• $32,3757
  • 34,9639
  • 2324.55
  • 9082.47
12 Aralık 2015 Cumartesi 02:00 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak"

İranlı sanatçı Mohsen Namjoo, bu akşam 21.00’de Congresium Ankara’da gerçekleşecek konserinde klasikle modern müziği harmanlayarak sizlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

CUMARTESİ

Müzik ziyafeti

İranlı sanatçı Mohsen Namjoo, bu akşam 21.00’de Congresium Ankara’da gerçekleşecek konserinde klasikle modern müziği harmanlayarak sizlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Merve Özbey Adana’ya gidiyor

Son dönemde “Yaş Hikâyesi” şarkısıyla en iyi çıkış yapan Türk Pop Müziği şarkıcılarından Merve Özbey, bugün 16.00’da Adana Optimum’da hayranlarıyla buluşmaya geliyor. Özellikle Yaş Hikâyesi adlı şarkısının “Vurur yüze ifadesi, bulur seni bir tanesi” sözleri sosyal medyada yoğun esprilere konu olan Merve Özbey, şarkılarını Adanalılar için seslendirecek.

Ahu Yağtu ile Vintage Style

Morini Terrace’da her cumartesi farklı bir konseptle düzenlenen ve büyük ilgi gören “Perfect Saturdays” partilerinin bu haftaki ev sahibi ünlü oyuncu ve model Ahu Yağtu. “Judge a Book by It’s Cover Saturday” adıyla gerçekleşecek parti bugün 17.00’den 21.00’e kadar devam edecek.

Coldplace

Yoğun istek üzerine Coldplay'in dünyaca ünlü tribute grubu Coldplace, bu akşam 21.00’de Bronx Pi Sahne'de hayranlarıyla buluşuyor.

Pop müziğin güçlü sesi

Ankara/BİS, bu gece 23.00’te güçlü sesi, şarkıları ve yorumlarıyla müzik dünyasının en sevilen ismi Rafet El Roman’ı sahnesinde hayranlarıyla buluşturuyor.

Kulaklarınızın pasını silecek

Pop müziğin güçlü sesi Funda Arar, bu gece 22.00’de Jolly Joker Ankara'da sahne alıyor. Muhteşem sesiyle hayat verdiği şarkılarıyla Arar, kulaklarınızın pasını silmeye hazırlanıyor.

PAZAR 

İlk kez podyumda boy gösterecek

Pop müziğin en özel isimlerinden Ziynet Sali, kariyerindeki ilk podyum deneyimini bugün yaşayacak. Forum Alışveriş Merkezleri tarafından düzenlenen Winter Fest kapsamında, Cengiz Abazoğlu imzalı 2 özel kostümüyle, Forum Trabzon’da podyumda boy gösterecek ve en sevilen şarkılarını defile konseptinde seslendirecek.

Fatih Erkoç 

Türkiye'de caz müzik sanatçısı olarak akla ilk gelen isimlerden olan Fatih Erkoç, bu akşam 20.00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu'nda sahne alıyor.

Halil Sezai

Halil Sezai, birkaç ay önce yayımladığı "Ervah-ı Ezel" albümü ve hit parçalarıyla bu akşam 21.00’de Retto
Trabzon'da sahne alıyor.

PAZARTESİ

Jehan Barbur’la müziğe doyacaksınız

Caz sanatçısı Jehan Barbur, bu akşam 20.00’de İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak.
Bağımsız dansçı Bağımsız dansçı, dans eğitmeni, aktör, şarkıcı / söz yazarı ve koreograf olarak çalışmalarını Gimotion adı altında sürdüren Guillermo Blinker, bu sabah 11.00’de Akbank Sanat'ta...

SALI

Blonde Redhead

Yaptıkları müzikte art rock, indie ve shoegaze üçgeninde gezinen Blonde Redhead, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında bu akşam 21.30’da Babylon Bomonti'de sahne alacak. Farklı hikâyeler anlatan dokuz stüdyo albümüne sahip grup, zamanın ruhundan bağımsız icra ettikleri müziklerini hayranlarıyla paylaşacak.

"Şeboizm" rüzgârı esecek.

Şebnem Ferah, en sevilen şarkılarıyla bu akşam 21.00’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde. Etkileyici sahne performansıyla her konserinde izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçı, Zorlu PSM Sahnesi'nde "Şeboizm" rüzgârı estirecek.

ÇARŞAMBA

Kadına, aşka ve hayata dair her şey

Ethel Mulinas’ın, tüp mide ameliyatı sonrası 24 saat kaldığı yoğun bakımda yazmaya başladığı tek kişilik oyunu “Yolculuğum”; Çiçek Dilligil yönetmenliğinde bu akşam 20.30’da Tiyatro Karnaval Gönül Ülkü & Gazanfer Özcan Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşuyor. Kilo problemi yaşayan birçok insanın hayatına dokunacak oyun, bir kadının kendini yeniden sevme yolculuğunu, hayatını değiştirecek kararı verme anını, aşkı arayışını, kısacası var oluş hikâyesini anlatıyor.   

PERŞEMBE

Selah Sue

Soul ve reggae müziğin yeni nesil temsilcilerinden Belçikalı yıldız Selah Sue, bu akşam 21.30’da yeniden Babylon sahnesinde... Eğlenceli performansı ve güçlü vokaliyle Selah Sue, yine hiç bitmesin isteyeceğiniz bir performansa hazırlanıyor.

CUMA

Cem Adrian

Farklı ses rengiyle dikkatleri üzerine çeken Cem Adrian, son albümü "Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum" ile bu akşam 21.30’da Beyrut Performance sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.
 

Eski ve yeni

Türk müziğinin en güçlü seslerinden biri olan Sertab Erener, Hayal Kahvesi Kocaeli'nin açılış konserinde bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Saatler 20.00’yi gösterdiğin sahne alacak olan sanatçı, müzik hayatının 23. yılında 
eski ve yeni birçok şarkısını seslendirecek. 

KİTAP
 

Utanç

J. M. Coetzee, okura yumuşak bir roman sunmuyor, sert bir öykü anlatıyor ama güçlü ve inanılmaz güzellikte, hem keyifli hem kasvetli bir öykü. Baştan sona gereksiz tek bir sözcük ya da cümle içermeyen Utanç, aslında insan olmanın ne anlama geldiğini araştırıyor.

Şahsi Düşler ve Onur 

Kırıcı Gerçekler

Kitap, metropollerin alelacayip teferruatlarını, narsistik aurasını ve matrak rutinlerini, ele avuca sığmaz muzip bir dille anlatıyor. Öpmek isteyince hata raporu veren robot sevgililer, rüya görmek için ödenen vergiler… Yaşanmış ve yaşanması muhtemel anları ilmek ilmek birbirine bağlıyor.

Mekân

“Köşebaşı” artık Karaköy’de…

Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Köşebaşı, en yeni şubesini Karaköy’de hizmete açtı. Artık Köşebaşı müdavimleri popülerliği giderek artan semtlerden Karaköy’de de Köşebaşı lezzetlerini tadabilecek.

Anne eli değmiş gibi

Anne yemeğine özlemine son veren Türkiye’nin ilk ve tek gurme ev yemeği zinciri Meal Box, 60 farklı yemek çeşidine anne yemeği lezzetlerini eklemeye devam ediyor. Özellikle kış sofralarının tereyağlı pilavla taçlandırılmış özel lezzeti İspir kuru fasulye Meal Box’ın özel kış mönüleri arasına girdi.

Eşsiz bir lezzet

Samimi atmosferi ve Doğu-Batı sentezinden oluşan özgün lezzetleriyle yeme-içme dünyasına yön veren Big Chefs’in, kış mevsimine özel tatlarla yenilenen mönüsü, sizi eşsiz bir lezzet deneyimine davet ediyor!

SERGİ

Grafik-Mizah

Sanatçı ve Akademisyen Doğan Arslan’ın “Grafik-Mizah” isimli kişisel sergisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Beyoğlu Karikatür ve Mizah Merkezi’nde 30 Aralık 2015 tarihine kadar sanatseverlere açık olacak. Grafik-mizah çalışmalarıyla evrensel temaları minimalist bir sanat anlayışıyla sunmayı tercih eden Arslan; çalışmalarında daha çok politik, sosyal ve kültürel konuları işliyor. 

Mutant, izleyicilerini bekliyor

Neveser Özenbaş, "Mutant" ismini verdiği sergisinde tuval ve pleksi katmanları üzerine yapmış olduğu çalışmalarıyla 20 Aralık’a kadar Galeri Selvin’de izleyicilerini bekliyor. Bir değil birden çok anlam katmanları bulunan kent ve birey, kent ve kent yaşamı ve daha dar alanda kent, birey ve sanat ilişkisinin farklı görünümleri Neveser Özenbaş'ın bu son serisinde gösterilen olgular arasında. İzleyiciler olarak bizlere düşense, sanatçının ürettiği bu anlam katmanlarını ve işaret sistemlerini çözerek, nasıl bir kente ve nasıl bir insan yaşamına sahip olduğumuzu görmek ve iyisini talep edebilmenin yollarını aramak.

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı