Aksam.com.tr - 27.05.2012, 11:42
Akşam | Yazarlar

Çare koalisyon

20 Nisan 2011 Çarşamba 03:00

Galatasaray'ı bugünlerde en çok yıpratanlar Galatasaraylılar. Kulislerde, internette birbirlerini kırıcı sözlerle yaralıyorlar. Kulis sanki buz pateni üzerinde. O kadar çok yer değiştirenler oluyor ki, tarifi imkansız. En akıllı, en sağduyulu, en sakin olunması gereken bir dönemden geçiyoruz. Bugünlerde büyük abiler de küçük abiler de karmaşanın içerisindeler.
Gün oluyor mahkemeden bir karar getiriliyor. Mayıs'ın 22'sinde karar alınacak bir duruşma Galatasaray'ı bekliyor. Yapılmış seçimi iptal edebilirler. Daha sonraki günlerde de adliyeler boş durmayacağa benziyor.
Çünkü Galatasaray iki tüzüklü bir kulüp. Herkes işine geleni doğru kabul edip icraat yapıyor. Ama dernekler kanununa göre aykırı olanlar da var.
Geçerliliği olmayan yaptırımlara neden oluyor ve birgün gelir bunlar başa bela olabilir.

TEŞEKKÜRLER ÜNDER
Başkanların imza toplama yükümlülüğü, adaylarını seçimden 15 gün önce bildirme zorunluluğu hiçbir demokratik kuralla bağdaştırılamıyor. Medeni Kanun'a aykırı bir takım maddeler içeriyor. Galatasaray'ın bu karmaşadan kurtulmasını istiyorum. 
Birlik ve beraberliğin sağlanması için gruplar özveri göstermeli. Herkes G.Saray'ın çıkarlarını, kendi ihtiraslarının önüne koymak zorunda. Bana göre çözüm bir koalisyon yönetimi kurmakta.
Sevgili kardeşimiz iki haftada kaybolan ve 3 yıldır aranan ruhu buldu geri getirdi. Demek ki Galatasaray takımına gerekli olan futbolcu transferinden daha çok buymuş. Futbolcuları şevkle, arzuyla, yürekten oynatabilen hoca da Bülent Ünder'miş. Bu hoca yanı başlarında dururken görememişler.
 Oysa ben bile saçlarını değirmende değil Florya'da ağarttığını biliyorum. Bari ona bundan sonra sahip çıkalım.
G.Saray kaybettiği zamanı kazanmak için kendi değerlerine daha fazla sahip çıkmak zorunda.

Galatasaray'ın Doktoru
 TurkMedya internet sitelerinde yayınlanan haberler ve köşe yazılarının tüm hakları TurkMedya Yayın Grubuna aittir. Kaynak gösterilerek dahi haberin veya köşe yazısının tamamı yazılı izin alınmaksızın kullanılamaz. Sadece alıntı yapılan haberin veya köşe yazısının bir bölümü, alıntı yapılan habere/yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.
ÖNCEKİ YAZILARI
FOTO & VIDEO GALERİ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün karikatürü
AKŞAM ÖZEL RÖPORTAJ
Futbolda şiddetin temelinde ataerkil değerlerimiz var
Futbolda şiddetin temelinde ataerkil değerlerimiz var
Sporda şiddet konusunda yaptığı çalışmalarıyla tanınan Doç. Dr. Nefise Bulgu 'Olayı tek bir nedene bağlamak doğru değil' diyor ve ekliyor: 'Sporda şiddetin erkeklikle, ataerkil değerlerle bağlantısı var. Şiddet ve spor erkekliğin meşru alanı. Bu geçmişten beri böyle. Günümüz futbol tribünlerinde, sahalarında ataerkil ilişkiler sergileniyor. Çünkü sporda şiddet erkek kimliğini yansıtıyor. Yükselen milliyetçilik de bu şiddeti bir erkek eylemi olarak meşrulaştırıyor'