatçı evreni ve boşluğu ifade eden siyah zeminli resimlerinde kendi çektiği fotoğraflardaki kent görünümleri ve insan imgelerine evrendeki devinimi ifade edecek şekilde yer veriyor. Evrenin deviniminin modern insanın hayatıyla ilişkisine odaklandığı sergi, 20 Ekim’e kadar görülebilir. 

 

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı