03 Ağustos 2005 Çarşamba       




 

Şehit astsubaya anneden son öpücük

   
 
Antalya'nın Kumluca bölgesinde Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı'na ait helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubaylar Mevlüt Pekdemir ile Aydın Canbolat, dualarla son yolculuklarına uğurlandı.

Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi, uçakla Konya'ya getirilen Astsubay Kıdemli Çavuş Mevlüt Pekdemir için Musalla Camii'nde düzenlenen törende duygulu anlar yaşandı. Tabuta sarılıp, oğlunun fotoğrafını öpen şehit annesi İklime Pekdemir, 'Doyamadım sana, ben nasıl dayanayım bu acıya' diyerek gözyaşı döktü. Şehit Mevlüt Pekdemir'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Şehitlik'te defnedildi.

Bu arada, aynı kazada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Aydın Canbolat için de Kocatepe Camii'nde bir tören düzenlendi. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun da katıldığı cenaze namazında, şehit astsubayın annesi, babası ve anneannesi de saf tuttu. Aydın Canbolat'ın, cenazesi, Cebeci Şehitliği'nde toprağa verildi.

Murat DÖNMEZ


 
 

Diğer GÜNCEL haberler

 



 
 

 

Bu site AKŞAM INTERNET SERVİSİ tarafından hazırlanmıştır.
| Web Editörü | Her Hakkı Saklıdır. ® Site içeriği izinsiz kopyalanamaz.
Bu site en iyi 1024x768 çözünürlüğünde IE5.0 ve üzeri tarayıcılarda görüntülenebilir