04 Temmuz 2005 Pazartesi       




 

Yelken severler buluştu

   
 
Türkiye'de düzenlenen en heyecan verici yelken yarışı olan geleneksel Volvo Match Race, 25-26 Haziran 2005 tarihlerinde, 5. kez gerçekleştirildi. Caddebostan sahilinde düzenlenen Volvo Match Race'te, turnuva usulüyle ve ikişerli takımlar halinde farklı ayakları tamamlamaya çalışan ekipler izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Ayrıca zorlu parkurları başarıyla tamamlayan ekipler, sürpriz hediyelerin yanı sıra para ödülünün sahibi oldu. Toplam 8 takımın yer aldığı yarışlarda Przemek Tarnacki ve ekibi birinci olurken, Şükrü Sanus ve ekibi ikinci, Arif Gürdenli ve ekibi ise yarışı üçüncü olarak tamamladılar.

Volvo Match Race, Türkiye'nin en iyi yelkencilerini 25-26 Haziran 2005 tarihlerinde Caddebostan sahilinde bir araya getirdi. Yarışın ilk günü tüm ekipler birbirleriyle en az birer kez yarıştılar. En yüksek puana sahip olan Przemek Tarnacki ve ekibi, Şükrü Sanus ve ekibi, Arif Gürdenli ve ekibi ile Sertel Şen ve Ekibi yarı finale çıkma hakkına sahip oldular. Yarışın ikinci günü ise yarı final ve final yarışları ile sonuçlandı.

İstanbul Sailing Academy ve Teamworks tarafından organize edilen yarışlara profesyonel yelkencilerden oluşan 8 takım katıldı. Hafta sonu gerçekleşen yarışta tüm yelken severler ve katılımcılar, Power FM DJ'lerinin müzikleriyle keyifli saatler geçirdiler. SKY TÜRK de yarışları canlı yayınlayarak ekran karşısındaki yelken tutkunlarını yarıştan haberdar etti.


 
 

Diğer PENCERE haberleri

 



 
 

 

Bu site AKŞAM INTERNET SERVİSİ tarafından hazırlanmıştır.
| Web Editörü | Her Hakkı Saklıdır. ® Site içeriği izinsiz kopyalanamaz.
Bu site en iyi 1024x768 çözünürlüğünde IE5.0 ve üzeri tarayıcılarda görüntülenebilir