Aksam Online
  Superonline  
12 Temmuz 2001 Perşembe
  Güncel
  Politika
  Dünya
  Ekonomi
  Para-Borsa
  Spor
  Yazarlar
  Yaşam
  İnci
  Yıldız Falı
  Sinema
Turkcell
  Bize Ulaşın
  Arama-Arşiv
  Marmara
  Ege
  Akdeniz
  İç Anadolu
  Karadeniz
  Güney Doğu
DÜNYA

Dünyanın en şanslı adamı

ABD'li Joe Hornick, 1989'dan beri şans oyunlarından 3 trilyon lira kazandı. Dört kez başına talih kuşu konan emekli işçi, 'Bu, bana Tanrı'nın bir lütfu' dedi

ABD'nin Pennysylvania eyaletinde, Allentown kasabasında dünyanın en şanslı insanlarından biri yaşıyor. Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan bölgesel loto çekilişinde 71 bin 37 dolar (92 milyar TL) kazanan 67 yaşındaki emekli Joe Hornick, 1989'dan beri dördüncü kez büyük ikramiyeyi almış oldu. İlk olarak 1989 senesinde piyangodan 2 milyon dolar kazanan Joe Hornick, 1997'de lotodan 68 bin dolar kazandı. Geçtiğimiz ayın 12'sinde aynı lotodan 103 bin 108 dolar daha kazanan Hornick inanılmaz şansı için 'Tanrı'nın bir lütfu' dedi.

Sayıları tahmin ederken farklı bir teknik kullanmayan şanslı adam son oynadığı kuponu evindeki İncil'in sayfaları arasında sakladığını söyledi. Şimdiye dek piyangolarda kazandığı bütün parayı çocuklarına ve torunlarına harcadığını söyleyen Hornick eşi Ponny ile mütevazı bir hayat sürüyor.

DIŞ HABERLER



5 / 7








Güncel -  Politika -  Dünya -  Ekonomi -  Para-borsa -  Spor -  At yarışı -  Futbol_1.lig -  Yazarlar -  Yaşam -  İnci -  Sinema -  Marmara -  Ege -  Akdeniz -  İç Anadolu -  Karadeniz -  Guney Doğu -  Wap -  Yazı dizisi -  Yıldız Falı -  E-mail -  Arama Arşiv -  Künye -  Reklam

© 1997-2001 Aslı Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.