• $32,3245
  • 35,1148
  • 2300.83
  • 9079.97
1 Ağustos 2015 Cumartesi 00:52 | Son Güncelleme:

AJANDA

AJANDA

Bu hafta ne yapsak?

EMİNE BIYIK
emine.biyik@aksam.com.tr

BUGÜN

Sibel Can’dan hayranlarına müjde var
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu bu akşam Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Sibel Can’ı ağırlayacak. Hayranlarına bir sürpriz yapmayı planlayan Can, yeni albümünde "Bir Parmak Bal" isimli sır gibi saklanan şarkısını ilk kez Açıkhava'nın büyülü atmosferinde seslendirecek.

Funda Arar ile müzik ziyafeti
Pop müziğin güçlü yorumcularından Funda Arar, bu akşam 21.15’te Bodrum Antik Tiyatro'da sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Snoop Dogg ilk kez Türkiye’de
En büyük rap yıldızlarından biri olan Snoop Dogg-AKA DJ Snoopadelic, ilk kez Türkiye’ye geliyor. Bu akşam İzmir Çeşme’de Hangout Alaçatı sahnesinde hayranlarıyla buluşacak olan ünlü rapçi, saat 21.00’de Çeşme’yi sallayacak.

Rengârenk bir İstanbul
Rengârenk bir partiye kim “Hayır” diyebilir ki? Life in Color, bir kez daha İstanbul’u rengârenk boyamaya hazırlanıyor! Bugün Big Bang konseptiyle binlerce müziksevere unutulmaz bir şov yaşatacak parti, KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek. Sakın kaçırmayın!

İletişim Atölyesi
Ünlü davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, "İletişim Atölyesi" etkinliğiyle bu sabah 10.00’da etkili iletişim stratejilerini sizlerle paylaşacak.

Rock Off
Heavy metal ve rock severlerin heyecanla beklediği festival "Rock Off", bu sene kamp yapma imkânı da sunarak 1-2 Ağustos'ta Life Park'ta gerçekleşiyor.

YARIN

Maria Farantouri-Mikis Theodorakis şarkıları
Yunanistan'ın ulusal kahramanlarından büyük şarkıcı Maria Farantouri, Alexandros Karozas'ın özel konuk olarak katılacağı konserle bu akşam 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde...

Pamela Spence
Pop müzik sanatçısı Pamela Spence, bugün 17.00’de Lite-Nite Beach Club Kuşadası'nda sahne alıyor.

PAZARTESİ

Kelimeni, kalbini, sevdiğini al gel…
Nil Karaibrahimgil, bu akşam 21.00’de hayranlarıyla buluşuyor. Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak sanatçı, “Aklımda bir şey var, onu da yapmak istiyorum. Gel Ağustos'un 3'ünde, yanıma gel. Kelimeni al, kalbini al, sevdiğini al, gel yanıma gel" diyor.  

SALI

Yalın şarkılarına doyacaksınız
Aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi Yalın, bu akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde! Beraber şarkı söylemenin dünyanın en güzel şeyi olduğuna inanan Yalın, saatler 21.00’i gösterdiğinde en güzel şarkılarını hep birlikte söylemeye davet ediyor.

Başarılarımı Karılarıma Borçluyum
Ünlü yazar Aziz Nesin'in ölümsüz eserlerinden "Başarımı Karılarıma Borçluyum" oyunu, bu akşam İzmir’de sahneleniyor! Oyunda, birçok kez evlenen ve her evliliği kötü ve komik bir şekilde sonuçlanan Ziya'nın hayatı esprili bir dille anlatılıyor. 

ÇARŞAMBA

Borusan Quartet
Prof. Gürer Aykal öncülüğünde kurulan topluluk Borusan Quartet, "Eklisia Oda Müziği Festivali" kapsamında saat 21.30’da Eklisia Kilisesi'nde izleyicilerle buluşuyor.

Anadolu Aryaları’yla Ferhat Göçer
Romantik şarkıların aranan ismi Ferhat Göçer,  bu akşam 21.00’de "Anadolu Aryaları" adlı konseriyle hayranlarıyla buluşuyor. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek konserde sanatçıya, Anjelika Akbar da eşlik edecek.

PERŞEMBE

Kuzey’in oğlu Volkan Konak
Karadeniz müziğinin en sevilen isimlerinden Kuzey’in oğlu Volkan Konak, bu akşam 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda...

Mahşer-i Cümbüş
Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sizlerle buluşuyor. Bu akşam 21.00’de sahne alacak olan ekip, her defasında birbirinden farklı sahnelenen oyunlarına herkesi davet ediyor.

CUMA

Gökhan Türkmen
Pop müziğe "Büyük İnsan" şarkısıyla giriş yapan Gökhan Türkmen bu akşam 23.45’te Back Street Marmaris sahnesinde son albümü "En Baştan"da yer alan şarkıları sizlerle birlikte seslendirecek. Sakın kaçırmayın!

Bu geceyi kaçırmayın!
Demet Akalın, yeni albümünü ve en sevilen şarkılarını bu akşam 22.00’de Club Kio'da seslendiriyor. Dur durak bilmeyen sanatçı, müzikseverler için unutamayacakları çarpıcı bir sahne hazırladı. Bu geceyi kaçırmayın!

KİTAP

Kalbin Yardımcı Fiilleri
Kitabın ana izleği, anlatıcı-yazarın annesinin ölümünü en doğrudan, en saf haliyle aktarmasıdır. Alt metinse bu olayın yazarda yol açtığı duygusal tepkilerden, unutulmaz hatıralardan ve metne bir tür çeşitleme formatında eklemlenen edebi alıntılardan oluşuyor.

İt Gözü
İt Gözü, Tarsus'un baştan beri kurmaya çalıştığı anlatıyı yeni bir toplumsal boyut katarak zenginleştirdiği öykülerinden oluşuyor. Çok farklı, kendine özgü bir öykücüyü tanıyacaksınız.

Mekân

Harika bir yaz akşamı
İstanbul’un tarihi manzarası eşliğinde lezzetli yemekler Veranda Pera’da sizleri bekliyor. Yaz aylarında hafif yemeği tercih edenler, Veranda Pera’nın zengin Akdeniz lezzetlerinden oluşan mönüsü ve Haliç manzarasının görkemli görüntüsüyle harika bir yaz akşamı yaşıyor.

Kömür Türk Mutfağı
İstanbul’un özgün lokantalarından biri olan “Kömür Türk Mutfağı”, eşsiz tatları kaliteden ödün vermeden sizlerin beğenisine sunuyor. Tadı damağınızda kalacak lezzetli yemek çeşitlerinin ve mönüdeki spesiyal tatlar bir yana, Kömür Mutfağı’nda sağlığınız her zaman ilk planda...

Keşfedilmeyi bekliyor
Yaz aylarının en keyifli brunchının yeni adresi olan Paşa Köşkü’nde açık büfe kahvaltı, yüzlerce alternatifiyle misafirleri tarafından keşfedilmeyi bekliyor. İstanbullular için bir pazar günü klasiği haline gelmeye başlayan Paşa Köşkü bruncında, malzemeler organik şekilde el değmeden misafirlere ulaşıyor. 

SERGİ

Istanbul Photo Awards
Türkiye'nin uluslararası düzeyde gerçekleştirilen ilk ve tek haber fotoğrafı yarışması olan "Istanbul Photo Awards"ın ödüllü fotoğraflarından oluşan sergi, geniş kitlelerin ziyaret edebilmesi için 8 Ağustos 2015'e kadar Ankara Esenboğa Havalimanı "TAV Galeri Ankara"da ziyaretçilerin ilgisine sunulacak.

Şişman ve Mutlu
Çin devlet sanatçısı Xu Hongfei, daha önce önemli dünya şehirlerinde gezintiye çıkan heykelleriyle bu kez İstanbul'da. 12 Ağustos 2015 tarihine kadar ziyaret edebileceğiniz sergi, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi ve Ortaköy meydanında sergilenecek. Ana teması "tombul kadınların dayanılmaz cazibesi" olan heykeller, uluslararası arenada ve sanat camiasında büyük saygı görüyor.

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'