• $32,3307
  • 35,0787
  • 2295.63
  • 9012.62
17 Ocak 2015 Cumartesi 02:00 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak"

Yaptığı şarkılarla büyük beğeni kazanan Mehmet Erdem, ‘Hiç Konuşmadan’ şarkılarını bu akşam saat 22.00’de Jolly Joker İstanbul'da söylüyor!

AYSUN YILDIZ
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici
Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici, sevilen projeleri hitAband ile 20 Ocak Salı akşamı saat 21.00’de Jolly Joker İstanbul sahnesinde olacaklar.

Plácido Domingo
Plácido Domingo, Garanti Bankası ana sponsorluğu ile 19 Ocak Pazartesi akşamı saat 21.00’de Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek konserde zengin repertuvarını İstanbullu müzikseverler için söyleyecek.

Elif Yoldaş
Star Akademi yarışmasında 1. olan pop, punk, rock şarkıcısı ve söz yazarı Elif Yoldaş, 20 Ocak'ta Mask Live sahnesinde...

Sattas
İstanbul’un birçok önemli kulübünde konserler veren Sattas, reggae, 
dub, ska caz, blues ve klasik rock’ı sahnede birleştirerek izleyiciye 
keyifli dakikalar yaşatmak için bu akşam saat 23.00’te Nubluistanbul’da.

Yasemin Mori
Yasemin Mori, 21 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.30’da Babylon sahnesinden hayranlarıyla buluşacak.

Modeselektor
Berlinli muhteşem ikiliden GernotBronsert, Modeselektordj set ile 22 Ocak Perşembe akşamı saat 22.00’de ilk kez Roxy sahnesinde olacak.

Redd
Türkiye’nin en sevilen rock gruplarından Redd, bu akşam saat 23.00’te Bronx Pi Sahne'de performansını sergiliyor.

Şık ve sıcak
Berinza Deri, 2015 Kış koleksiyonuyla şık ve sıcacık tasarımlar sunuyor.

Su tutmayan kumaş
Yağışlı havalar, Pierre Cardin şemsiyelerle korkulu rüyanız olmaktan çıkıyor. Rüzgâra karşı dayanıklı ‘windproof’ sistemi ve su tutmayan kumaşıyla Pierre Cardin şemsiyeler, en ıslak günleri bile romantikleştiriyor.

Kakao parçacıkları
Ülker, yeni ürünü Bi’Rüya ile çikolata deneyiminde farklı bir sayfa açıyor. Türkiye’de ilk kez Bi’Rüya’da bulunan kakao parçacıklarıyla unutulmazlar arasındaki yerini alıyor.

Porselen bir cilt
Cilt lekelerinizi tedavi edip porselen gibi bir cilde kavuşmak Ducray Melascreen Depigmentant sayesinde artık elinizde.

Renkli tasarımlar
Koleksiyonlarıyla göz kamaştırıcı siluetler yaratan Herry, renkli tasarımlarıyla soğuk kış günlerine canlılık getiriyor. 

Kampanya başladı
Faik Sönmez’de tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirime ek olarak 3 al 2 öde kampanyası başladı… Kış sezonunun birbirinden şık, göz alıcı ve rengârenk tasarımlarına çok uygun fiyatlarla sahip olmak için Faik Sönmez’e uğramayı unutmayın.

Gezgin ve özgür
Erkek modasının ikonik markalarından gezgin ve özgür ruhun temsilcisi Cacharel’de net yüzde 50 indirim ayrıcalığı başladı.

Kadınların hayali
Doğal ve kusursuz bir cilde sahip olmak tüm kadınların hayalidir. Yepyeni bir marka olan Burock Cilt Bakım ürünleri; kadınların cildiyle ilgili tüm beklentilerini karşılamak üzere özel formüle edilerek hazırlanmış.

Uzun süreli etki
Eau Thermale Avène Cold Cream El Kremi E ve F vitaminleri, Eau Thermale Avéne ve gliserin sayesinde yoğun nemlendirici etkiye sahip olup, onarıcı, besleyici, koruyucu özelliğiyle uzun süreli etkiye sahip. 

Elmas ışıltısında
Maybelline New York’un yeni ürünü Diamond Glow 4’lü Farla gözler, 4 adımda elmas ışıltısında…

En iyi yeni ürün 
2014’ün En İyi Yeni Ürünleri, BrandSpark International araştırma şirketi tarafından, Türkiye’de bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen, BrandSpark Türkiye Alışveriş Tutum ve Alışkanlıkları Araştırması sonucunda belirlendi. Yves Rocher, 8 kategoride 2014'ün En İyi Yeni Ürünü ödülünü aldı.

Hızla nemlendirir
Ayak bakım uzmanı Lapitak tarafından geliştirilen ‘Ayak Bakım Kremi’ kurumuş ve yıpranmış ayakları kullanıldığı ilk günden itibaren hızla nemlendirerek, anında yumuşatır.

Kirpikleri besliyor
Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express Çift Etki suya dayanıklı göz makyajını temizlerken doğal Arginine ile de kirpikleri besliyor.

Dünya Notları
Gezgin fotoğraf sanatçısı Mevlut Maşalacı’nın ilkini 2013 yılında açtığı ‘Dünya 
Notları’ isimli fotoğraf sergisinin 2.si,  Beyoğlu İFSAK Lokal Sergi Salonu’nda 24 Ocak Cumartesi günü açılıyor.

Genç görün
Dermakozmetiğin öncü markalarından NeoStrata; hissettiğimiz kadar genç görünmemizin önündeki irili ufaklı çitleri ortadan kaldırmak üzere ‘Line Lift’ serisini üretti.

Kış çiçekleri
Modern ve konforlu mobilya tasarımlarıyla kullanıcılarına zengin seçenekler sunan İder, Aspendos koltuk takımıyla evinizde kış çiçekleri açtırıyor.

Moda akımı
Pierre Cardin’in fütüristik tasarımlarından ilham alınarak uluslararası standartlara uygun kalitede tasarlanan mobilya grubu, onun başlattığı moda akımını günümüz trendlerine uyarlıyor.

Duygusal dokunuş
Penhaligon’s ın 1910 yılında tasarlanan, zengin, baharatlı ve taze kokusu English 
Fern paçuli, yosun, taze yonca, lavanta ve ıtır içeren formulüyle İngiliz zerâfetinin, hafif sabunlu aromasıyla ise duygusallğının bir dokunuşu gibi.  

İlham kaynağı
Habitat, muhteşem evlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Kişisel ve stilize bir yaşam alanı yaratmak için ihtiyacınız olan her şey büyük kış indirimleriyle Habitat mağazalarında.

Den cafe
Açıldığı günden bu yana Nişantaşı’nda hem yemekleri hem ambiyansıyla sevilen mekânlar arasında yer alan Den Cafe & Restaurant, öğlen menüsünde yeni lezzetler mevcut.

Katkısız tarhana
www.haticeteyze.com da satışa sunulan Uşak Tarhanası yüzde 100 doğal malzemelerden geleneksel yöntemlerle ve katkısız olarak yapılarak sofralarımıza geliyor. 

Hediye paketleri
Seyidoğlu, benzersiz tatlardan oluşan geniş ürün yelpazesine geleneklerimizi devam ettiren hediye paketlerini de ekledi…

Sıra dışı koleksiyon
Naif ve rafine zevkini altın, pırlanta ve değerli taşlarla tasarladığı mücevherlerle sunan tasarımcı Ayşe Rodoslu, kışın tekdüzeliğine sıra dışı ‘ZigZaglar’ koleksiyonuyla meydan okuyor. 

İlgi odağı
FD Diamond, yeni sezon için yine muhteşem bir tasarıma imza attı… ‘Ab-ı Hayat’ adı verilen Mavi Topaz ve pırlantalardan oluşan bu yeni koleksiyon tasarımıyla olduğu kadar fiziksel ve ruhsal etkileriyle de hanımların ilgi odağı olacak.

Çocuk aktiviteleri
Yaratıcı çocuk aktiviteleriyle ailelere çeşitli alternatifler sunan Akmerkez, bu hafta sonu çocuklar için yine birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocukları ağırlayacak. Minikler, hafta sonu kelebek rölyef, balonlu yarış arabası, mozaik sanatı top kekler ve teneke adamlar yapacak. 

İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali
12 Şubat’ta yola çıkacak 14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, yılın merakla beklenen filmlerini Türkiye’ye getirmeye devam ediyor. Festivalin özel gösterimleri ve etkinlikleriyle yine çok konuşulacak programında bu yıl, alternatif dağıtım ve paylaşım’ projesi !f² özellikle dikkat çekiyor.

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak