08 Mayıs 2005 Pazar       




 

Turkcell'den iletici teknolojisiyle anında e-posta

   
 
Turkcell 27 Ocak 2005 tarihinde abonelerinin hayatını kolaylaştırmak üzere başlattığı, yeni iletici teknoloji (push) ile anında e-posta alımı çalışmalarını tamamladığını bildirdi. Ocak ayında Kanadalı RIM firmasının BlackBerry servisi ile bu çalışmalara başladığını duyuran Turkcell, bu süreçte Turkcell hatlarını kullanan Türkiye'nin en büyük 7 şirketinde, sistemin halihazırda başarılı bir şekilde kullanıldığını, Turkcell ve kullanıcıların bu çalışmadan duydukları memnuniyeti belirtti.

Türkiye ve Kanada arasındaki ticari ilişkileri de pekiştirecek olan bu işbirliği, Turkcell ve RIM yöneticilerinin de katılımıyla 10 Mayıs Salı akşamı gerçekleştirilecek Türk-Kanada İş Konseyi davetinde de vurgulanacak. Turkcell ve RIM yöneticileri, bu işbirliğini daha da geliştirmek üzere 11 Mayıs Salı günü tekrar bir araya gelecekler.

Turkcell Genel Müdürü Muzaffer Akpınar, 'Yapılan bu çalışmalarla abonelerimizin iş veya özel hayatında çok önemli bir yer tutan e-posta ve ofis uygulamaları, Turkcell'in geniş kapsama alanı ve geniş roaming anlaşmaları ile dünyanın her yerinden erişilebilir olmuştur' dedi. Akpınar, mobil yaşamın yaygınlaştırılması açısından büyük önem taşıyan BlackBerry servisinin, Turkcell abonelerine sunulmasında uluslararası bir işbirliğine imza atacak olmaktan da büyük mutluluk duyduklarını belirtti.


 
 

Diğer EKONOMİ haberleri

 

 
 

 

Bu site AKŞAM INTERNET SERVİSİ tarafından hazırlanmıştır.
| Web Editörü | Her Hakkı Saklıdır. ® Site içeriği izinsiz kopyalanamaz.
Bu site en iyi 1024x768 çözünürlüğünde IE5.0 ve üzeri tarayıcılarda görüntülenebilir