• $32,3774
  • 34,9822
  • 2325.61
  • 9079.97
13 Haziran 2015 Cumartesi 02:00 | Son Güncelleme:

Boğalar için mutlu gelişmeler…

Boğalar için mutlu gelişmeler…

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan ) 

Keyifli bir hafta. Yeni iş veya projelere el atma zamanı. Gezme, eğlenmeye bol vakit ayıracaksınız. Ailede bir kutlama var. Aileniz ve arkadaşlarınızla görüşmek mutlu edecek. Bu arada kafanızda bazı planlarınızı toparlayacaksınız. Yaratıcı ve güzel fikirler kafanızda uçuşacak. Çok ilhamlı zaman. Aşkta mutlusunuz, seviyor seviliyorsunuz. Alerjiye, baş, kulak ağrısı vs dikkat. 

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs ) 

16’sında İkizler ’de Yeniay para evinizi canlandıracak, parasal işlerinizi ve sorunlarınızı hızla çözebileceksiniz. Mevcut işinizde atılım yapma zamanı. Ayrıca bol alışveriş yapacaksınız. Harcamayı dengeli yapmak gerekir. Yeni iş veya planlarınızı düşünmek, detaylarını görüşmek için iyi zaman ama henüz karar vermek zamanı değil. Evle ilgilenecek, eve lüks eşya alacaksınız. Aşkta mutlu eden gelişmeler var. 

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran ) 
Yeniay 16’ında burcunuzda doğuyor, yeniayın canlı, coşkulu enerjisi içinizde parlayacak, yerinizde duramayacaksınız. Pozitif ve yüksek bir enerjiyle kısa zamanda bir sürü işinizi halledecek, gelirinizi yükselteceksiniz. Ailede bir sevinçli haber var. Yaratıcı işleriniz ödüllendirilecek, başarınız takdir görecek. Aşkta atak, canlı, kararlı ve şanslısınız. Bir tatil planı var. 

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz ) 
İş dolayısıyla gezme, seyahat gündeme gelebilir 16’ında Yeniayın İkizlerde doğmasıyla beraber. Parasal bakımdan güzel gelişmeler sizi bekliyor. Lüks alışveriş ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayacaksınız. Güzel bir iş veya işbirliği teklifi alabilirsiniz, sizin için parlak bir iş ancak somutlaşma zamanı gelecek ay görünüyor. Sağlığınıza özen gösterin. Spor vs iyi gelir. 

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos ) 
Bir dileğiniz gerçekleşiyor. Gözler üzerinizde, dikkatleri çekiyorsunuz. Arkadaşlıklarınızın canlandığı bir zaman. Arkadaşlarınızla hem eğlenecek hem işbirliği yapacaksınız. Çevrenize yeni insanlar giriyor. İşbirliği yapmak ve birlikte güçlenmeye yönelmek faydanıza. Ailede güzel bir haber var. Aşk için çok iyi bir hafta görünüyor, ummadığınız şekilde, güzel bir ilişki doğabilir. 

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül ) 
Yetkili kişilerle birlikte önemli işlerle meşgulsünüz. İşte problemleri çözmeniz için fırsatlar doğuyor. İşlerinizi hızlı bir şekilde halledebileceksiniz. İçinizde güzel duygular uyanıyor, sebepsiz neşe, huzur, mutluluk duygusu ruh halinizde tatlı bir esinti yapacak. Bu güzel bir müjdenin ön habercisi olabilir. Aşkta çok enteresan, sizi şaşırtan ve mutlu eden tatlı duygular içindesiniz. Bir hayranınız olabilir. 

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim ) 
Yeniay 16’sında dost İkizler burcunda doğuyor, bu size beklediğiniz bir konuda umut verecek güzel gelişmeleri müjdeler. Seyahat planı var. Kiminiz yeni bir işe girmek için atılıma geçebilirsiniz. Yeniay bir konuyu da aydınlığa kavuşturacak kafanızda. İşbirliği için başarılı zaman. Bir ödül, kutlama veya güzel bir teklif var. Aşkta aradığınızı bulabileceğiniz güzel zamanlar. 

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım ) 
Venüs sizi parlatmaya niyetli, Jüpiter’le yan yana, iş ve kariyer hayatınızın parlak bir dönemindesiniz. Yaptığınız her güzel iş parlayacaktır. Başarılarınızı büyütmek için girişken olun, yıldızlar sizinle. Bir yerde bitiş, bir yerde başlangıç var. Yeni bir iş ufukta. Sağlığa dikkat. Büyük bir aşk kapınızı çalabilir her an. Ayaklarınızı yerden kesen romantik ve tutkulu bir aşka yelken açacaksınız. 

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık ) 
Yurt dışı, eğitim veya kariyerle ilgili güzel bir fırsat doğuyor. Parlak iş fırsatları ve teklifleri var. Güzel bir haber alabilirsiniz. Büyümek ve parlamak için 16’ında zıt burcunuz İkizler ‘de doğan Yeniayın parlak enerjisinden faydalanın. Parasal şartlarınızı yükselten çok güzel girişimler yapabilirsiniz. İtibarınız yükseliyor. Aşkta çok şanslı bir zamandasınız. Aşk çok güzel bir sürpriz gibi hayatınıza girebilir. 

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak ) 
Yeniay 16’ında iş ve sağlık evinizde doğuyor. Yoğun iş temposu var. Sağlığınızı ilham etmeyin, aşırı çalışma ve stres sinirlerinizi bozmasın. İş yerinde veya evde değişiklik, tadilat veya taşınma olabilir. İş sahibiyseniz, yeni eleman alabilirsiniz. Ortak para, tazminat, vergi, kredi, ortak iş, ortak mal vs konusunda gelişmeler olabilir. Evlilikte veya ilişkide sorun ve ilgisizlik ipleri gerebilir. 

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat ) 
Popüler ve gözdesiniz, insanların takdirini toplayacaksınız. Hatta bir iş veya işbirliği teklifi gelebilir. Kararınızı acele vermeyin, taleplerinizi düşünün ve istemekten çekinmeyin. Para konusunda gerçekçi olmak gerek. Para ve değerli eşyalarınıza, vs dikkat edin dalgınlık etmeyin bu ara. Aşkta çok romantik, tutkulu bir zamana girdiniz. Büyük aşk kapıda. Kiminiz evlilik teklifi alabilirsiniz. 

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart )  
Karşılıklı beklentiler yakınlarınızla ilişkinizi gerebilir. Gerçekçi olmak gerek. Sağlık sorunu yaşayan için güzel zaman, bir sağlık sorunundan kurtulabilirsiniz. İşte iyi bir başlangıç veya girişim yapmak istiyorsunuz ama biraz daha sabır, en azından ay sonunu bekleyin. Evde, işte güvenliğe dikkat edin, paranızı vs güvenli yerde tutun. Yeni aşk bekleyenlere aşk yakın çevre veya işte karşınıza çıkabilir.

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür