 |
|
|
|
Yeni Seat Toledo görücüye çıktı
|
|
|
Denizli'deki Decoyap Fuarı'nda yetkili bayii Sadık Group'un standında tanıtılan Yeni Seat Toledo, sportif tasarımı ile özellikle spor otomobil meraklılarının ilgi odağı oldu.
Dünya'nın önde gelen markaları arasında yer alan Seat'ın, Audi Marka grubuna dahil olmasından sonra tamamen Audi bünyesinde geliştirilen ikinci aracı olan Yeni Toledo'nun tanıtım törenine Seat Genel Müdürü Bahadır Gören'de katıldı.
Yeni atılımlar yaparak, daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Seat Genel Müdürü Bahadır Gören, 'Otomobilde sportifliği ömseyen genç ve dinamik kullanıcıları hedeflemekteyiz. İlk kez Altea ile ortaya çıkan dinamik çizginin bütün yeni modellerde olacağını ve Seat'ın gelecekte üreteceği tüm modellerinin farklı karakteristiği olacağına inanıyoruz. Yeni Toledo'ların başarılı tasarımı ve eksiksiz donanımı ile 2005 yılı içerisinde 2 bin adetlik satış hedefliyoruz. Şu anda ortalama yüzde 1.5 olan pazar payını, ilk etapta sağlıklı bir artışla yüzde 2 civarına taşıyacağız. Seat markamız yeni yüzüyle büyük ilgi görecektir' diye konuştu. Yetkili bayii Sadık Group Başkanı Oktay Mersin, 'Cesur tanıtımı ile sürücülerin dikkatini çeken yeni Toledo, sunmuş olduğu bir çok yeni özelliği ile, markayı daha ileri taşıyacak önemli değişimlerin bir kanıtı olmaktadır' dedi.
Sebahattin ALP
|
|
|
|
|
|
 |