 |
|
|
|
Kadın pazarlayan imama suçüstü
|
|
|
Samsun Jandarma Komutanlığı ekipleri, Terme İlçesi'nde eski bir imamın yabancı uyruklu kadınları para karşılığı erkeklere pazarladığı istihbaratı üzerine harekete geçti. Müşteri gibi davranan ekipler, 10 yıl önce benzer bir suç nedeniyle görevinden uzaklaştırılan eski imam M.V. (53) ile irtibat kurarak pazarlık yaptı.
Ordu'nun Ünye İlçesi'nde oturan M.V., kişi başına 80 YTL ile jandarmayla anlaştı ve 3 kadını araçla Terme İlçesi Çamlık Piknik Alanı'na getireceğini söyledi. Ekipler buluşma noktasına giderek beklemeye başladı.
Bir süre sonra İ.K.'nın kullandığı otomobille Gürcistan uyruklu Z.N., M.A. ve L.C.'yi alarak olay yerine gelen M.V., seri numaraları alınmış 240 YTL'yi alıp kadınları teslim etti. Olay yerinden ayrılan M.V.'yi bir süre takip eden ekipler, daha sonra aracı durdurdu. Bir anda karşısında resmi ve sivil ekipleri gören M.V. şaşkına döndü. Şoför İ.K. ile gözaltına alınan M.V.'nin üzerinde seri numaraları alınmış 240 YTL bulundu.
Suçlamaları kabul etmeyen eski imam, 'Paraları ben almıyorum. Kadınlara iyilik yapıyorum. Onlara yardımcı oluyorum. Onlar da gönüllerinden kopanı bana veriyorlar' dedi. İmam M.V. ile yardım eden şoför İ.K., adliyeye sevk edildi.
Bayram OK / SAMSUN
|
|
|
|
|
|
 |