03 Nisan 2005 Pazar       




 

'Melike aşkını paraya değişti'

   
 
Tezgahtar Ali Altunkaya ile üç ay önce evlenen manken Melike Üstün, kendi annesi Fatma Üstün'ün son model bir otomobil ve ev teklifini geri çevirmeyerek 3 aylık eşiyle boşanmaya karar verdi. Evliliğini kurtarmak isteyen Ali Altunkaya, manken eşini hala çok sevdiğini söyledi.

Annesinin oyununa geldi

Bir mankenle kaçarak evlendiği için kendi ailesinden tepki almayı beklerken eşinin ailesinin böyle bir teklifle boşanmalarını istemesini yadırgadığını kaydeden Altunkaya, 'Ben kendi ailemin baskılarından korkarken, eşim Melike Üstün'ün annesinin böyle bir teklif yaparak akıl çelme oyunlarına girmesine çok şaşırdım' dedi.

Ona karışmıyordum

Eşinin iş hayatına asla karışmadığını belirten Altunkaya, 'Hala eşim olan, mankenlik yapmaya devam eden Melike Üstün'ün ailesinin durumu çok iyi olduğu için böyle bir teklifi yapabildiler. Eşim olarak sevip saydığım 3 aylık eşim beni bir otomobil ve eve değişti.'

Müjdat GÖKTAŞ


 
 

Diğer AKDENİZ haberleri

 

 
 

 

Bu site AKŞAM INTERNET SERVİSİ tarafından hazırlanmıştır.
| Web Editörü | Her Hakkı Saklıdır. ® Site içeriği izinsiz kopyalanamaz.
Bu site en iyi 1024x768 çözünürlüğünde IE5.0 ve üzeri tarayıcılarda görüntülenebilir