• $32,4099
  • 35,4628
  • 2326.02
  • 9079.97
6 Ağustos 2016 Cumartesi 01:00 | Son Güncelleme:

Bu hafta ne oldu?

Bu hafta ne oldu"

BUGÜN

KONSERLER

Gönüllerin sultanı
Güçlü yorumu ve sevilen şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Sibel Can, bu akşam 21.15’te Altınoluk Açıkhava Tiyatrosu 
Balıkesir sahnesinde sevenleriyle buluşacak.
Farklı yorumuyla Halil Sezai
Yorumcu, besteci ve oyuncu kimliğiyle adından sıkça söz ettiren Halil Sezai, hit parçalarıyla bu akşam 20.00’de IF Performance Hall Ataşehir'de sahne alıyor.
3 ayrı jenerasyon bir arada
Yıllara damgasını vuran grup MFÖ, bu akşam 21.00’de Bodrum Antik Tiyatro'da şarkılarını sizlerle birlikte seslendirecek. Grup tüm zamanlara damgasını vurmuş en sevilen şarkılarından oluşan repertuvarlarıyla 3 ayrı jenerasyonu bir araya getiriyor.
Gülşen sevenleriyle buluşuyor
Türk Pop Müziği’nin starı Gülşen, muhteşem repertuvarı ve eşsiz sahne şovlarıyla bu akşam 22.30’da Ayvalık Garden Club Balıkesir’de sevenleriyle buluşacak. 
90’lardan günümüze Kenan Doğulu
Kenan Doğulu, birbirinden güzel şarkılarından oluşan repertuarında yer alan 90’lardan günümüze en sevilen hitleriyle, bu akşam 19.30’da Xuma Village Muğla’da pop müzikseverlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

YARIN

KonserLER

İspanyol aşk 
şarkılarının tutkulu sesi Aşkın tutkulu sesi Buika, yepyeni albümü 'Vıvır Sın Miedo'nun dünya turnesi kapsamında bu akşam 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, İstanbul’da söyleyecek. 

Halkın sanatçısı Koray Avcı
Sahne performansı, güçlü ve samimi yorumuyla halk sanatçısı Koray Avcı, bu akşam 22.00’de Sensation Beach Club Aydın’da gerçekleştireceği etkinlikle sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

PAZARTESİ
Tiyatro
Yıllar sonra yeniden 

Türk Tiyatrosu’nun büyük ustası Haldun Dormen’in, yıllar sonra yeniden sahnelere döndüğü ‘Kibarlık Budalası’ adlı tiyatro oyunu, bu akşam 21.00’de Ayvalık Amfitiyatro, 
Balıkesir sahnesinde izlenebilir.

SALI
Konser
Sting, Antalya’yı sallamaya geliyor

Müzik dünyasının efsane ismi Sting, bu akşam 22.00’de Expo 2016 Antalya sahnesinde Türk hayranlarıyla buluşacak. 
Sanatçı, etkileyici sahne performansıyla Antalya’yı sallayacak.
Rengârenk ve çılgın
Rengârenk kostümleri ve çılgın sahne şovlarıyla Hande Yener, bu akşam 21.00’de en güzel şarkılarını Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde seslendirecek.

ÇARŞAMBA
Konser
Zuhal’in Başucu Şarkıları

Türkiye'nin önemli sanatçılarından Zuhal Olcay, Başucu Şarkıları’nı seslendireceği konseriyle bu akşam 21.00’de Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosuİzmir’de sevenleriyle buluşuyor.
Hüsnü Arıkan Aydın’da
Hüsnü Arkan bu akşam 22.30’da Didim REHABilitasyon Bar Aydın'da sevenleriyle buluşuyor.

PERŞEMBE
Tiyatro
Kır zincirlerini

Özdemir Çiftçioğlu›nun yönettiği ‘Pişman Olmazsın’ adlı tiyatro oyunu, bu akşam 21.00’de Cihangir-Bo Sahne'de izleyicisiyle buluşuyor. Oyun, "Hayata yeniden başlayabilirsin. Kır zincirlerini hadi, pişman olmazsın!" diyor.
Tiyatro tutkunlarına
Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedi oyunu ‘Shirley’, bu akşam 20.30’da Akasya Kültür Sanat’ta tiyatro tutkunlarına unutulmaz dakikalar yaşatacak.

CUMA
Konser
Bu konseri kaçırmayın!

Türkiye'de şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil, son albümüyle bu akşam 22.30’da KadıköySahne'de dinleyicisiyle buluşuyor.
Milyonların kalbini fethetti
Milyonların kalbini fetheden Bengü, bu akşam 22.30’da Ayvalık Sarımsaklı Garden Club Balıkesir sahnesinde şarkılarını seslendirecek. Dünden bugüne tüm sevilen şarkılarını muhteşem sahne şovları ve görsel bir şölen eşliğinde seslendirecek olan Bengü, sevenlerine unutulmaz bir yaz gecesi yaşatacak.

KİTAP

Wapshot Kayıtları
İnsan ruhundaki ikiliğe, içten içe çürümüşlükleri arasındaki uyumsuzluğa odaklanan Cheever dünyasında, kaybolan bir geçmişe duyulan özlem ince ve dinmeyen bir sızı gibidir. Wapshot ailesinin fertleri bu hem komik hem trajik öyküleriyle hayatla mücadele etmeye ve kimi zaman yenilseler dahi, yaşama olan tutkularını asla yitirmemeye ant içmiş gibidirler. (Everest Yayınları)

Üşümüş Kuşlar
Okurun imgeleminde tamamlanabilecek yarım bırakılmış ‘küçük hikâyeler’den oluşan kitap, dayatılmış veya kabullenilmiş her türlü tutsaklık biçimine karşı masumiyet, arınma, direnç ve özgürleşme tutkusuna kanat verme çabasında... (Ayrıntı Yayınları)

Mekân

Bu yazın keyfi Sabbia Beach Bar’da çıkar
Zorlu Center-Eataly’nin yepyeni konsepti ‘Sabbia Beach Bar’ açıldı. Sabbia Beach Bar, İtalyan mutfağından oluşan mönüsüyle yazın İstanbul’da kalanlar ve sıcaktan bunalanlar için plaj keyfini Eataly’nin terasına taşıyor. İtalyan şefler tarafından özenle hazırlanan yemekler arasında Pizzette Margherita, Frittelle Di Zucchine, Pollo E Quinoa, Fritto Di Calamari, Cheese Giotto gibi birbirinden lezzetli tatlar yer alıyor. Ayrıca Sabbia Beach, saat 17.00-19.00 arasında gerçekleştirdiği happy hour’larla da yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Bilgi ve rezervasyon için: www.eataly.com.tr

Terasta lezzet yolculuğu
Uzak Doğu’dan Yakın Doğu’ya birbirinden çeşitli lezzetleri keşfe çağıran İstinye Park’ın gözdesi Go Meso, yaz aylarında misafirlerini keyifli bir ortam sunan terasında ağırlıyor. Japonya'nın Yakitori ızgarasından Mezopotamya'nın taş fırınına uzanan farklı pişirme teknikleriyle misafirlerine çok özel bir deneyim yaşatan Go Meso, rahat ve ferah ortamıyla da yaz günlerine ayrı bir keyif katıyor. Bilgi ve rezervasyon için: (216) 666 68 08

SERGİ

İnsan İnsanı Çekermiş ile zamanda yolculuk
İstanbul Modern, küratörlüğünü Merih Akoğul’un üstlendiği ‘İnsan İnsanı Çekermiş’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin fotoğraf tarihini de yansıtan serginin fotoğrafları, bazen arka sokakların anlar üzerinden kaydedilmesiyle oluşturulan çarpıcı görüntülerden, bazen de düşünceden yola çıkıyor. Anadolu şehirleri ya da büyük şehirler, geniş coğrafyalar ya da üç beş metrekarelik stüdyolar, arka planı farklılık gösterse de, fotoğrafçının insan ve yaşamla olan ilişkisini yansıtıyor. 80 yıllık süreçte, 80 fotoğrafçının çektiği insan fotoğraflarına odaklanan sergi, 18 Aralık 2016’ya kadar görülebilir.

Müzik festivalinde karma sergi
Bu sene on ikincisi gerçekleştirilecek Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali, Gaia Gallery İstanbul desteğiyle bir karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Serginin sanatçıları Hande Şekerciler, Gönül Nuhoğlu ve Arda Yalkın, asırlar boyunca duygularını müziğe dönüştüren insanoğluna farklı sanat disiplinleri ve teknikleri ile ulaşıyor. İlhamını Ege'nin günümüz insanına fısıldayan mitolojik hikâyelerinden alan ‘Marsiyas’ın Çağrısı’ sergisi 20-28 Ağustos tarihleri arasında Gümüşlük Eklisia Kilisesi’nde görülebilecek.

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür