• $32,3789
  • 34,9632
  • 2325.66
  • 9093.78
18 Temmuz 2015 Cumartesi 02:00 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak"

Şeker Bayramı’nda şeker gibi rengârenk sualtı dünyası sizleri bekliyor…

EMİNE BIYIK
emine.biyik@aksam.com.tr

BUGÜN

Sualtı dünyası sizleri bekliyor
Bayram’ın tadını İstanbul Akvaryum’un renkli sualtı dünyasında çıkarın. İstanbul Akvaryum’da hem konsantre bir dünya turu yapın hem de hiç görmediğiniz 17 bin kara ve deniz canlısıyla tanışın. 

Ece Seçkin’in konser maratonu başladı
Ece Seçkin, konser maratonu kapsamında Ege sahillerinde hayranlarıyla buluşuyor. Seçkin, bugün saatler 17.00’yi gösterdiğinde Kuşadası/Lite&Nite Beach’te sahne alacak.

Diva, müzik ziyafeti yaşatacak
The Savoy Ottoman Palace, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde sesiyle herkesi kendisine hayran bırakan Türk Müziği’nin Divası Bülent Ersoy’un eşsiz konserine ev sahipliği yapacak. Klasik şarkılar alanında gelmiş geçmiş en önemli yorumcular arasında yer alan Ersoy, bu akşam 22.00’de hayranlarına müzik ziyafeti yaşatacak. 

Pop Your Afternoon
Maviyle yeşilin en güzel uyumunu doğayla buluşturan Bella Sombra Hotel Türkbükü, bugün 17.00’de sizleri İskender Paydaş ve ekibinin ev sahipliğinde “POP YOUR AFTERNOON” partisine bekliyor!

YARIN

Sokağın Sesi
Nilüfer Açıkalın, “Sokağın Sesi” diye tanımladığı yeni albümü  “Başka Şarkılar II” ile bu akşam 22.00’de Beyoğlu Mask Live Club sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

Gece hayatının aranılan ismi “Suat Ateşdağlı”
İstanbul gece hayatı ve müzik denince akla ilk gelen isimlerden olan Suat Ateşdağlı, bu akşam 22.00’de Tropicana Club/Balıkesir sahnesinde dinleyicileriyle bir araya geliyor.

PAZARTESİ

Müzik dolu bir gece
27. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları, bu akşam 21.15’te Tuluğ Tırpan&Demet Evgar ikilisini ağırlayacak. 
Bol sohbetli ve müzik dolu gecede, ikiliye Volkan Hürsever, Nedim Ruacan, Serdar Barçın ve Çağlayan Yıldız eşlik edecek. 

SALI

Trio KlaViS
Trio KlaViS, "Müzigin Coğrafyası" konseriyle 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında bu akşam 21.00’de Antik Taş Ocağı'nda sahne alıyor.

Anıl Kaplanoğlu
Pop-rock tarzının genç ismi Anıl Kaplanoğlu, saat 22.00’de Mask Live'da sahne alıyor.

ÇARŞAMBA

“Nev”i şahsına münhasır
Beğeni toplayan şarkılara imza atan, "nev-i şahsına münhasır" tarzıyla sadık bir dinleyici kitlesine sahip olan Nev, bu akşam 21.00’de Anatolia Bar'da son albümü Kıyısız Deniz'e ait şarkılarını seslendirecek. Sakın kaçırmayın!

Far East Movement
Dünyanın en iyi dans müziği isimlerinden biri olan Far East Movement, 22.30’da gerçekleşecek etkinlikle Club Inferno Kemer sahnesinde sizlerle buluşuyor.

PERŞEMBE

Zakkum sevenleriyle buluşuyor
“Her Gün Sonbahar” adlı albümüyle müzik listelerinin üst sıralarına çıkan rock grubu Zakkum, bu akşam 22.00’de IF Performance Hall sahnesinde sevenlerinin karşısına çıkıyor.

CUMA

Kalben ile hep birlikte
Güçlü yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Kalben, 22.00’de Bronx Pi Sahne'de gerçekleşecek sahne alıyor. Her seferinde güzelliğe dönüşen şeyler için şarkılar söyleyen Kalben, "Hep birlikte söylemek üzere" diyerek sizleri konserlerine bekliyor.

Xuma Akustik Konserleri
Mor ve Ötesi, "Xuma Akustik Konserleri" kapsamında saatler 21.30’u gösterdiğinde Xuma'da sevilen şarkılarını seslendirecek. Kaliteli müzik ve özel bir deneyimi kaçırmak istemiyorsunuz yerinizi 
ayırtmak için acele edin.

KİTAP

Validebağ Köşkü
Otuz sekiz dev sanatçının seslendirdiği “Büyük Resim” adlı öykü albümünden sonra ilk mizah romanıyla da samimiyette sınırlarını zorlayan yazar Ali Boz, “Validebağ Köşkü”nde kurgu gücünü ve esprili kalemini cömertçe kullanıyor.

Kelebeklerin Yazı
“Kelebeklerin Yazı” derin duygular ve yoğun tutkular üzerine sürükleyici, bir roman. Brezilya’nın genç kuşak romancıları arasında yer alan Adriana Lisboa, kitapta Rio de Janeiro’da yaşayan varlıklı bir aileyi kuşatan bir dramı işliyor.

Mekân

Sardunya Karaköy
İstanbul'un kalitesiyle fark yaratan, Boğaz’a sıfır, hem dış görünüşü hem de mutfak ve servis anlayışıyla günün trendlerini yansıtan Sardunya Karaköy,  modern Türk Mutfağı ile yaz gecelerinde sizleri ağırlamayı bekliyor.

Ayvalık'ın tadı Kuyulu Bahçe ile çıkıyor
Ayvalık’ın tarih kokan sokaklarında çocukluğunuzun huzurunu yakalayacağınız bir adres var: Kuyulu Bahçe Konuk Evi... “An”ın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz bir ortam sunan Kuyulu Bahçe Konuk Evi, unutulmayacak bir tatil için konuklarını bekliyor.

Akşam yemekleri artık bir başka
Maviyle yeşilin en güzel uyumunu doğayla buluşturan Bella Sombra Hotel Türkbükü, eşsiz sunumları ve gurme lezzetleriyle vazgeçilmeziniz olacak!

SERGİ

Osmanlı Savaş Esirleri Hatıraları
Dünya Savaşı’nda Osmanlı cephelerindeki esirlere ait orijinal fotoğrafların ve belgelerin yer aldığı sergi “Osmanlı Savaş Esirleri Hatıraları” İngiltere Parlamentosu'nda açıldı. Sergi, 21-31 Temmuz tarihleri arasında Londra Yunus Emre Enstitüsü'nde ziyarete açık olacak. Filatelik malzemelerin yanı sıra mektuplar, kartpostallar, fotoğraflar ve esirlerin hayatlarından izler taşıyan çeşitli orijinal belgelerden oluşan sergi, esir kamplarındaki gündelik hayata ve savaşın insan ruhunda bıraktığı izlere dair kesitler sunuluyor.

Dünyayı Bakmadan Gören Resimler
Sanatın yüksek duvarlardan inip halka ulaşması misyonunu edinmiş Carre d’Artistes Sanat Galerisi Fransa’nın çok yetenekli sanatçılarından birinin eserlerine ev sahipliği yapıyor. Christine Colas… Sanatçı, resimlerindeki insanları göz, kulak, burun ve dudak gibi uzuvları olmayan formlarda resmederek ifade ve algıyı sorguluyor. Sergi, 11 Ağustos’a kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı