AKŞAM | MAGAZIN | 16 MART 2009, PAZARTESİ

Hatice Şendil, ikinci sıraya yerleşti

Milliyet Gazetesi magazin yazarı Ali Eyüboğlu Kurtlar Vadisi'nin yeni yüzü Hatice Şendil'in diziye girmesi ile ilgili bir yazı kaleme almış. Yazısında magazin dünyasında konuşulan dedikoduları dile getirmiş. Kısa süre içinde Hatice Şendil köşe yazarlarının dikkatini çekiyorsa dizide önümüzdeki günlerde önemli roller üstleneceği kesin gibi görünüyor. İşte o yazı;

haticesendilUzunca bir aradan sonra ekrana dönen “Kurtlar Vadisi Pusu”nun jeneriğindeki devrim niteliğindeki bir değişiklik dikkatimi çekti.
Çünkü bildiğim kadarıyla Pana Film ekibi, şimdiye kadar diziye kattıkları yeni oyuncuları jeneriğe adeta bir kuyumcu terazisi hassasiyetiyle tartıp, öyle yerleştiriyordu.
Öyle ki bazı önemli karakterlerin jeneriğe girmesi bile haftalar alıyordu.
Oyuncular, dizide canlandırdıkları karakterlerin sevilmeye başlamasına rağmen jenerikte niye yer almadıklarını sorduklarında da, “Jenerikte değişiklik masraflı bir iş” yanıtı alıyordu.
Yani her dizide oynayan hemen dizinin jeneriğine giremiyordu.
Hele hele de üst sıralarda yer almak her oyuncuya kısmet olmuyordu.
Ama bu dönemde nasıl olduysa oldu, Hatice Şendil, Necati Şaşmaz’ın ardından ikinci sıraya yerleşti.
“Ebru” rolündeki Hatice Şendil’in adının jenerikte “Büyük İskender” (Musa Uzunlar)  ve “Muro” (Mustafa Üstündağ) gibi iki önemli karakterin bile önünde olmasını bir yana bıraktım... Şendil’in adının, “Polat Alemdar”ın olmazsa olmazları “Memati” (Gürkan Uygun) ve “Abdülhey”den de (Kenan Çoban) önce yazılmış olması bile başlı başına önemli.
Evet, bir yandan senaristler, “Polat’ı evlendireceğiz” diyor, diğer yandan da Serpil Temur’un canlandırdığı “Nazife Anne” “Polat”ı, “Ebru” ile evlenmeye zorluyor...
Ama son bölümde “Polat”ın, kendisine “derin görev” verenlerin huzurunda, evlenmeyeceği ve çocuk sahibi olmayacağı konusunda yemin ettiğini ailesine açıklamak zorunda kaldığı da bir başka gerçek.
Peki şimdi ne olacak?
Görünen o ki ufukta iki yol var.
“Polat”, ya eninde sonunda ettiği yemini bozup, “Ebru” ile evlenip jeneriğin hakkını verecek, ya da aksi takdirde “Kurtlar Vadisi Pusu”nun ikinci sırasının “Necati Şaşmaz’ın gönül kontenjanı”na ayrıldığı iddiası ağırlık kazanacak.

İletişim |  Künye | 
Copyright Türkmedya A.Ş. Akşam Gazetesi Güneş Gazetesi Tercüman Gazetesi Autocar Dergisi Alem Dergisi FourFourTwo Dergisi Eve Dergisi Platin Dergisi Stuff Dergisi Maxim Dergisi Alem FM 89.2 Lig Radyo 92.3