Akşam
 
 www.aksam.com.tr
 27 Nisan 2005

Nobre'yi kaptırmadık

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan 'Nobre ile ilgilenmedik' şeklindeki iddialara açıklık getirdi. Fenerbahçe yöneticisi, Siyah-Beyazlıların Brezilyalı yıldızla ilgilenip ilgilenmediği ile ilgili sorumuza '1.5 aydan beri futbolcumuzla temas kurmaya çalıştıklarından ben de haberdardım' dedi. Kutlualp, 'Nobre'nin Menajeri Juan Figer beni aradı ve 'Beşiktaşlı yöneticiler Nobre'yle de telefonla görüşüp teklifte bulunmuşlar' dedi' şeklinde açıklamada bulundu.
Her şeyi biliyorduk
Hakan Bilal Kutlualp, 'Juan Figer ile yaptığım konuşmadan sonra, durumu hemen başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a bildirdim. O da bana 'Beşiktaş'la maçımız var. Şimdi bu konu ile ilgili bir açıklama yapmak uygun olmaz' dedi. Sonra haber ortaya çıktı. AKŞAM Gazetesi'nde okuduğum doğrudur. Bizim de bu yöndeki gelişmelerden haberimiz vardı. Zaten biz de bunları bildiğimizden menajerini Türkiye'ye çağırarak kendisiyle olan sözleşmeyi bir yıl daha uzattık' şeklinde konuştu.
Ümit Özat'a 4 maç ceza
PFDK, dün yaptığı toplantıda F.Bahçe'ye ceza yağdırdı. Kurul, kupa maçında rakip takım teknik direktörü Giray Bulak'a ve hakemlere yönelik hakaret ve sportmenliğe aykırı eylemlerde bulunmaktan, Ümit Özat'a 4 maç, Daum'a da aynı maçta Giray Bulak'a yönelik sportmenliğe aykırı eylemleri nedeniyle 15 gün ceza verdi. PFDK, Sarı-Lacivertli Kulübe, 11 bin, Beşiktaş'a da 10 bin YTL para cezası uyguladı. F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Ümit ile Daum'un cezaları için Tahkim Kurulu'na itiraz edeceklerini söyledi.
ALEX'ten taraftara övgü
F.Bahçe'nin yıldızı Alex kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada Sarı-Lacivertli taraftarlara övgüler yağdırdı. Alex şu ifadeleri kullandı: 'Fener taraftarı futbol kariyerimde gördüğüm tüm taraftarlardan farklı. Takımına delicisine aşık olan Brezilyalılar bile, Fener taraftarı kadar takımına bağlı değil. Türkiye'de, futbolu çok seven bir halk olmasına rağmen, Fener taraftarı, kesinlikle diğer taraftarlardan tamamıyla farklı ve takımına daha fazla aşık.'

Ana Sayfa     Geri


© 1997-2001 Aslı Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.