• $32,3857
  • 35,0415
  • 2326.43
  • 9142.4
17 Şubat 2018 Cumartesi 00:01 | Son Güncelleme:

17-24 Şubat haftalık burç yorumları / Tüm gözler Balıklara çevriliyor

17-24 Şubat haftalık burç yorumları / Tüm gözler Balıklara çevriliyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Ani bir kararla yurt dışı seyahati ya da konuları gündeme gelebilir. Pazarlama satış medya ve reklam alanlarında hareketli olacağınız bu dönem, eğitim konuları da hareketlenebilir. Hafta başından itibaren bilinçaltı düşünceleriniz bir film misali size bayağı hayal kurduracaktır. Rüyalarınız adeta canlanabilir. Hisleriniz kuvvetlenecektir. Gizli konular aydınlanıyor.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Ani gelen bir düşünceyle günlük hayatınız ya da iş hayatınızla ilgili bir karar alabilir ve uygulayabilirsiniz. İş değişikliği ya da yeni görevler gelebilir. Sosyal yaşamınız ve arkadaşlarınızla ilgili organizasyonlar artarken onlarla olan paylaşımlarınızda daha empatik ve duygusal davranabilirsiniz. Varsa kardeşiniz onunla ilgili bir konu sizi keyiflendirebilir.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

İlişkilerinizle ilgili bir konuyu arkadaşlarınızla paylaşarak ani bir karar alabilirsiniz. Dikkat edin dolduruşa gelmeyin. Arkadaşınız olan birini hayatınıza almak isteyebilirsiniz. Meslek ve kariyer yaşamınızda hayallerinize ulaşmak için bu ara akılla değil sezgilerle yol almalısınız. İş arıyorsanız olumlu görüşmeler yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

İş yaşamınızda ani ve beklenmeyen gelişmeler sizin özellikle yurt dışı seyahatlerinizi ve buna bağlı konuları hareketlendirebilir. İş arıyorsanız bulabilirsiniz. Aşırı heyecanla sağlığınızı risk edecek hareketlerden sakının. Hukuksal süreçlerinizde sizin lehinize gelişmeler olurken, yaşamı daha duygusal ve melankolik algılayabilirsiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Çocuğunuz ya da sevgilinizle ilgili yurt dışı bağlantılı bir konuda olumlu bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi kullanarak mesleğinizde internet kanalıyla yapacağınız girişimlerden olumlu bildirimler alabilirsiniz. Eş ya da ortağınızla ilgili resmi kurumlar bağlantılı konularda krizleri gidermenin yolu konuları biraz akışa bırakmaktan geçiyor gibi.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Ev ve ailenizle ilgili maddi manevi çıkabilecek sorunlar ani ve beklenmeyen gelişmeler sayesinde çözülebilir. Bu noktada başkalarından fayda sağlayacak gibisiniz. İlişkileriniz bu dönem aydınlanıyor. Hayatınızda duygusal bir ilişkinin tohumları atılabilir. Devam eden ilişkinizde karşı taraf bir hayli duygusal olacağından gerginliklere karşı dikkatli olun.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Partner ya da ortağınızın ani ve beklenmeyen sözler duyabilir hatta kararlar alabilirsiniz. Onların hayatındaki eğitim ya da işle paralel yoğunluk ilişkinizi bu ara biraz özgürleştirebilir. İş yaşamınız ve günlük hayatınızda kontrol etmeden program yapmadan biraz spontan yaşamanız gereken bir dönemdesiniz.  İş problemleriniz çözülüyor. Ayak sağlığına bu ara dikkat edin.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Para konuları daha çok kazanç bu ara gündeminiz. Bu noktada işinizle ilgili ani ve beklenmeyen gelişmeler yaşarken bu durumu lehinize çevireceksiniz. Yabancılarla bağlantılı ticari anlaşmalar olabilir. Yalnızsanız aşk yaşamınızda duygusal ve romantik bir tanışma olabilir. Hamile kalmak için uygun bir dönemdesiniz. Sezgilerinizle yeteneklerinizi birleştirin.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Kararlarınız sevgiliniz yada çocuğunuzu biraz şaşırtabilir onların beklemediği hamleleri yapıyor gibisiniz. Yanı sıra seyahatleriniz artabilir ve çok hareketli bir dönemde olabilirsiniz. Kaza risklerine bacak kramplarına dikkat. Ev ve ailenizle ilgili konular taşınma ya da eve yönelik eksiklere zaman ayırmanız gerekebilir. Aile büyükleri bu ara sizden ilgi bekliyor.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Zihninize ve düşüncelerinize dikkat edin. Aile ve ev konularında aile üyelerinden birinin ani ve beklenemeyen bir davranışı sizi hareketlendirebilir. Bu ara geri planda ev değiştirmek ev almak satmak gibi planlar yapıyor olabilirsiniz. Yeni bir elektronik alet alabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim ağınız hareketlenirken kısa yolculuklarda başlıyor.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Yenilikçi ve özgürlükçü düşüncelerinizle bu ara ilişkilerinizde hareketli günler yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı değiştirebilirsiniz. Daha önce düşündüğünüz bir konu şu ara size uzak gelebilir. Bazılarınızın beklediği haberler gelirken birileri araba alabilir. Parasal konularınız aydınlanıyor. Hayalinizde iş yada kazanç imkanı için bazı görüşmeler yapıyor olabilirsiniz. Sanatsal yaratıcılık kazanç da getirecektir.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Özellikle hafta başından itibaren tüm gözler üzerinize çevriliyor. Hem ışığınızla hem de iletişim becerisi ve sezgilerinizle göz dolduracaksınız. Yalnız olanlar için büyüleyici tanışmalar olabilir. Kendinizle ilgili güzellik operasyonları yaptırmak isteyebilir ve para harcayabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili olarak dikkat çekeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Ani bir para hesabınıza yatabilir.

 

 

 

 

 

 

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi