 |
|
|
|
Ümit işi karanlık
|
|
|
Teknik Direktör Hagi istemediği için 6 aylığına kiralanması kararlaştırılan Ümit Karan'ın transferindeki belirsizlik sürüyor. Galatasaraylı yöneticilerle görüşen golcü futbolcunun Ankaraspor'la anlaştığını belirtip, 'Ancak alacağım verilmezse bir yere gitmem' dediği öğrenildi. Ankaraspor Başkanı Hilmi Gökçınar da Sarı-Kırmızılı oyuncuyla el sıkıştıklarını ve ikinci yarıda Ümit'in Ankaraspor forması giyeceğini söyledi.
METZ TALİP OLDU
Ancak, iki kulüp arasında Ümit Karan'ın alacakları konusunda anlaşmazlık var. Galatasaraylı yöneticiler, yıldız oyuncunun alacaklarını da Büyükşehir Ankarasspor'un ödemesini istiyor. Başkent ekibi ise buna sıcak bakmıyor. Ümit'in transferinde yurtiçi cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Fransa'dan gelen bir haber işleri iyice karıştırdı. Fransa Birinci Ligi takımlarından Metz'in golcü futbolcuya talip olduğu öğrenildi.
CİM BOM BEKLEMEDE
Ligde zor günler geçiren ve gol yollarında sıkıntı çeken Metz'in, Ümit Karan'ı 6 aylığına kiralamak istediği ve menajerler aracığıyla Galatasaray'a haber gönderdiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı Kulübün de Metz'in bu teklifini değerlendirmeye aldığı kaydedildi. Ümit, daha önce de B.Mönchengladbach ile anlaşmış, Alman kulübünün bonservisini almak istemesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.
Bahadır ÇOKİŞLER
|
|
|
|
|
|
 |