• $32,3548
  • 35,1145
  • 2309.48
  • 9079.97
3 Ocak 2015 Cumartesi 02:00 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta ne yapsak"

Cem Adrian, yeni albümünün şarkılarıyla; bu yılın ilk konseri için bu akşam saat 22:30'da KadıköySahne’de!

AYSUN YILDIZ
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Cansu
Şimdiye kadar besteci kimliğiyle de birçok hit şarkıya imza atan Cansu, kendi şarkılarını seslendirirken şarkılarını sanatçı dostlarıyla da paylaşmaya devam ediyor. Cansu, 7 Ocak Çarşamba akşamı saat 21.00’de Jolly Joker’de.

Ücretsiz etkinlik
Çocuklar, bugün Trump AVM’de saat 13.00’te ‘Külkedisi’, yarın da ‘Kurbağa Prens’ oyunuyla en sevdikleri masal kahramanlarıyla buluşuyor. Tüm etkinlikler herkesin ücretsiz katılımına açık olacak. 

'Noir-Kara'
Eski Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ve Tarih Kurumu Mütevelli Heyeti üyesi Feyyaz Yaman, sanatçı Halil Yavuz Ertürk’ün ‘Noir-Kara’ adlı resim sergisi hakkındaki söyleşide konuşmacı olacak. Konuşma, 6 Ocak Salı günü saat 18.30’da Versus Art Project’de gerçekleşecek.

Yaratıcılığın Addres’i Sergisi
Mimarlıktan müziğe, tasarımdan filme, ambalajdan etkinliğe, kısacası yaratıcılığın dokunduğu her alandan 100’ün üzerinde projenin yer aldığı Yaratıcılığın Addres’i Sergisi 11 Ocak Pazar gününe kadar addresistanbul’da görülebilir.

Avishai Cohen
Doğu Avrupa ve AfroAmerikan müzik ezgilerini birleştirdiği kendine özgü elektronik ve akustik caz sound’uyla hayranlık uyandıran Avishai Cohen, 7-8-9 Ocak’ta Trio grubuyla 20.30’da Babylon sahnesinde.

1. Dünya Savaşı’nda İttifak Cephesi’nde Savaş ve Propaganda
Açıldığı günden bu yana pek çok ilgi çekici sergi düzenleyen Koç Üniversitesi 
Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED) şimdi de ‘1. Dünya Savaşı’nda 
İttifak Cephesinde Savaş ve Propaganda’ isimli sergiyi sanat ve tarih meraklılarıyla buluşturdu. Sergi 22 Mart 2015 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Güzel ve havalı
Fonex’in saç şekillendiricileri sihirli bir dokunuşla saçların havasını değiştiriyor. Saç yapımını son derece pratik bir hale getiren Fonex saç şekillendiriciler, profesyonel eli değmiş kadar güzel ve havalı saçlar yaratıyor. 

Tahriş etmeyen formül

Neutrogena® Göz Makyaj Temizleyicisi; suya dayanıklı göz makyajını ve maskarayı bile zorlamadan çıkaran, gözü tahriş etmeyen formüle sahip.

Mineralleri koruyor
Yeni Hotpoint Katı Meyve Sıkacağı, nar da dâhil olmak üzere sıkması zor pek çok sebze ve meyveyi yumuşak bir şekilde, bıçak değdirmeden sıkarak tüm vitamin ve minerallerini koruyor.

Çiftlik tazeliği
Şehirde arayıp da bulamadığınız azeliği tazedirekt.com aracısız olarak size sunuyor.

Sevimli HelloKitty
Milyonlarca kişinin hayranı olduğu ve küçük kızlar kadar yetişkinlerin de beğenisini kazanan sevimli HelloKitty şimdi Keskin Color’ın ajanda ve takvimlerinde yer alıyor.

Özel alanlar
Özgün tasarımlarıyla mutfakları hayal gücünün dokunduğu en özel alanlar haline getiren Blanco, yeni ürünü Blanco Jaron’un simetrik ve yalın çizgisiyle kusursuzluğu yeniden yorumluyor.

Yeni sezon modeller
Mobilya tasarımlarındaki ince zevkini tüm koleksiyonlarına yansıtan İder Mobilya, yeni sezon modelleri arasında yer alan İsinda koltuk takımıyla kullanıcılarının beğenisine hitap ediyor.

Keşfedilmeyi bekliyor

Balkanlar’daki tarihi ve kültürel şehirlerin en önemlilerinden biri olarak kabul gören Saraybosna, şaşırtıcı tarihi hikâyeleri, panoramik mimari güzellikleri ve birbirinden 
lezzetli yemekleriyle keşfedilmeyi bekliyor.

Mendilde öncü
Fresh’n Soft, ıslak mendillerindeki uzmanlığını günlük bakım ürünlerine de başarıyla yansıtarak benzerlerinden ayrılıyor.

Essences Insensées
Essences Insensées, Diptyque’in Beymen Zorlu Center‘da yer alan köşesinde özel olarak satışa sunuluyor.

Doğal güzellik
Garnier; Hindistan’ın binlerce yıllık güzellik sırrı Neem ve Çay ağaçları özleriyle zenginleştirilmiş eşsiz formülü sayesinde kadınların sahip oldukları doğal güzellikleri ortaya çıkarıyor.

Uzun süre…
Lansinoh, Lansinoh HPA Lanolin ile emzirme döneminde meydana gelen ağrılı ve çatlamış göğüslerin tedavisine yardımcı olurken annelerin bebeklerini daha uzun süre emzirebilmesini sağlıyor.

İsme özel kalem
Dünyanın en seçkin kalem koleksiyonuna sahip olan Pierre Cardin’in, stil sahibi kadın ve erkeklere uzun yıllar eşlik edecek ömür boyu garantili ve isme özel kalemleri göz kamaştırıyor.

Değişik semboller
Kişiselleştirilebilir koleksiyonlarıyla dikkat çeken tasarımcı Gülce Dereli’nin imzası taşıyan her parçayla takıları yeniden yaratmak mümkün. Ayrıca koleksiyonda A’dan Z’ye harfler ve değişik semboller de mevcut.

Canlılığını koruyacak

Superga ayakkabılarının kaygısızca öne çıkan mükemmelliğine vurgu yapmayı hedefliyor. Rahatlığından ödün vermeden parlayan yıldız Suki Waterhouse’un kampanyadaki işbirliği ise mevsimler değişse de canlılığını koruyacak gibi görünüyor.

Renkli ve sevimli
Kışın vazgeçilmezi olan botlar, FLO’nun çocuk koleksiyonunda en renkli ve sevimli alternatiflerle çocukların karşısına çıkıyor.

Evlilik dünyası
Tasarımcı Özlem Kaya’nın minimal gelinlik koleksiyonu, hem spor hem şık olmak isteyen tüm gelin adayları için ilk kez ‘evlilik dünyası’nda…

Konfor ve şıklık bir arada

Divarese, 2015 Kış Koleksiyonu’nda yer alan yenilikçi tasarımlarla, modern şehir yaşamının nabzını tutan kadınların, yoğun tempolarına uygun konfor ve şıklığı bir arada sağlıyor.

İpek eşarp
Aker, ipek eşarp rahatlığında çift taraflı ipek etolle zenginlik katıyor.  Aker kadınları bu kış istediği kombini yapmakta özgür.

Amorasa serisi
Dünyanın ve İsviçre’nin önde gelen saat markalarından Movado, zarif ve şık kadınlar için Amorosa serisini sunuyor.

Saat koleksiyonu
İtalyan şıklığının önde gelen temsilcilerinden GianfrancoFerre’nin klasik ve modern esintileri harmanlayarak oluşturduğu markası Ferre Milano, şıklığından ve tarzından ödün vermeyen erkekler için eksiksiz bir saat koleksiyonu hazırladı. 

Aksesuvar tutkunları
Fix Silver, dünyaca ünlü markalara ait seçkin tasarımları aksesuvar tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Une Nuit Magnétique
The Different Company’nin büyüleyici karışımı Une Nuit Magnétique, duyguları 
uyandıran hoş bir gecenin gizeminden ilham alıyor.

Detaylı bilgi
Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de evde spor aletleri konusunda en çok tercih edilen ve güvenilen marka olan Voit,  çok fonksiyonlu Voit Baskülle kullanıcıyı detaylı bilgilendirerek kilo ölçümü yapmak isteyenlerin yeni tercihi oluyor.

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'