 |
|
|
|
Panter Emel'den korktu!
|
|
|
Çevre dostu, sigara düşmanı Prof. Dr. Orhan Kural, Hayvan Hakları Savunucusu olarak bilinen Panter Emel ile İstanbul'daki bir davette bir araya geldi.
Yakın arkadaş olan ikili bir süre sohbet etti. Daha sonra Panter Emel, ünlü profesörün yanında çantasından sigara çıkarıp keyifle içti. Basın mensuplarına elinde sigarayla poz veren Panter Emel'e Orhan Kural herhangi bir uyarıda bulunmadı. Kamuoyunda sigara karşıtı kampanya yürüten ünlü profesör Orhan Kural, daha önce 'sahnede sigara içiyor' gerekçesiyle birçok sanatçı hakkında dava açmıştı.
Uyardığı için dayak yemişti
Prof. Dr. Orhan Kural 1997 yılında Taksim Sıraselviler'de arabasıyla giderken önündeki araçta bulunan gençleri 'yere bira şişesi atmayın' diye uyarmıştı. Kural'ın bu uyarısına sinirlenen gençler, ünlü profesöre saldırmıştı. Gözünü hastanede açan Kural'ın başına 25 dikiş atılmış, kopan parmağı ameliyatla dikilmişti.
Hakan SADIÇ / İSTANBUL
|
|
|
|
|
|
 |