Aksam.com.tr - 27.05.2012, 11:40
Akşam | Yazarlar

Bu takıma Şans lazım

04 Kasım 2011 Cuma 03:00

CSKA Moskova maçında gayretli bir Trabzonspor gördük. Fakat çok şanssızlardı. Grupta oynanacak son iki maçta şans faktörü de yanında olursa CSKA maçındaki oyunla turu geçeceğimize inanıyorum. Ancak CSKA maçındaki oyun ile Gaziantepspor maçındaki oyun arasında dağlar kadar fark var.
Sevgili Güneş, maç boyunca mimiklerine kadar hep seni seyrettim. Bazılarımız tribünlerde bazılarımız ekran başında Trabzonspor için dua ettik. Bizim yapabileceğimiz bu kadar, takımda fark yaratabilecek kişi sensin. Benim görüşüm takımın özellikle gol yollarında alternatif yollar bulması gerekiyor. Burak çok formda ama sadece onun gol atmasına yönelik bir planla iyi savunma yapan takımlara karşı Trabzonspor'un gol şansı azalıyor.
Birkaç gün önce Sadri Şener'in bir beyanatını okudum; Trabzonspor tesislerinin eskidiğinden bahsetmiş. Sevgili Başkan; sen ki inşaat ve mühendislik işlerine yıllarını vermiş bir kişisin. 24 yılda betonarme bina eskir mi? Bir yapının çabuk eskimesi için çok kötü yapılmış olması gerekir. Kaldı ki o tesisleri biz yaptık. Tesisler Mehmet Ali Yılmaz'ın maddi katkısı ve bizlerin çalışmasıyla yapıldı.

SATMAYA KARŞIYIM!..
Bu beyanatta bir maksat olduğunu düşünüyorum. İlave bütçe ile yapıyorsan tabii ki yap ama yapılmışları satma düşüncenden vazgeç... Türkiye'de hiçbir futbol kulübünün tesisi yokken kulübün bu tesislere kavuştuğunu ve büyük başarıların orada inşa edildiğini biliyorsun.
Trabzonspor başarı için her şeye sahip. Bizler de her zaman destekçisiyiz. O tesisler ancak 50 sene sonra eskir.
Bir boya badana yaptırırsın olur biter... Bu tesislere çok emek verildi. Bunları satma gibi düşüncelere karşıyız ve bunun takipçisi olacağız...

 TurkMedya internet sitelerinde yayınlanan haberler ve köşe yazılarının tüm hakları TurkMedya Yayın Grubuna aittir. Kaynak gösterilerek dahi haberin veya köşe yazısının tamamı yazılı izin alınmaksızın kullanılamaz. Sadece alıntı yapılan haberin veya köşe yazısının bir bölümü, alıntı yapılan habere/yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.
ÖNCEKİ YAZILARI
FOTO & VIDEO GALERİ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün karikatürü
AKŞAM ÖZEL RÖPORTAJ
Futbolda şiddetin temelinde ataerkil değerlerimiz var
Futbolda şiddetin temelinde ataerkil değerlerimiz var
Sporda şiddet konusunda yaptığı çalışmalarıyla tanınan Doç. Dr. Nefise Bulgu 'Olayı tek bir nedene bağlamak doğru değil' diyor ve ekliyor: 'Sporda şiddetin erkeklikle, ataerkil değerlerle bağlantısı var. Şiddet ve spor erkekliğin meşru alanı. Bu geçmişten beri böyle. Günümüz futbol tribünlerinde, sahalarında ataerkil ilişkiler sergileniyor. Çünkü sporda şiddet erkek kimliğini yansıtıyor. Yükselen milliyetçilik de bu şiddeti bir erkek eylemi olarak meşrulaştırıyor'